18

5.2K 406 152
                                    

Draco, Seekr'i görmezden gelmek için elinden geleni yaptı ve Potter bu konuda oldukça yardımcı oldu. Ona onu yalnız bırakmasını söylemişti ve aptal Gryffindor hayatında ilk defa sözünü dinlemişti.

   Ancak, Draco bir şekilde kıvırcık saçlı olan çocukla konuşmayı özlemişti,  ama asla ilk adımı atıp ona mesaj atmayacaktı. Ayrı olmaları lazımdı.  Potter'la fiziksellik ya fa fikir ayrılığı olmadan konuşmak ona bir şeyleri farkettirmişti, fark etmekten hoşlanmadığı bazı şeyleri.

Başlangıç için eğer onlar büyük salonda oturuyorlarsa, Draco kendini de orada buluyordu ki Potter'in bir şeyler söylerken ki yüz ifadelerini görebilsin. Kendini Potter'i eskisinden de daha çok izlerken buluyordu. Onu sınıfta izledi, onu koridorlarda ve salonda izledi. Onu, büyücülük dünyasının kurtarıcısını, hakkındaki her şeyi öğrenmek için izledi.

Ve meraklıydı. Neden o kadar ünlü birinin randevu uygulamasını indirdiğini ve onun Nemesis'i* olması gerekirken nefret ettiği bile kesin olmayan biriyle nasıl eşleştiğini merak ediyordu. Çok merak ediyordu.

Ayrıca Potter'in sadece kendisiyle eşleşmiş olmasını neden bu kadar taktığını da merak ediyordu.

Dürüst olmak gerekirse, neden yeşil gözlü çocuk ona kiminle çıkması gerektiğini söyleyen uygulamaya güveniyordu ki?

Ve neden düz olmasına rağmen onunla eşleşmişti?

Cidden, Draco'nun Potter hakkında düşünmeyi kesmesi gerekiyordu.  Theo'yla geçirdiği zamanın azlığından mı olduğunu merak ediyordu. Ona takılmayı teklif etmeyi düşünüyordu, tam mesaj atacakken, az önce bahsedilen çocuğun koridorda Daphne Greengrass'la dikildiğini gördü. Sıkıca sarılmışlardı.

Draco'nun kalbi görüntü karşısında parçalandı.  Farkedilmemiş olmayı dikeyerek kenara pustu. Ve sonra çarpıtılmış kaderin şansına, telefonundan ping! sesi yükseldi.

   Theodore Nott ile eşleştiniz.

Ağlamak istedi.
Başka bir ping! sesi duyuldu ve Draco Theo'nun telefonundan geldiğini biliyordu. Tepkisini duymak için dinledi.

"Hasiktir, ne?" Nott bağırdı

"Ne oldu?" Daphne sordu.

"Az önce Draco'yla eşleştim." Theo inanmaz bir şekilde bağırdı. "Ben gay bile değilim."

"Açıkca. Şimdi buraya gel aptal."

Ve Draco'nun gözlerindeki titreyen göz yaşı düştü.

* Editör Notu:
Nemesis mitlerde intikam, öç tanrıçası olarak anılır.

Seekr (Türkçe Çeviri)Where stories live. Discover now