двадцать три - 23

12K 915 674
                                    

"Sen tanıdığım en aptal insansın!" Gupse yatağıma yayılmış ağzıma sıçıyordu. Partiden ayrılınca tek arkadaşımın engelini kaldırıp aramıştım. Hiçbir zaman beni yalnız bırakmadığı gibi şimdi de bırakmamıştı, benden önce evime gelmişti.

Yatağa yayılmış olanları anlattıkça yerinde kuduruyordu. Kızmasına hiçbir diyemezdim çünkü ben de kendime kızıyordum. "Ben delirdim Teo, sen beni engelledin. Baran'a yazmamla o da engelledi. Amerika'ya kaçıp beni ardınızda bıraktınız sandım." Yastığı kafama fırlattı. "Keşke öyle yapsaydınız, en azından feels geçirirdim."

Ofladım. Tavanı seyrediyordum. "Ondan uzak durmam lazım." Yastığı kafama bastırıp çığlık attım. "Ama durmak istemiyorum. Onu bulup sarmalamak istiyorum."

Gupse sigarasını yaktı. "Ona her şeyi anlatabilirsin, bence anlayacaktır." Anlar mıydı? Anlasaydı bile benim onu kırdığım gerçeği değişmeyecekti. Yaptıklarımı geri alamazdım. "Eğer ona anlatırsam, yapmamın sebebini çiğnemiş olacağım Gupse. Onun mutluluğu için yaptım. Hiçbir zaman bilmeyecek."

"Onun sensiz mutlu olmama ihtimalini düşündün mü?" Yavaşça güldüm. "Birbirimize kör kütük aşıkmışız gibi davranma, ufak bir hoşlantı sadece."

"Senin açından değil gibi." dediğinde sinirle baktım ona. "Ben duygularımı aşırı yoğun yaşayan biriyim, bu aşk değil." Başını salladı. "Haklısın, konu sen olunca her şeyin bir garip zaten."

Eh, haklıydı. Ben garip biriydim, bunun farkındaydım. "Film ne olacak?" Yüzümü buruşturdum. Onu tamamen unutmuştum! "Baran'ın son olanlardan sonra filmimde oynayacağını sanmıyorum." Stalk hesabımı açıp profiline girdim. Paylaştığı fotoğrafı silmişti, şaşırmamıştım. Ardından fotoğraflarının arasında gezinip yüzünü okşadım. "En azından yeni senaryodan kurtulmuş olduk. Bak, her zaman bardağın kırık ve su sızdıran tarafını görmüyordum."

Bana gözlerini devirdiğinde esneyip orta parmağımı gösterdim. Yorgundum, saat de geç olmuştu. Telefonumu şarja takıp Gupse'nin yanağından öptüm. Ben uyurken o telefonuyla ilgilenmeye devam etmişti.

Sabah uyandığımda Gupse'nin bacağını üstümden attım yavaşça. Uykusundan uyandırmak istemiyordum, ben duş alana dek uyuyabilirdi. Ardından okula gitmemiz gerekiyordu, film için bir şeyler yapmalıydım.

Duşumu alıp üstümü başımı giydikten sonra Gupse'nin saçlarını okşayarak uyandırdım. Ağlaya ağlaya yataktan çıkıp giyindi. Hiç istemesek de bir Uber çağırıp okulun yolunu tuttuk.

Gupse tüm yol boyunca bir bana bir telefonuma bakıyordu ve ben bundan işkillenmiştim. Gözlerimi kısıp ona baktım pis pis. "Ben uyurken ne yaptın Götse?"

Alt dudağını ısırdı ve ofladı. "Ben bir şey yapmadım ama başkasından duymak yerine benden duy. Baran... Simge'yle sevgili olduğunu ilan etti." Hemen telefonumu çıkartıp Instagram'ına girdim ve son gönderiye şaşkınlıkla bakakaldım.

" Hemen telefonumu çıkartıp Instagram'ına girdim ve son gönderiye şaşkınlıkla bakakaldım

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
iphone x ¿boyxboy¿ ฯtextingฯHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin