Hoofdstuk 27

2.8K 95 41
                                    

*paar weken later*

Louis' POV

"Harry!" Roep ik vanuit de badkamer. Ik hoor een vage 'ja'. "Ik ben een handdoek vergeten." Roep ik beschaamd. Ik hoor Harry lachen en even later word de deur iets geopend en steekt er een handdoek uit. "Thanks, babe."

"Geen probleem. Maar de volgende keer, Louis Tomlinson, douche je met mij." Zegt hij streng. Ik lach.

Ik droog me af en kleed me aan. Ik loop de badkamer uit en loop naar beneden.

We zijn bij Harry thuis en het is vakantie voor twee weken. Zijn ouders moeten wel werken en zijn zus is nu niet thuis, dus we zijn alleen.

"Wat wil je doen, darling?" Vraagt Harry. Ik grinnik om de bijnaam en haal mijn schouders op.

"Geen idee." Zeg ik.

"Zullen we gewoon bankhangen en een filmpje kijken?" Ik lach en knik.

Harry kiest een film uit en speelt hem af. Ik knuffel me tegen hem aan en samen kijken we de film.

Ik kan me alleen focussen op Harry die compleet in de film verdiept is. Hij ziet er zo schattig uit, hoe hij met een frons naar het beeld zit te kijken, hoe hij soms zijn lippen aflikt, wat mij een beetje gek maakt, hoe zijn groene ogen over de beelden schieten.

"Like what you see?" Vraagt hij grijnzend, terwijl hij nog steeds naar de tv kijkt. Ik bloos en draai mijn hoofd naar de tv. Hij legt een hand op mijn wang en draait mijn hoofd terug. "Don't stop, hunny." Ik bloos en glimlach. Hij likt zijn lippen weer en kijkt diep in mijn ogen.

"Stop it." Grom ik, als hij wéér over zijn lippen glijdt met zijn tong. Hij kijkt me vragend aan. "You're driving me crazy." Zeg ik hees. Harry slikt.

"Fuck." Fluistert hij. "So hot." Ik bloos weer. Ik bijt op mijn onderlip.

Harry vliegt zowat over me heen en duwt mijn rug in de zitting van de bank. Hij drukt zijn lippen op de mijne, een kus vol lust en liefde.

Harry trekt aan het knoopje van mijn jeans maar stopt zodra de tussen deur opent, hij blijft me zoenen.

"Hey, harr- oh, oké." Hoor ik Gemma's stem zeggen.

Ik probeer los te komen maar Harry grijnst en houdt me tegen. Als Harry eindelijk zijn lippen van de mijne haalt, kijk ik blozend om.

"Hi." Giechel ik. Gemma lacht en zwaait naar me.

"Uh, ik zal jullie wel alleen laten?" Harry knikt en Gemma loopt de gang weer op.

"Waar waren we?" Zegt Harry hees met een grijns. Ik lach zacht en probeer recht op te zitten. "Wat doe je?" Vraagt Harry met een bedroeft gezicht.

"Ze zal het horen, baby. Andere keer." Zeg ik, terwijl mijn hand rust op zijn wang. Hij bijt op zijn lip.

"Maar ik wil je." Gromt hij hees. Ik bloos en kijk weg.

"Morgen." Fluister ik. Harry kijkt me aan met gespleten oogleden maar knikt dan.

"Oké! Kom we gaan naar bed, dan is het snel morgen!"

"Het is pas 7 uur." Zeg ik met een lach. Harry zucht. Jeez, die jongen heeft echt altijd zin. Not that I mind. "We kijken nog een film en dan gaan we slapen." Harry knikt en dit keer mag ik een film uitkiezen.

We lopen na de film naar boven. Het is bijna 9 uur. Best vroeg dus voor vakantie, maar Harry wilt naar bed, want 'dan is het sneller morgen'.

Ik ga naast Harry in bed liggen, na ik alles gedaan heb wat ik moest doen. Harry slaat meteen zijn armen om me heen en trekt me dicht tegen hem aan. Ik glimlach breed.

"Ik hou van je, Lou." Fluistert hij. Ik draai me om, met mijn gezicht tegen zijn borst. Ik geef een kusje net onder zijn kaak.

"Ik hou van je, Hazz." Hij glimlacht en sluit zijn ogen. Ik kijk nog even naar hem voor ik de mijne ook sluit.

——
Kort hoofdstuk, sorry.

Ik ga voor een paar dagen ong. niet updaten, ik ben namelijk best druk, met geen idee wat😂 En ik zit niet zo vaak op m'n telefoon. Ik heb lange dagen op school, waardoor ik erg moe ben en meestal dan niet zoveel zin en energie heb om te schrijven. Schrijven gaat ook steeds moeilijker en mijn inspiratie verdwijnt een beetje, ik zit momenteel ook in een niet zo'n leuke tijd, waardoor ik ook weinig zin heb om überhaupt iets te doen. Ik probeer minimaal 1x in de week iets te plaatsen. Ik hoop dat jullie het begrijpen.

Vergeet niet te stemmen! Xx

Love you.

X KaylinStylesx

I don't know. Larry stylinson✔️ (DUTCH)Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ