Stop Drama

1.9K 104 130
                                    

Urăsc oamenii care sunt "emo" sau au "depresie". Frate, nu-mi bat joc de tine dacă ai depresie, dar în 2018 este "cool" să ai depresie. Prietena mea suferă de depresie, nu ca voi, ea chiar suferă de această boală. Nimeni nu o crede fiindcă acum toată lumea, cumva, are depresie.
Sunt unii oameni care se cred "emo" și spun că-s sataniști, că nu mai știu ce pula mea. Bă, voi știți ce înseamnă să fii satanist. Voi știți ceva despre satanism? Probabil că nu. Satanismul e cea mai tare chestie din lume. Dacă nu mă credeți, căutați pe google.
Sau îs alți oameni care se cred "sihopați", nu "psihopați". Acu' serios, cunosc oameni de genu'. Esti psihopat pentru că ce? Coaie, eu am idoli care sunt criminali din viața noastră de zi cu zi (o să fac un capitol cu top 10 criminali preferați), dar eu nu mă cred "psihopată" sau "nebună".
Voi nu știți ce înseamnă depresia. Dacă te ceartă mă-ta pentru ceva, și după esti trist, asta nu-i depresie în pula mea.
O să vă dau un exemplu: Azi am dat bacul și l-am luat cu 10, iar eu tot sunt trist și n-am chef de viață.
Ceva de genu' ar fi depresia. Idk.
Ce înseamnă satanism?
"Individualismul fundamental, bazat pe conceptul nietzschean că individul este singurul responsabil pentru viața sa și că trebuie să se ridice peste perceputa conformitate a maselor pentru a găsi o cale în viață. În acest sens, satanismul fiind influențat de libertarianism, LaVey declară că „sataniștii sunt născuți, nu făcuți... au o boală numită independență". De asemenea, sataniștii se opun religiilor care plasează oamenii într-un raport de subordonare față de zei (iudaismul, creștinismul, islamul etc.)."
Sursă: WikiPedia
Nu este cea mai bună definiția, dar dacă citiți, cred că înțelegeți ce vreau să spun.
Cred că maxim 1000 de oameni știu ce înseamnă să fii satanist.
"Vreau să mor! Știi, sufăr de depresie.."
Dacă aș avea câte un leu pentru fiecare dată când mi s-a spus asta, aș fi milionară. Ce depresie, tu? Nu vă mai bateți pula de sinucidere, unii oameni au decurs la așa ceva, dar dacă tu, ipotetic vorbind, vrei să te sinucizi, iar eu ți-aș propune să ne sinucidem împreună, tu, probabil, n-ai vrea, dar tu spui că "Vreau să mă sinucid!".
Sau îs unii care spun că ar avea tupeul să ucidă. Păduche, dacă ai avea ocazia, ai fugi la mami.

Stop Drama: demonicindigo (fondatoarea grupului "Stop Drama")

Creepypasta-Așteptări vs realitateUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum