Capitolul 16

3K 106 16
                                    

Sebastian

Stau în bucătărie şi îmi beau cafeaua de dimineaţă. Sunt primul trezit şi aştept să coboare toţi prietenii mei leneşi. E 9:45 şi încă sunt singur.

Aud paşi rapizi pe coridor, apoi o văd pe Rose care sare în braţele mele cu zâmbetul pe buze. Mă sărută scurt, după care merge şi îşi pune cafea.

- Bucuroasă în dimineaţa asta? întreb vesel.

- Foarte! chicoteşte şi ridică mâna cu inelul. Aseară au plecat Iasmin, Ly şi Derek în Grecia, adică am scăpat de nişte amorezi. Iar azi vreau să mergem la curse că vin nişte tipi din Rusia pe pistă şi vreau să-i înving. De mult nu am mai mers pe pistă, mai ales după " mica mea vacanţă ". râde timid.

- Bine o să mergem, comoara inimii mele! Dar să ai grijă că ruşii uneori trişează. Nu vreau să ţi se întâmple ceva! zic hotărât.

- Nu mă bate nimeni pe mine! Sunt tare ca piatra!

Se laudă micuţa mea, însă tot mi-e frică să nu se rânească. Se pune în braţele mele şi soarbe din cana ei cu pisici. Îi înfăşor un braţ de talie şi acum observ că e îmbracă cu lenjerie şi cămaşa mea de aseară. Arată sexi,  bine ea arată sexi îmbrăcată cu orice. Aud nişte râsete, apoi Mia cu Lucas coboară şi ei în bucătărie. Rose îşi ridică mâna cu inelul în aer şi prietenii noştri rămân muţi, mai mult şocaţi. Chicotesc puţin, dar îmi revin. Burta Miei a crescut deja puţin şi se observă că e însărcinată.

- Spuneţi şi voi ceva sau doar vă holbaţi la noi?? întreabă amuzată Rose.

- Când s-a întâmplat asta?? spune Mia şi înghite un nod din gât.

- Aseară! se entuziasmează iubita mea.

- Asta e... SUPER!! ţipă Lucas vesel şi o trage într-o îmbrăţişare pe Rose.

Se alătură şi Mia la acestă îmbrăţişare, apoi mă trag şi pe mine în strânsoare. Ne despărţim, ocup locul meu la masă cu Rose în braţele mele.

- Veniţi azi pe pistă să mă vedeţi cum bat nişte funduri din Rusia?? întreabă scumpa mea.

- Normal! strigă prietenii la unison.

- Bine!! strigă şi Rose.

Urcăm fiecare în camerele noastre, iar eu cu Rose facem o baie împreună. Toată încăperea miroase a vanilie şi nu mă satur să privesc corpul de zeiță a iubitei mele.

***

Suntem pe pistă şi Rose se duce la un băiat de la service. Îl îmbrăţişează strâns, iar eu fierb de nervi sau gelozie ( nu prea ştiu ce e). Mă apropii de ei şi o trag pe Rose lângă mine când aceasta se dă jos de pe acel băiat înalt, blond.Mârâi înfundat când îi văd zâmbetul " cuceritor" de pe faţa lui stupidă care cere un pumn.

- Ce mai face prietenașul meu, Jay?? întreabă iubita mea veselă.

- Bine. De mult nu ai mai venit pe pistă. Ce s-a întâmplat?? spune acest Jay.

- Am fost într-o vacanţă. chicoteşte ea.

- Văd că ţe-ai tras gagiu.

- De fapt logodnic şi îl cheamă Sebastian. face prezentările Rose.

- Încântat! zic şi îi strâng mâna prieteneşte.

- Arată bine băiatul, ştii ce să alegi!

- Ca să ştii iubitule, Jay e gay şi are un iubit. îmi explică şi rămân mască. Am venit aici ca să bat nişte ruşi!

- Ooo! Să ai grijă că ei sunt nebuni.

- Ştiu! Nu trebuie să îmi spună toţi asta!! Nu sunt copil!! strigă exasperată.

- Calm! îi spun şi o sărut pe cap.

- Ok, merg să îmi cunosc adversarii. Paa! zice Rose.

- Paa, păpuşă!!

Mă încrunt când aud numele de alint spus de Jay, dar îmi trece când îmi împreuneaz degetele cu Rose. Ne îndreptăm spre locul unde sunt maşinile participanţilor la cursă. Acolo sunt 3 băieţi, cred ruşi, care râd împreună, dar tac când ne văd. Rose îmi dă drumul şi se pune în faţa mea.

- Voi sunteţi ruşii cu care concurez?? întreabă iubita mea.

- Da păpuşă, iar tu cine eşti?? Curva care ne dă startul?? întreabă unul din ei.

- Ai grijă cum vorbeşti cu Vipera roz! mârâi spre ei.

- Vai, ce frică ne e! Şi tu cine eşti, badygardul?

- E iubitul meu şi super numitul Hades! O să vă înving la cursă pe toţi!

- Să o văd şi pe asta! Începem??

Rose dă afirmativ din cap şi se îndreaptă spre maşina ei. Se pune pe locul şoferului, iar eu îi pun toate centurile că să o protejeze în caz de orice.

- Nu sunt bebe! Mă pot descurca şi singură!

- Nu te mai smiorcăi, iubito! Şi să ai grijă acolo! îi spun pe un ton serios.

- Bine, tigrule! Acum un sărut pentru noroc??

Rânjesc şi mă aplec ca să o sărut scurt. Închid portiera, îi fac cu ochiul. Sper să fie bine. Mă duc la locurile pentru urmăritori şi privesc cum se dă startul. O fată aproape dezbrăcată vine, iar ea dă startul.

Cursa e strânsă : un băiat stă fix în spatele lui Rose, ea fiind prima. O întrece din urmă, iar iubita mea încearcă să avanseze. Face o şmecherie, dar ei doi sunt la egalitate. Băiatul face un viraj periculos, dar ea îl ocoleşte la limită. Nu e atentă pentru o secundă cât timp îmi aruncă o privire şi băiatul intră brusc în ea. Maşina zboară în aer şi se prăbuşeşte răsturnată. Toată șcena se petrece ȋn faţa mea, dar acum reacţionez.

Fug ca disperatul spre maşina care stă să explodeze. Deschid portiera încet şi o văd pe Rose plină de sânge, atârnată, doar prinsă de centuri. O desprind uşor şi o iau în braţe. Are o rană urâtă pe frunte şi una pe umăr, iar restul nu le văd. Aud o ambulanţă care se apropie de noi, apoi două mâini care îmi iau iubirea din braţele mele. Ochii îi am înlăcrimaţi şi simt că mor pe dinăuntru.

- Eşti vreo rudă de a victimei? întreabă un paramedic.

- Da, sunt logodnicul ei. zic cu o voce stinsă

- Atunci puteţi veni cu noi!

Mă urc în ambulanţă fără să îmi mai spună încă odată . Mă uit la făptura care se zbate intre viaţă şi moarte chiar în faţa mea. Ajungem la spital destul de repede, iar doctorii o duc repede în sala de operaţie. Îi dau datele toate la recepţie şi acum tot ce fac e să stau pe acel hol, pe aceste scaune tari.

Peste puţin timp, ajung părinţii ei şi prietenii noştri. Toţi sunt la fel de îngrijoraţi ca mine. Le spun povestea cu ce s-a întâmplat pe pistă şi mă doare inima mai tare când îmi amintesc de accident.

- Până mâine băieţii ăia sunt morţi! spune tatăl lui Rose plin de nervi.

- Sper să fie bine! Nu poate să moară! zice hotărâtă Mia. Voi trebuia să fiţi nanii copilului meu.

- Totul va fi bine! Rose e puternică şi nu se lasă înfrântă aşa uşor ! ne încurajează Lucas, după o ia pe Mia în braţe care începe să plângă.

- Ştiam eu că nu trebuia să o las să concureze!! mă enervez eu.

- Nu e vina ta! Tu nu ştiai că se va întâmpla asta! mă calmează soacra-mea.

Îmi pun capul în palme. Simt cum se face bucăţi inima mea, dar nu mă las încă înfrânt. O iubesc şi aşa va fi mereu!

Îmi ridic capul şi văd cum vine doctorul cu un dosar în mână şi cu o faţă tristă...

Vipera rozOnde histórias criam vida. Descubra agora