(10) Το ημερολόγιο

37 13 12
                                    

Ήταν δύο άτομα με εντελώς διαφορετικές προσωπικότητες που είχαν εντελώς διαφορετικούς στόχους.Εκείνος ήταν πολύ κοινωνικός και δημοφιλής στο σχολείο επειδή είχε πολυάριθμες γνωριμίες,ενώ εκείνη ήταν ντροπαλή και είχε λίγες φίλες.Εκείνος ήθελε απλώς να περάσει την δευτέρα γυμνασίου και να πάει στην τρίτη γυμνασίου,ενώ εκείνη ήθελε να πάρει καλούς βαθμούς.Εκείνη ήθελε να γνωρίσει τον αληθινό έρωτα,ενώ ο δικός του <<έρωτας>> για εκείνη δεν ήταν πραγματικός,βασιζόταν σε έναν απλό ενθουσιασμό!

Εκείνη τη μέρα η Ταμάρα βρισκόταν στο δωμάτιό της και έγραφε ημερολόγιο,όπως κάθε απόγευμα.Είχε καθίσει στην γυριστή καρέκλα η οποία βρισκόταν μπροστά στο ξύλινο γραφείο της και είχε επένδυση ροζ τεχνητού δέρματος στο σημείο όπου καθόταν και ακουμπούσε η πλάτη της.Έγραφε στο ροζ τετράδιο στο οποίο ο Λουκάς έκανε κρυφά μουτζούρες μερικές φορές για να της σπάει τα νεύρα.

Αρχικά έγραψε για τους χαρακτήρες διαφόρων συμμαθητών της και δυστυχώς συνειδητοποίησε ξανά  ότι ανήκει στην κατηγορία ατόμων που δύσκολα τα αποδέχεται κανείς όπως είναι.Εκείνη θεωρούνταν <<φυτό>>. Πως θα μπορούσε,λοιπόν, να γνωρίσει τον αληθινό έρωτα χάρη στον Ιάσονα όταν και εκείνος τη θεωρούσε <<φυτό>> όπως οι υπόλοιποι;Όλοι χωρίς καμία εξαίρεση το πίστευαν αυτό,σίγουρα και ο Ιάσονας πίστευε το ίδιο!

<<Οι συμμαθητές μου δεν είναι όλοι τέλειοι. Υπάρχουν παιδιά που τα συμπαθώ πολύ , όπως η κολλητή μου η Ειρήνη και η Κατερίνα η Ατακάκη,η δεύτερη καλύτερη φίλη μου. Ακόμα υπάρχει μια παρέα κοριτσιών που με συμπαθούν και τις συμπαθώ,η Μαριάννα Ερωτοκρίτου,η Ιφιγένεια Αγαπίου και η Αγάπη Ρομαντικού. Έχουν καλή καρδιά και μπορούν να σε στηρίξουν ακόμα και αν δεν είσαι φίλη τους.>>     

Αυτές οι πέντε κοπέλες ήταν οι μοναδικές που  αποδέχονταν  μια άλλη κοπέλα όπως είναι χωρίς να την κάνουν  να νιώθει ντροπή για τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά της.Παρόλο που συχνά έκαναν παρέα με τις ντίβες του σχολείου ,ήταν πολύ φιλικές με άτομα όπως η Ταμάρα.Δεν είχαν φερθεί ποτέ άσχημα στην Ταμάρα,αντιθέτως όταν εκείνη έκλαιγε επειδή κάποια από τις ντίβες του σχολείου την είχε προσβάλλει,εκείνες ήταν πάντα πρόθυμες να την παρηγορήσουν και να την κάνουν να χαμογελάει.

Λεωφόρος των χαμένων ονείρων #SBC18#TYS18Where stories live. Discover now