7.BÖLÜM

33 15 3
                                    

Elbiseyi yerden alıp ayağa kalktım karşımda bana bakan çocuğa baktığımda çok tanıdık geliyordu.

Buldum ! hani okula ilk geldiğim zaman okulun bahçesinde duvara dayanmış bir şekilde bana göz kırpan çocuk vardı işte o tam da karşımda duruyordu .

" sen "

" selam ...." ismimi bulmaya çalışır gibi bir takıldı ama bulamadı olaya el koyup ismimi söyledim

" Ada "

" heh ! Ada seni okulda birçok kez gördüm ama tanışma fırsatımız olmadı demek ki bugüne kısmetmiş, ben Emre " dedi elini uzatıp ve samimi olduğunu düşündüğü bir gülümsemeyle , yalnız şunu bilmeliydi ki hiçte samimi değil.. elini tutmadan hafif bir kahkaha ile

" vay be ! okulda bu kadar çok tanındığımı bilmiyordum "

yüzünde kocaman bir tebessüm oluştu.

Bende hafif bir tebessümle karşılık verdim . Konuşmak için bir sebep bulamadığım için arkamı döndüm tam o sırada bileğimden bir el hissettim. Arkamı döndüğümde daha demin ki çocuğun olduğunu fark ettim bana gülümseyen gözlerle bakıp..

" bir şeyler yapalı mı ? " diye sordu .

" zaten arkadaşımla bir şey yapıyorum yinede teklifin için teşekkür ederim ."

biraz yüzü asılmıştı ama Nehir' i yanlız bırakamam hem zaten ilk defa gördüğüm biriyle takılıp gezmek güvenli değil tipinde de o güveni görmedim hem belki sapık ... Çocuğu eleştirmemi Nehir'in sesi böldü .

" Ada bu mavi elbise sence nasıl olmuş "

Gözlerimi Emre' den çekip Nehir'in üzerindeki mavi elbiseye baktım koşarak yanımıza geldiğinde kocaman gülümseme vardı burdan elbiseyi çok beğendiği belli oluyordu . Elbise gerçekten de çok yakışmıştı zaten fiziği mükemmel elbise üzerine tam oturmuştu

" vaooov çok güzel olmuş "

" teşkkür ederim alıyorum o zaman ... aaa Emre senin ne işin var burda "

Kaşlarımı çatıp Esila' ya sen Emre'yi tanıyomusun ? bakışlarımı ona atınca açıklama yapmaya başladı

" Emre ile dönemin başında tanışmıştık "

Emre bir adım daha yaklaşıp sırıttı" Ada' yı görünce selam vermek istedim "

Nehir bir bana baktı ardından da Emre'ye baktı .

" aa siz Ada' yla tanışıyormusunuz ? " diye sordu bir süre daha konuşup sohbet ettikten sonra Emre yanımızdan ayrıldı . Bizde Nehir ile biraz daha gezdikten sonra evimize döndük .

Bugün çok yorulmuştum banyoya girip duş aldıktan sonra yatağa yattım , telefonu elime alıp sosyal medyada gezdikten sonra telefonumu yatağımın yanında ki küçük komidinin üstüne koydum ve uykunun kollarına bıraktım kendimi tam uykuya dalacak ken telefonumdan gelen ses ile gözlerimi açtım telefonumu elime alıp mesajın kimden geldiğine baktım

05******

Emre' den uzak dur !!!!

Bu kim ya kendi kafasına göre emir verip beni bu saatte rahatsız eden. Abi beni mi bulur bunlar o kadar insan varken niye ben . Geri cevap vermeden mesajı silip mutfağa indim ketıla su koyup kaynamasını bekledim su kaynadıktan sonra minionlu bardağıma kahve yapıp içmeye başladım nasıl olsa uykum açıldı biraz daha açılsa sorun olmaz yarın dersimde yok . Bardağımla bilgisayarımı kucaklayıp odama geçtim bilgisayarı açıp Agents of S.H.I.L.D 'ın yeni bölümünü izlemeye başladım. Gerçi pek fazla izleyebildiğimde söylenemez şu mesajı düşünüyordum kim attı acaba iyice merakım artmaya başladı . Hem neden Emre' den uzak durma mı söyledi ki ne biliyor acaba Emre hakkında off yaa kafam iyice allak bullak oldu hep bu kafamı karıştıran sorular yüzünden, uykularım kaçıyor. Ya en güzel şey uyku hangi vicdansız bir insanın uykusundan edebilir hemde en sevdiğim şey o iken zaten belki tehlikedeydim haberim yoktu ne bileyim yaa son gelen mesajdan sonra tamamen korkmaya başladım . Bunu atan kişinin kim olduğunu mutlaka öğrenmeliyim ama nasıl ?

Sersem SevgilimWhere stories live. Discover now