ZMIJE-HROZNÝŠI-ANAKONDY

503 27 3
                                    

Probouzím se šílenou bolestí břicha a hlavy. Rychle zamrkám, protože světlo v místnosti je moc ostré. 

Rozhlídnu se a chvíli mi trvá, než zjistím, že nejsem u sebe v pokoji. Rychle se posadím a kouknu se na roztrhanou, flekatou matraci pode mnou. 

Místnost je tmavá, jen světlo z ulice sem dopadá dvěma střešníma oknama. Je tu jenom ta matrace a já. 

 V tom zaslechnu mužský smích a můj pohled přemístím na dveře, kterých jsem si předtím nevšimla.

Zvedám se ze země a chytnu si hlavu, protože se mi nehorázně zamotala "Sakra" stihla jsem říct ještě předtím, než jsem se pozvracela. Sedla jsem si, opřela hlavu o zeď a zhluboka dýchala, než to na mě přišlo znovu. 

"Ale, ale princezna se probudila" uslyšela jsem hluboký mužský hlas. "A pozvracela si svoje královské apartmá" uchechtl se. Odplivla jsem si a očima jsem si měřila postavu ve dveřích. 

Stál tam opálený muž ve stejně tak černé košili, jako byli i jeho vlasy. Nad jeho zelenýma očima se krčilo husté obočí a na rtech mu pohrával úšklebek. "To běžně unášíš holky, který jen tak běží po ulici?" odfrkla jsem si a tentokrát se pomalu zvedla. 

"Nicolasi! Kde vězíš s tou děvkou?" trhla jsem hlavou za hlasem a pak zas pohled přemístila na něj. Jen se uchechtl a vzal mě pevně za obě paže. "Nech mě být ty idiote! Tohle ti jen tak neprojde!"  řvala jsem a cukala sebou mezitím co mě táhl mě neznámo kam po domě. Když mě zatáhl na schody, bylo z nich vidět další dva o něco mladší kluky válet se na sedačce před televizí.  Zatáhl mě dolů až k nim a pohodil mě na zem kousek od nich. On sám sebou plácl na sedačku, vedle blonďáka se šedýma očima a tmavě zelenou košilí, který po mě hodil nezaujatý pohled. "Tak tady je" prohlásil ten černovlasý a to už na mě pohled přemístil i ten třetí, hnědovlasý s čistě modrýma očima a vínové košili. Zvedl se a přišel ke mě "Docela kost" chytl mě za bradu a vytáhl mě na nohy. "Těším se na tvoje nahý tělo, kočičko" zamlaskal mi u rtů a já udělala zhnusený obličej. "Drž se ode mně dál úchyle, vůbec nevíš s kým si zahráváš" žduchla jsem do něj "Otec vás zabije, všechny tři, až sem dorazí a to dlouho trvat nebude.." řekla jsem s klidem a završila povýšeneckým úsměvem. "To mi předpokládáme, že Antonio příjde.." ze zákoutí vyšel postarší chlap s černým knírkem a černýma očima, jako noc. Plešatá hlava se mu leskla, jako všechny šperky co měl na krku i na prstech. "Jen malý rozdíl, miláčku, Teo..." přišel ke mě pohladil mě po vlasech. "My zabijeme jeho" usmál se a mě v okamžiku naskočila husí kůže. Otočil se na ostatní a trhl hlavou, přičemž se všichni zvedly a odcházeli pryč. "Nezkoušej utéct, nebo to s tebou bohužel nedopadne dobře" znova se jedovatě usmál a kráčel pryč. Všimla jsem si tetování na jeho krku, byla to zmije.  

Tohle tetování má můj i táta - Pythons, nebo otec Finna - Anacondas.  Tetování má každý z gangu, je to vlastně poznávací znamení. 

Lehla jsem si na pohovku a stočila se do klubíčka. 

Co po mě ale chce někdo, jehož gang se jmenuje Vipers? A proč mluvil o smrti mého táty? 

"Finne, jsem tam nadržená.." uslyšela jsem chichotající se ženský hlas. "Finne?" vymrštila jsem se do sedu a nevěřícně pootřevřela pusu.  



Tak jsem přece něco sesmolila! :D Doufám, že se líbí. Já totiž nevim, jestli sem s tím spokojená..:/ Nevím :D :D achjo..Doufám, že jsme fakt nezapomněly děj xD 

A opravdu moc se omlouvám, za nevydávání částí :/ Teď jsem tomu fakt nevěnovala vůbec čas..

A jako omluvu, bych udělala 'trailer' k tomu, co vás čeká :D Chcete? 

A jako omluvu, bych udělala 'trailer' k tomu, co vás čeká :D Chcete? 

Ops! Esta imagem não segue nossas diretrizes de conteúdo. Para continuar a publicação, tente removê-la ou carregar outra.
Suck as Fuck 'POZASTAVENO'Onde histórias criam vida. Descubra agora