♡Huszonhatodik♡

2.8K 160 9
                                    

D E Á K  Á D Á M
------------------------

Rengeteget gondolkodtam az utóbbi időben. Kettő hét telt el azóta, amióta közölte velem Kami, hogy nem tud megbízni bennem, amit teljesen megértek.
Szóval mi is történt ebben a két hétben?

Elköltöztem apámtól Dávidékhoz.
Anyám rengeteg üzenetet küldözget nekem, de csak egyre voltam hajlandó válaszólni. Azt írtam, hogy "kell egy kis idő, majd jelentkezem, szeretlek titeket!"
Erre a válasz az volt, hogy nagyon aggódik és hogy ne csináljak ennél nagyobb hülyeségeket. Minden este kapok egy sms-t amiben leírja mi történt aznap vele és a húgommal.

Lili hatalmasat csalódott bennem. Csalódott mert csak úgy elmentem. Nem jelentkeztem, nem bukkantam fel. Nem üzentem neki. Nem tudott rólam semmit. Anya szerint egész nap a szobájában van és nem jön ki. Enni is ritkán eszik, aludni is keveset alszik. Így hát létrehoztam egy álprofilt, ahol csak Lilivel beszélek. Nem közli anyával, se Kamillával. Ez csak köztünk marad. Eleinte nem hitte el, hogy én vagyok, majd egyszer elmentem érte a suliból és fagyiztunk. De nem volt az igazi Lili. Miattam.

Levivel sikerült tisztáznom a dolgokat. Megértette. Azt mondta segít rendbe hozni a dolgokat Kamival, de nem hagytam. Megkért, hogy hagyjam. Nem egyszer. És ha ő tényleg ezt szeretné, akkor legyen. Nem akarok neki ártani, hisz szeretem.

Molli visszament, és nem, nem írt Kaminak. Elmeséltem, hogy mit mondott Kam és ő is úgy érezte, így a helyes. Mollival nem szakadt meg a kapcsolat, ugyan úgy beszélünk mint kis koromban, és ez hiányzott. Sajnálom, hogy elhagyagoltuk egymást, remek barát.

Kamilla apukája felkeresett valamelyik nap. Megkérdezte mi történt, hisz kapott egy levelet tőlem, így magyarázatot érdemel.
Elmeséltem az elejétől. Ő csak megértően bólintott és annyit mondott "remélem minden rendben lesz!"

Az apámmal meg közöltem, hogy kiszállok. Dühös volt. Kérdezte, hogy tudom mi lesz a következménye, ha megteszem. Mivel felvettem hangfelvételre, ezért elmehettem a rendőrségre. Lejátszottam a telefonom, és elmentek apámért. Egy hét múlva fog eldőlni a sorsa. Remélem újra börtönbe kerül és sose szabadul ki. Ha meg mégis, akkor a puszta kezemmel ölöm meg. Mert ha ő, nem bukkant volna fel, akkor most boldogan lehetnék otthon, anyával és Lilivel. Minden rendben lenne a suliban. És én együtt lehetnék a szerelmemmel, Kamillával. Akit valószínű elvesztettem. És mindközül ezt bánom a legjobban.

Sokat változtam ez idő alatt. Nem a két hétre értem, hanem amióta apám megjelnet. Nem lettem egoista fasz. Levi azt mondta, jobban bírja ezt az énem, mert nem csak magammal foglalkozok.
Szóval egy valamit mégis  köszönhetek apámnak.

Sziasztok! Ez egy kicsit másmilyen rész lett, és eléggé unalmas is. Remélem ezért tetszett, és nem okoztam csalódást!
Csók💕:
Viksu1

Rossz fiú bevetésenWhere stories live. Discover now