V

67 6 0
                                    

Mă duc la Elan și scot un pistol.  I-l pun la cap,  iar acesta părea și mai speriat.  Ayato adoarme în timp de la somnifer. 

Trag,  dar din fericire pentru Elan nu aveam gloanțe,  voiam doar să-l speri puțin.  Acesta închide ochii la auzirea glonțului,  dar după câteva secunde îi deschide,  deoarece își dă seama că nu s-a întâmplat nimic. Acea "sclipiri" în ochi,  semn că urma să plângă în curând.

Zâmbesc când observ că am reușit ceea ce mi-am propus.  Era speriat și confuz.  Acesta pleacă rapid,  deci nu apuc să mă bucur prea mult de moment. 

Mă uit la Arată.  Dormea.  Nu mai aveam ce face pentru 2 sau 3 ore,  deci urna doar să mă plictisesc. 

Mă duc în casă și îmi iau o bere din frigider.  Mă pun liniștit la masă și stau acolo vre-o juma' de oră,  în care îmi termin și bere,  dar și vre-o alte 4.

Mă întorc la Ayato.  Deschid ușa camerei în care se află,  dar nu era.  Mă duc și studiez funcțiile cu care îl legasem.  Erau rupte.  Mă uit la fereastra din cameră,  era deschisă.  Ayato era dezarmat,  deci singurul mod prin care îmi pot explica faptul că a scăpat e că Elan i-a dat drumul după ce am plecat. 

Încep să îl caut pe Elan.  Era în casă,  dar dormea.  Mă uit prin camera lui:  sub pat,  în mobilier,  în birou,  dar nimic. 

În timp ce îl caut aud sirenele poliție. 

____________________________________

Cam atât pe azi
____________________________________


Doar o altă zi  || Finalizată ||Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum