14.

5K 182 3
                                    

Sjedila sam na fotelji i čekala da se Luka vrati. Onaj ugovor sam držala u ruci i cijelo vrijeme gledala u njega. Ne mogu vjerovat da se ovo događa. Pa ovako nešto ne bih poželila ni najvećem neprijatelju. Čovjek koji me oteo i na svu nesreću u kojeg sam se ja zaljubila će me prodati. Suza za suzom mi je išla. Osjećam se tako jadno i bespomoćno. Danas odlazim ako ne milom onda silom. Ni minutu ne želim provesti s njim više i završit u bijelom roblju.
"Ej tu si."Luka mi se nasmiješi. Taj osmijeh s lica najrađe bi mu začepila.
"Šta je ovo?"izderem se na njega i pred lice mu stavim onaj ugovor.
"Ciara.."prođe rukom kroz kosu.
"Ma šta Ciara?!?!? Otmeš me,glumiš nekog finog gospodina,uzmeš mi nevinost i sad na kraju ćeš me prodati...."suza za suzom su mi išle. Ogroman bijes je bio u meni. Imam osjećaj da bih ga ubit mogla.
"Ciara neću te prodati. Taj papir ništa ne znači."krene me uhvatiti za ruku,ali se izmaknem.
"Možda tebi u tvom jadnom i odvratnom životu ništa ne vrijedi,a najmanje ovaj papir,ali meni vrijedi više nego što misliš."izderem se na njega i bacim čašu od zid koja je prošla kraj njegove glave.
"Ciara saslušaj me jebeno..."prekinem ga
"Nemam ja tebe šta slušat...budala zaljubim se u tebe i to još u nekoga ko me oteo i onda se nadam da mi se ništa neće dogoditi...."obrišem suze s lica
"Pogriješio sam...trebao sam ti reći istinu..."sjedne na fotelju
"Istinu?? To da ćeš me izjebat i onda prodat?"opet se izderem na njega i od bijesa i ljutnje zapalim cigaretu.
"Trebo sam te prodat da,ali si mi postala previše draga i zavolio sam te. Nikad te ne bih nijednom drugom dao,a kamo li te prodao..." mogu reći da sam na ovo zinula kao koza. Jel on to meni upravo priznao da se i on zaljubio u mene?
"Izvoli mi sad reći sve. Svu istinu...a prvo tko je ona cura s Mislavom bila?" Da...nisam još zaboravila na tu djevojku. Prošla mi je kroz glavu čim sam vidjela ovaj jebeni ugovor o mojoj kupnji. Luka je pogledao u mene i udahnio.
"Ona je prodana u bijelo roblje. Mislav ju je vodio kod kupca koji ju je kupio. I ti si trebala biti,ali sam te zavolio i na kraju od tog nije bilo ništa. Zato smo i došli ovdje jer me love zbog tebe."dođe sjesti kraj mene,ali se ustanem i odem.
"Pa kako možeš mirno spavati?? Uništio si život toj djevojci i ko zna koliko njima još..."prođem rukom kroz kosu
"Ciara shvati da život nije jebena bajka. Jebeno shvati ništa nije onako kako se čini."izdere se na mene.
"Zašto ja?"upitam ga kroz suze. Moj cijeli svijet kao da se srušio,a srce kao da mi se slomilo na milijun i jedan komadić.
"Tvoj brat je upao u sranja. Jako me sjebao i htio sam mu se osvetit. Pratio sam te i oteo te da. Trebao sam te prodat u bijelo roblje. Tada si imala dvije mogućnosti. Biti ubijena ili bit prodana u bijelo roblje. A tvoj otac je moj najveći neprijatelj. Tvoj brat se viđa s tvojim ocem. Do tvog brata nisam mogao doći jer je bio zaštićen." Kada je ovo sve rekao nisam mogla vjerovati u ovo što čujem. Moj brat se viđa s ocem? Moj otac je mafijaš? Pa moj cijeli jebeni život je jedno veliko sranje i jedna velika laž.
"Možda si me ipak trebao ubit." Pogužvam ugovor i bacim na njega i odem u svoju sobu.

***
Vjerujem da je prošlo sigurno jedno 2 sata otkako plačem na ovom jebenom krevetu i razmišljam o svemu.
"Ciara."Luka sjedne kraj mene na krevet.
"Makni se."kažem mu kroz suze.
"Žao mi je što si ovo ovako sve saznala,ali ja sam jedina osoba kojoj možeš vjerovati."uhvati me za ruku.
"Hahahahahaha tebii?? Pa ja nevjerujem više nikom,a najmanje tebi."nasmijem mu se u facu. Na licu mu se pojavio bijes. Okrene me na leđa,sjedne mi na noge i stavi ruke na vrat.
"Slušaj me sad jako dobro ono što ću ti reći. Prekini se ovako ponašat. Shvati da te jebeno volim i da ti nikad ne bih naudio. Žao mi je što sam te lagao,ali i bolje da nikad nisi saznala ovu istinu jer sam znao da će te povrijediti. Ja te najbolje poznajem." Nakon ovog ostala sam kao paralizirana. Nisam se mogla pomaknuti. Možda je i u pravu. Možda bi i bilo bolje da ovo nikad nisam saznala. Ali bolje da sam sad saznala istinu nego ostatak života živjela u laži.
Ustala sam se i bacila u njegov zagrljaj. Iskreno,najsigurnije se osjećam u njegovom zagrljaju.
"Ciara uvijek ću biti uz tebe."stavi mi prst na bradu i podigne glavu. Pogledala sam ga,počela plakati i samo ga još jače zagrlila.

Vote,com?!?😊

O T E T AWhere stories live. Discover now