KAMARÁDI NEJSME

754 35 12
                                    

Celou cestu do mě táta valil nesmysli o tom, že se nemůžu jen tak začít bavit s Finnem, když se náš klan nesnáší s tím jejich a podobné ztřeštěné věci, které slyším už aspoň po sté. 

Koukala jsem z okna a na rtech mi pohrával jemný úsměv, protože jsem si v hlavě přemítala celou 'taneční' situaci, která se stala před pár minutami. 

>         > 

"Tak už jste doma? Nějak brzo" podivila se máma a koukla se na hodinky, které ukazovali pár minut po půnoci. "Jo, táta se zas trochu chytl s Leonardem" opřela jsem se o linku a s uchechtnutím protočila oči. "Tea, se začala bavit s tím retardem od Garziů" nesouhlasně prohlásil táta a zamračil se na mě. "Jmenuje se Finn taťko" proběhla jsem kolem něj a vyplázla jazyk. "Teodoro Rodriguezová!" uslyšela jsem ještě taťkův hlas smíšený s mamčiným smíchem.

Radši jsem rychle zaplula do pokoje a rozvalila se na postel. "Divnej večer" vzdechla jsem a posadila se. 

Najednou jsou uslyšela nějaké kroky na střeše. Byly docela dost slyšet, na to, že by si někdo mohl myslet, že je to jen kočka. 

Odjistila jsem tedy záklopku od okna a po menším 'žebříku', který vedl podél stěny našeho domu už mého dětství rychle vyšplhala nahoru na střechu. 

Nikdo tu nebyl. Asi to bylo opravdu jen kočka. 

 Jen jsem tak stála na střeše našeho domu a dívala jsem se na večerní oblohu plnou hvězd, dokud se  kolem mých ramen neobtočily dvě paže. "Ježiši, Garzio. Co tady děláš?" rychle jsem ho od sebe odtrhla a hodila po něm podezřívavý pohled, nad kterým se Finn okamžitě ušklíbl. "Myslel sem, že bych zašel na návštěvu" podrbal se na zátylku hlavy a celou si mě prohlídl. Byla jsem pořád v těch obtažených krajkových šatech. 

"Teď jsme se viděli.." rozhodila jsem rukama a zamračila se. "To, že jsme spolu tancovali, neznamená, že jsme zase kamarádi Finne" řekla jsem povrchně, když jsem se otočila a sedla si na okraj střechy. "Však nejsme.." sedl si ke mě a svou pravdou ruku umístil blízko mého pasu. Znejistě jsem. Zní to divně, ale jakoby jeho paže vysílala nějaký signál a přijímání toho signálu mě dělalo čím dám tím víc nervóznější z jeho přítomnosti. "..kamarádi.." dokončil větu a trochu se ke mě přišoupl. Nechápavě jsem se na něj koukla, ale on věnoval pozornost noční obloze. 

Měla jsem možnost prozkoumat mu jeho výrazné lícní kosti, které mu rámovaly obličej. Některé z jeho havraních kadeří mu už spadaly na ramena, ale i tak mu to slušelo. Na jeho světle růžových rtech se mu objevil jemný úsměv. "Co tak koukáš?" otočil se na mě, přičemž já rychle uhnula pohledem. Zakroutila jsem hlavou a koukla se na moje ruce položený v klíně. Finn se uchechtl a svým ukazováčkem a palcem mi svedl bradu tak, abych se mohla ponořit do jeho černých očí. "Co kdybych u tebe dneska přespal?" zamrkal a já pozvedla zvědavě obočí. "Jako za starých časů...I když, kamarádi nejsme" pustil mou bradu a bylo vidět, že čeká na mou reakci.

"Jsem pro každou špatnost, ale " nadechla jsem se, ale Finn se samozřejmě ujal situace. "Tak jdem k tobě. " chytil mě za slovo a už šel k žebříku. Jenom jsem zvedla ukazováček a chtěla něco namítnout, ale nakonec jsem nad tím mávla rukou.

Jedna noc mě nezabije. Navíc kdyby zase skákal po té střeše zpátky domů, můj táta by ho zastřelil. 

Jako, vážně, střílel i po těch kočkách co tu cupitaly. 

Když jsme byli v mém pokoji, zaklapla jsem okno a otočila se na Finna, který právě skočil do mé postele, takže se málem propadla a udělala hlasitý zvuk. "Teo? Co to bylo?" uslyšela jsem mámu. "pšššššt" přiložila jsem si ukazováček na rty a Finn si dal polštář před obličej. "Nic mami. Dobrou" zakřikla jsem zpět a pro jistotu si zamkla pokoj. "Ty debile" zasmála jsem se a skočila na postel, kde jsem ho začala dusit polštářem, který měl pořád před obličejem.

PÍSNIČKA! Xd Zničeho nic mě ale chytl za boky a přetočil mě tak, že jsem byla pod ním. Chytl mi zápěstí a umístil ho nad mou hlavu. "Finne.." šeptla jsem vyděšeně, ale vyprostit se z jeho sevření se mi nechtělo. Od sevření upustil a propletl si semnou obě ruce.  A mě se naskytl pohled na jeho vlhké rty, které si právě skousl. Oči mu pobíhali po mém obličeji. "Tohle jsme za starých časů nedělali.." ušklíbla jsem se a on protočil oči. "Ale teď budeme" 

Rychle se přitiskl na můj krk a začal ho sát. Zavzdychala jsem a jemně přivřela oční víčka, abych si slast mohla plně vychutnat. Na chvíli se od mého krku odpoutal a prohlídl si mé, ještě oblečené šaty, které v okamžení strhl a hodil někam na druhý konec pokoje.Jeho pohled propaloval  teď už moje polonahé tělo. 

Přísáhám, že mu šli v očích vidět plamínky ohně.¨

 Pousmála jsem se na tím, jak si mě dychtivě prohlížel a sama jsem si ho přitáhla k sobě. 

Bylo vidět, že z toho má radost.

S líbáním pokračoval o kousek níž. S tím mi rozepnul podprsenku a pevně mi stiskl obě prsa. Nevědomky jsme se kousla do rtu, až mi z něj začala téct krev, čehož si Finn okamžitě všiml a příležitostně se na ně vrhnul. 

Svoje ruce jsem přesunula na jeho záda a pomalu mu svlékla košili. Finn mě dravě líbal a ještě víc dravěji si hrál mýma prsama. Jezdila jsem nehty po jeho zádech a když to bylo moc příjemné, zaryla jsem je do jeho kůže. Finn sykl bolestí a já se jen uchechtla. "Ale, ale copak pane Garzio?" zamrkala jsem a olízla si rty. Finn se koukl dolů, jako dolů, na moje kalhotky a pak svůj pohled zase věnoval mému obličeji. 

Vyspím se s nepřítelem? 

Vyspím se s nepřítelem? 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.




Suck as Fuck 'POZASTAVENO'Where stories live. Discover now