2.26

2.8K 173 6
                                    

Atsisveikinusi su visai išėjau iš mamos namų ir žingsniavau link vartų kur manęs laukė taksi. Įsėdusi įj jį pasakiau viešbučio adresą ir jam pajudėjus išsitraukiau telefoną. Įsijungiau žinutės ir pradėjusi nauja parašiau Myc.

Kam: Mycroft

Kas yra Deon Clinton?

Užrakinusi telefoną atrėmiau galvą į sėdynę ir pro langą pažvelgiau į pralenkiančius namus. negalėdama nustoti apie šį vaikiną delnu pradėjau tapšnoti per kelį, kas tikriausiai erzino vairuotoja.

- Ar viskas gerai? - jis paklausė prisukęs radiją.

- Taip, žinoma. - atsakiau trumpai žvilgtelėdama į jį ir šyptelėdama.

- Žinot taksi vairuotojai patys geriausi išklausytojai, na sekantys po barmenu, - jam sakant sukikenau. - tai jei norit išsipąsakot mielai išklausysiu.

- Ačiū už pasiūlymą. - pasakiau nusišypsodama. - Bet čia neišsipasakojimo reikalas. Tai labiau 'greičiau man atsakytų' reikalas. suprantat? - paklausiau nuraudusi. Tikriausiai nuskambėjau kaip kvailė kokia.

- Žinoma. - jis linktelėjo prieš pasukdamas į viešbučio gatvę, nors iki jo dar šiek tiek laiko. 

Galiausiai taksi sustojo prie viešbučio ir sumokėjusi padėkojau jam. Įžengusi į vidų patraukiau link lifto. Galvą laikiau nulenkusi ir stebėjau telefono ekraną, tikėdamasi, kad galbūt pamatysiu žinutę nuo Myc.

Taip bežiūrėdama į telefoną ne atkreipiau dėmesio į ten kur einu ir atsitrenkiau į vyrą. Pakėlusi norėjau atsiprašyti, bet sustingau jį pamačiusi. Jo akys buvo šviesiai mėlynos, jo antakiai suraukti. Ant jo kaklo buvo didelė tatuiruotė, tikslaiu tik dalis jos, nes ji ne atrodė pilna ir jo odinis švarkas dengė likusia. Jis buvo aukštas, jaunas ir jo juodi plaukai suvelti tarsi jis būtų dažnai per juos braukęs pirštais.

- Žiūrėk kur eini. - jis suurzgė prieš man kažką pasakant ir apsisukęs dingo.

Nuryjusi seiles nusipurčiau ir apsisukusi įžėngiau į liftą. Jame jau stovėjo keli žmonės, vyrai su kostiumais, moterys su aptemtomis suknelėmis. Galiu lažintis, kad juodaplaukė kitame kampe, buvo vyro, su kuriuo stovėjo, meilužė.

Galiausiai liftui pasiekus mano aukštą išlipau iš jo ir pajudėjau prie savo kambario. pasisukusi į dešinę susiraukiau pamačiusi jauna mergina besikrapštančia prie kambario durų. Ji vilkėjo juodą suknelę, nesakyčiau jog prabangi, bet ką aš išmanau. Jos rudi plaukai su rožinėmis sruogelėmis buvo surišti į uodegą, o šalimais jos ant grindų gulėjo rankinukas.

- Gal galėčiau kuo padėti? - paklausiau priartėdama ir ji pašoko tarsi būtu nupurtyta elektros.

- Aš ieškau, - ji pradėjo dairytis į šonus ir trypčioti. - savo auksakro, taip auskaro. - ji pasakė išpradžiu abejodama. - Radau! - ji pritupė ir nuo žemės kažką pakėlė, ką nerodė.

- Gerai. - nesuprątusi nutesiau stebėdama kaip ji plačiai nusišypso ir pagriebusi rankinuką nuskuodžia koridoriumi.

Pažvelgusi į duris pastebėjau, kad iš spynos kišo plaukų segtukas. Kadangi aš moku taip atrakinti spynas, tai netrukai suprąsti, kad ir dabar tai vyko prieš man pasirodant. Ištraukusi segtuką suspaudžiau jį tarp pirštų. Vyčiausi mergina paklausti ką ji čia darė, bet ji tikriausiai jau lifte, o kol aš įlipčiau į vieną ji jau būtų spėjus pabėgti iš viešbučio.

- Štai kur tu! - apsisukusi pamačiau Liusi, kuri jau rankose turėjo krūvą maišų. - Aš tavęs ieškojau. - visa pridūsusi suburbėjo.

- Aš juk palikau raštelį, kad išvykau pas tėvus. - pasakiau atrakindama duris ir ją praleisdama pirma.

- Kokį raštelį? - ji paklausė susiraukusi.

- Tą ant staliuko svetainėje. - pirštu parodžiau į raštelį gulinti ant stalo.

- Aš jo nemačiau. - ji mielai šyptelėjo prieš pasukdama link savo kambario. - Tik nesugalvok eit tingyniauti, skambino Melanie ir ji norėtu susitikti.

- Kaip jai ir Harry sekasi? - paklausiau eidama link raštelio ir jį pakeldama.

- Kiek supratau ji laukiasi. - ji pasakė ne užtikrinta, o aš susiraukiau žiūrėdama į popieriaus lapelį, kuris buvo kitoks nei mano paliktas. - Galėsim paklausti kai susitiksim.

- Mhm. - sumurmėjau paimdama tą popieriuką į rankas.

- Einam. - staiga už savęs išgirdusi Liusi balsą, krūptelėjau.

- Žinoma. - atsakiau, o raštelį įsidėjau į kišenę.

***

Įžengusios į restoraną mes apsidairėm aplinkui kol pamatėm Melanie, ji sėdėjo su Harry ir juokėsi. Liusi juos pamačiusi pagriebė mano ranką ir pradėjo temtis link jų.

- Sveiki balandėliai. - Liusi pasisveikino mums sustojus priešais juos.

- Labas. - Melanie atsistojo ir matėsi, kad ji ištiesų nėščia. Ji apsikabino Liusi, o tada mane. - Kaip pasiilgau. Galėtum dažniau aplankyti. - atsitraukusi ji trinktelėjo man per petį.

- Kaip išeina, taip išeina. - trūktelėjau pečiais ir nusišypsojau. - Beje sveikinu. - pasakiau suėmusi jos delnus ir juos paspausdama.

- Ačiū. - ji nuraudo ir pažvelgė į Harry, kuris irgi stovėjo su šypseną ir stebėjo ją.

- Na ką aš jau lėksiu, turiu reikalų. - jis pabūčiavo Melanie kaktą ir apėjo mus. - Tikiuosi ją gerai pasirūpinsit, nes kitaip... - jis pirštu bakstelėjo į mane su Liusi.

- Taip tamsta. - pasakė Liusi ir atsisėdo šalia Mel, bei nieko nelaukusi pasileido į pasakojimus.

- Sveikinu. - pasakiau Harry ir jis linktelėjo nurausdamas.

- Ačiū. - jis nusišypsojo dar syki pažvelgdamas į Mel. - Prižiūrėk ją, gerai?

- Būtinai. - pasakiau linktelėdama ir jis trumpam mane apkabino.

- Mes tavęs pasiilgom. - jis pasakė prieš atsitraukdamas. - Dabar turėsi dažniau lankyti.

- Žinoma. - tyliai nusijuokiau, o jis papurtė galvą.

- Lekiu. - jis pasakė ir atsitraukęs pamojavo Mel. - Pasilinksminkit tik ne per daug.

Pasakęs jis apsisuko ir išėjo. Prisėdusi pažvelgiau į merginas, kurios pasisuko į mane.

- Tai kaip sekasi? - paklausė Mel. - Girdėjau nauja kavalierių turi.

- Man savaite be vyrų, tad nieko aš neturiu. - pasakiau nusijuokdama kai ji papūtė lūpas.

- Neįdomiai. - ji sumurmėjo ir žiojosi dar kažką pasakyti, bet man suvibravo telefonas ir aš pakėliau piršta parodydama, kad minutėlę, kai pamačiau jog tai žinutė nuo Myc.

Nuo: Mycroft

Jis vienas iš mūsų bylos veikėjų.

Perskaičiusi žinutę likau nepatenkinta tokiu atsakymų, nes nežinau jis gerietis ar blogietis.

Kam: Mycroft

Jis geros pusės žaidėjęs ar blogosios?

Paklaususi pakėliau akis į merginas, kurios stebėjo mane. Aš tik šyptelėjau prieš vėl pažvelgdama į ekraną, kuris švietė nuo naujos žinutės.

Nuo: Mycroft

Nors ir neturėčiau to sakyti, bet blogosios. Kodėl klausi?

Ir vienintelis žodis tuo metu nuskambėjęs mano galvoje buvo: šūdas.


***

Kažkas ant bangos su dalių kėlimų, lol x

Gal kas komentarų? aš visai neprieštaraučiau ir galbūt dar viena dalį parašyčiau šiandien, kol dar ant bangos esu ^.^

Nanny // z.m. ✓Where stories live. Discover now