Kapitel. 1 ~ Festen

297 4 0
                                    

~Lillys pov~

- Lilly vakna! skrek någon välbekant röst i mitt öra. Jag gydde till och vände mig om. Lilly! Upp!

- Men va fan Stella! skrek jag och knuffade bort min fem åriga syster. Jag tittade på henne där hon satt på golvet med tårar i ögonen. Hon reste sig upp och sprang gråtandes ut från mitt rum. Stella! skrek jag igen och sprang efter henne. Jag fick tag på henne precis innan hon kom in i köket så jag lyfte upp henne i mina armar samtidigt som jag sa förlåt. Usch vilken underbar start på dagen...

- Men där har vi ju födelsedags tjejen! sa Liam och kysste mig på huvudet. Har ni bråkat igen? forsatte han allvarligare när han såg min systers rödgråtna ögon.

- Jag blev bara sur på henne när hon väckte mig. sa jag och tittade på honom.

- Åh Lilly du lovade ju att inte bråka! sa mamma.

- Mamma snälla! Jag kan inte hjälpa att jag inte är speciellt pigg på morgonen och att mitt humör inte är på topp! sa jag och satte ner Stella. Jag sprang upp på mitt rum för att ta på mig kläderna sen sprang jag ner igen, tog på mig mina skor och smällde igen dörren bakom mig. Vid lunch satt jag utanför min favorit restaurang när jag bestämmde mig för att ringa Noah.

- Hej Noah! Det är Lilly

"Åh hej Lilly! Hur är läget?"

- Tack det är bra. Du har ingen lust att hänga idag? Snälla säg ja! Du är den femte jag ringer!

"Haha uttråkad idag? Jag är ledsen Lilly men jag måste hjälpa mamma. En annan dag!" sa han och la på.

En timme senare var jag utanför "Forever 21" och då vibbrerade det i min ficka. "ALEX ❤"

- Hellu?

"Hej Lilly! Det är Alex."

- Alex! Hur är läget?

"Det är bara bra! Du... Skulle du kunna komma till idrottshallen?"

- Haha varför är du där? Det är ju sommarlov för sjutton!

"Haha jag vet men jag ska hjälpa en kompis och vi behöver ett par armar till" sa hon och skrattade.

- Jag är där om tio! svarade jag och la på.

~Idrottshallen~

- Hallå? Alex var är du? sa jag när jag klev in i byggnaden. Jag fortsatte in och gick mot gympasalen. När jag öppnade dörren var allt svart. Alex? Är du här? Plötsilg tändes lyset.

- GRATTIS LILLY!!! skrek alla som var i salen och hoppade fram från bord. När jag såg alla mina bästa vänner och familj. Jag tittade runt i salen och såg en stor banderoll med texten "SWEET 19" "HAPPY 19TH BIRTHDAY LILLY!"

- Stella! sa jag högt och sprang fram till min syster. Förlåt mig!

- Det är okej. sa hon och kramade om mig.

- Dags för presenter! skrek Alex och drog med mig mot berget av presenter. Efter alla paketen är öppnade kommer mamma fram till mig och drog undan mig lite.

- Du gumman glöm det som hände på morgonen! Innan jag går vill jag att du ska ha detta. sa hon och la ett mindre paket. Öppna det! fortsatte hon. Jag tittade på henne och öppnade paketet.

- Åh herregud. Skojar du med mig!?!? Tack tack tack tack! Jag älskar dig! sa jag och slängde mig om hennes hals. Hon skrattade och sa att hon var tvungen att gå.

- Vad fick du? frågade Alex.

- Två biljetter till 5SOS nästa vecka! Och jag vill att du följer med!

- Skojar du!? sa hon chockat och jag skakade på huvudet. Åh jag älskar dig! Efter snacket drog festen igång på riktigt och vi festade som aldrig förr. Världens bästa party!

En perfekt dröm [Ashton Irwin]Where stories live. Discover now