пятьдесят шесть - 56

4.9K 497 195
                                    

Mesajlara elim titreyerek bakıyordum. Hızla yatağımdan kalktım ve evi araştırdım. Baran da Gupse de ortalıkta gözükmüyordu. Derin bir nefes alıp kolumu cimcirdim. Bunun saçma bir rüya olmasını istiyordum fakat rüya olamayacak kadar gerçekçiydi.

Domuzcuk, onları gerçekten kaçırmıştı ve istediklerini yapmazsam zarar verecekti. Gupse'den gelen mesajlara baktım, polisleri ikna edebilirdi. Planını iyi yapmıştı.

Salonda, vitrinde duran iki ödüle baktım. Bir yönetmen için ilk alınan ödüller her zaman değerliydi, ayrıca bunlar sıradan ödüller de değildi. Türkiye'nin kendi türünde en prestijlileriydi.

Derin bir nefes aldım. Bu manyak, bahsettiği kişilere söylersem onlara zarar verebilirdi. Onlara zarar gelmesi yerine ölmeyi seçerdim. Saçlarımı karıştırıp gözlerimi kıstım. Ona, onun istediğini yaparak tatmin olma duygusunu yaşatamazdım. Bir şeyler yapmalıydım.

Annemle babama haber veremezdim, polisleri işin içine katamazdım. Kamer ve nereden bildiğini anlamadığım Doğa'yı da bu işe sokamazdım. Geriye kim kalıyordu?

Tolga ve Güneş'e haber vermek için telefonumu çıkarttım. Evimi izliyor ya da telefonumu dinliyor olabilirdi. Numaralarını kağıda yazıp dışarıya çıktım ve gördüğüm ilk bakkala girdim. Kontörlü telefondan Tolga'yı aradım. "Tolga, ben Teo. Benimle otelde buluşabilir misin Güneş'le beraber? Acil bir şey. Telefonda fazla zaman kaybedemem." Ardından telefonu kapatıp bakkaldan eve bir şeyler almış gibi görünmek için süt ve bebe bisküvisi aldım. Dışarıya çıkıp eve girdim geri. Telefonum titredi.

Baran: Yarına kadar dediklerimi yapmazsan ilk uyarım gelir.

Baran: Bu sefer yollayacağım kutudan ne çıkar bilmiyorum. :)

Teo: Ruh hastası pislik

Teo: Yapacağım sadece önce otele gitmem gerek annem çağırdı

Teo: Akşama hem polislerden hem de ödüllerden kurtulurum

Teo: Sadece onlara zarar verme

Yanıt gelmeyince derin bir nefes aldım. Köşeye sıkışmış bir fare gibi hissediyordum. Üzerimi değiştirip evden çıktım ve otele doğru yürümeye başladım. Otele vardığımda Güneş ve Tolga beni lobide gergin bir şekilde bekliyordu. Güneş beni görünce ayağa kalktı ve hızla yanıma koştu. Gülümseyip sarıldım ve kulağına fısıldadım. "İzleniyor olabiliriz, normal davran."

Güneş hafifçe güldü ve sesini yükseltti. "Seni görmeyeli uzun zaman oldu Teo!" Gözlerimi kapattım. Asıl şimdi normal davranmıyordu.

"Ben de annemle görüşmeye gelmiştim. Siz burada ne yapıyorsunuz?" dedim şaşkınlıkla. Tolga olayı anlamış olacak ki gülümsedi. "Bizi de o çağırdı, sanırım okulla ilgili." Başımı salladım. "O zaman içeriye geçelim." dedim yürüyerek. Peşimden arka tarafa geldiklerinde nefesimi hızla verdim.

Tolga kollarını göğsünde birleştirip tek kaşını kaldırdı. "Neler oluyor Teo?" Anlatmaya halim yoktu. Telefonumu verdim ve mesajları açtım. İkisi okumaya başlayınca Güneş'in ağzı açık kalırken Tolga dişlerini sıkıp elini yumruk yaptı. "Orospu çocuğu..."

Güneş bana dönüp ofladı. "Ne yapmayı planlıyorsun?" dedi yavaşça. Dudağımın içini yemeye başladım. "Bilmiyorum, onun dediklerini yapsam onlara zarar vermeyeceğine dair bir güvencem yok yapmazsam zarar verecek."

Tolga sinirle ofladı. "Bu homofobik sikiği bulduğumda ağzında bir tane bile diş bırakmayacağım." Ardından elini alnına koyup gözlerini kapattı. "Dediklerini yap, bu ona seni kontrol etmiş gibi hissettirecek. Ardından gardını indirir ve onu avlayabiliriz."

Güneş ellerini çırptı sevinçle. "Bir arkadaşım var, Baran'ın telefonu ondaysa yerini öğrenebiliriz." Hafifçe gülümsedim. "O zaman ödülleri parçalamam gerekiyor, değil mi?"

Tolga cıkladı. "İmitasyonunu yaptıralım, zaten farkı anlamaz. Polislere gelince de, mesajları göster. Bu olayı bilip tetikte olsunlar ama peşindeki polisleri alsınlar, onun dediğini yaptığını sanar." Gülümsemem iyice büyüdü. "Siz olmasanız ne yapardım ben? Çok teşekkür ederim!" İkisine de sarıldım.

"Şimdi dikkat çekmeden çıkalım, sen önden çık ve polislere açıkla olayı. Ardından akşam ben imitasyonların fotoğrafını atarım sana. Sen de paylaşırsın."

Başımı salladım. Onu alt edecektik, buna inancım tamdı.

🌟

Hellö.

Bölüm geç geldi çünkü 3 gün boyunca God of War oynadım dkshskw

Neysö, sizce bu plan işe yarayacak mı?

Sizi seviyorum ama hepinizi değil. Artık bunu biliyorsunuz. 💜

iphone x ¿boyxboy¿ ฯtextingฯHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin