KDE SEŠ GRAZIO, KURVA

741 27 23
                                    

Pohled Tei 

Právě sedím s rodiči a sestrou u oběda v nějaké předražené restauraci a vybírám si něco na jídlo. "Dejte si co chcete děti. Dneska slavíme!" kvíkl radostně táta a s úsměvem se zadíval do svého jídelního lístku. "Co slavíme? Že měla Tea poprvé sex?" řekla nezaujatě Nina, vlastně to řekla jako by říkala  obyčejnou větu jako 'Dneska je sobota'. 

"Cože?" zadusila jsem se vodou, z které sem právě pila. "Včera sem vás s Codym slyšela sestřičko" laškovně se usmála a já se koukla na oba rodiče, kteří na mě zírali jako na sedmihlavou saň. Máma si odkašlala a jemně stihla tátovu paži. "Je to pravda Teo?" řekla vážně a já pomalu položila slinku na stůl, jinak bych ji totiž Nině omlátila o hlavu. 

"Samozřejmě, že ne!" rozhodila sem rukama, ale rodiče nevypadali, že by mi věřili. "Večer, když jste mimochodem vy dva zmizeli bez upozornění nebo vzkazu, u nás zazvonil Finn.." jeho jméno sem vyslovila co nejpotišeji a naši teď naopak nahodili překvapené výrazy. "Nakráčej si dovnitř a lekl se Codyho a .." máma mi vlítla do řeči. Jak to já to nesnáším. 

"Náš táta a jeho táta se udobřili. To je to, co slavíme.." koukla se na mě a potom na Ninu. "Aha?" vyhrkla jsem ze sebe nevěřícně a Nina zatleskala, tak jako vždy, když projevuje radost. "Proto k nám přišel?" svraštila jsem obočí a čekala jsem, že odpověď bude ano, ale dočkala jsem se odpovědi jen v podobě krčení ramen. 

.      .       .

Jsou skoro tři hodiny ráno.

Ležím s posteli a tikám očima z hodin co visí na stěně na zavřené dveře. Kontroluju mobil, jestli mi nevolá nebo nepíše. 

"Kde seš Garzio, kurva" povzdechla jsem si a převalila se do sedu. 

ťuk, ťuk, ťuk 

Slyším jakoby někdo něco házel na okno a tak jdu k němu a dole uvidím Finna. Rychle ho otevřu a zaostřím. "Garzio jsou tři hodiny ráno, co chceš?" dělala jsem, že mě nezajímá. "Hele, ned-ělej vím, že si mě-měla str-ach" při každém druhém slově škitnul a pomalu neudržel rovnováhu. 

Ten kokot je opilej. 

Rychle sem zavřela okno a sešla dolů po schodech až ven na zahradu, kde se motal Finn. "Ahoj" svrknul mě do nosu, když sem ho podpírala a vedla ho k nám domů. 

"Ty vole, kolik vážíš" je mi jasný, že nic neřekne, ale je tak těžkej se nezdál.  U mě v pokoji sebou plácl do postele a zamumlala cosi, že mu je špatně. "Donesu ti  vodu, ne že mi pobliješ postel"  jak sem řekla, tak sem udělala a Finn už pil studenou vodu. 

Sedla sem si k němu a pozorovala ho. "Co je Teo, sem krásnej?" zamrkal jako panenky a přitom dopil poslední doušek vody. "Ne, jen kontruluju jestli to co smrtí seš fakt ty.." přičichla sem k němu a opravdu sem se málem pozvracela. "Cos všechno měl, bože? Ukaž" sundala sem mu tričko i mikinu zároveň. 

"To už si nepomatuju" sroloval sporní ret a smutně zakroutil hlavou. Zasmála sem se a koukla na jeho doposud nesundané kalhoty, což způsobilo  ticho.  


Čuus, tak dneska sem nakonec zvládla vydat kapčuu :D

Snad se bude líbit <3 

Snad se bude líbit <3 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Apr 07, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Suck as Fuck 'POZASTAVENO'Where stories live. Discover now