♡Tizenhetedik♡

4K 192 12
                                    

D E Á K  Á D Á M
-------------------------------

Még kint voltunk két és fél órán át és beszélgettünk. Megbeszéltük, hogy együtt vagyunk. Megtudtam, hogy eleinte nem voltam neki szimpatikus, ezért kiakadtam, de megnyugtatott a végén, hogy szeret. Sőt egy imádlak szó is kicsuszott a száján, amire vigyorogva reagáltam. Beszéltünk sok mindenről, de valamiért volt egy olyan érzésem, hogy elhallgat valamit, mikor szóba jött a pszichopata exe. Rá hagytam, mondván majd elmondja, ha úgy érzi. Nem fogom erőltetni, mert akkor lehet bántanám vele, vagy el veszítem. És egyiket se akarom.
Haza kísértem, körülbelül hajnali egykor. A kapujában álltunk és éppen búcsúzkodni készülünk már fél órája, de valahogy mindig jön új téma. Mivel láttam Cam-on, hogy fázik, ezért utoljára megcsókoltam. Köhögésre rebbentünk szét. Az apukája állt a kapuban és nézett minket. Kamilla zavartan nézett az apjára, én meg álltam mellette. Ha nem tudnám, hogy most mit kéne tennem eléggé kínosan érezném magam, de mivel tudom, ezért most is profin oldottam meg a helyzetett.

-Jó estét! Vagy reggelt! Deák Ádám vagyok, a lánya barátja. Persze csak ha ön engedi! - tettem hozzá gyorsan, majd folytattam - Elnézést, hogy ilyen későn hoztam haza. Tudja, nagyon élvezem Kamilla társaságát és nem akartam hogy elmenjen, szóval ha hibáztatni akar bárki is, engen lehet nyugodtan! - mosolyogtam rá a lehető legszebb mosolyommal.

-Nos fiam, nagyon szép bemutatót tartottál, de lehet nem most van ott az ideje, hogy magyarázkodjunk, mikor Kamilla megfagy! - nézett rám dühösen.

-Apa! Nem fázok! - vágott közbe a barátnőm.

Mert az volt, a barátnőm.

-Nagyon sokat hallottam magáról! Nánási György ugye? - nyújtottam a kezem felé.

-Én viszont semmit se hallottam rólad, ezért nem rázok kezet veled! - húzta gúnyos mosolyra a száját.

-Ó, értem és esetleg.. -kezdtem ötletelni, mikor belém folytotta a szót.

-További szép estét! Köszönöm, hogy "időben" haza hoztad a lányom! - forgatta meg a szemét.

György megfogta Kamilla karját és beráncigálta a házba. Hát, akkor megyek haza. Beültem a kocsiba, és mikor beindótottam a motort, a telefonom csipogni kezdett. Gondoltam nem most nézem meg, inkább majd mikor haza értem. Az úton zenét hallgattam, de nem volt valami jó zene ezért a gondolatokkal foglalkoztam.

Tíz perc múlva otthon voltam. Lerugtam a cipőm a lábamról, majd a telefonon elekzdett piztyegni, jelezve hogy wifit talált.  Láttam, hogy jött egy sms-em, ezért megnéztem.

Ismeretlen szám: Szóval együtt vagytok Kamillával! Hadd gratuláljak majd :)

Azonnal vissza írtam.

Én: Ki vagy és honnan tudod?

Ismeretlen szám: Mindegy az. A lényeg, hogy évezd ki míg ki lehet. Hidd el, nem tart sokáig! :D

Sziasztok! Kicsit szar résszel jöttem, remélem nem tűnik fel. Remélem nem okoztam csalódást! Köszönöm, hogy vagytok nekem és hogy olvassátok! Köszönöm a több mint 9K megtekintést, szuperek vagytok! ❤
Puszi💕:
Viksu1

Rossz fiú bevetésenWhere stories live. Discover now