Capitolul 7

4K 119 5
                                    

Rose.

Este vineri, iar eu mă trezesc în braţele iubitului meu perfect. Nu credeam că poate fi aşa de frumoasă o dimineaţă. Orice are un început!! Mă simt dorită şi iubită când stau în braţele sale, mă ţine strâns de talie de parcă aş vrea să plec de lângă el. Se pare că nu sunt singura îndrăgostită de aici, ieri Mia a recunoscut că e împreună cu Lucas. Iar acum mă gândesc la o vacanţă... Mă gândesc la Hawaii, demult nu am mai fost acolo. Putem merge în casa de vacanţă a părinţilor mei. O să-i intreb dacă putem merge toţi într-o mică vacanţă. Tatăl meu are de recuperat timp cu bunicul, iar mama e plecată în misiune în Rusia tot weekend-ul.

   - Te-ai trezit îngeraş?? îmi atrage atenţia Sebastian.

  - Dap! Mă gândeam că poate mergem într-o vacanţă în Hawaii... şti, aşa cu toţii.

  - Sună excelent îngeraş! Dar mai întâi să vorbim şi cu prietenii noştri dacă sunt de acord cu asta. spune şi mă sărută pe frunte. Ţi-am spus vreodată că te iubesc?!

- Nu cred. mă gândesc eu amuzată.

- Păi uite că ţi-o spun : Te iubesc!!

- Şi eu.

- Şi tu ce?? întreabă ridicând o sprânceană.

  - Şi eu te iubesc! spun şi îl lovesc în joacă în umăr. Acum să ne schimbăm să vorbim cu ceilalţi!! strig şi îi dau un sărut scurt pe buze, dar mă trage în braţele sale şi adânceste sărutul.

  Când am nevoie de aer, mă despart de el şi merg la baie ca să îmi fac rutina de dimineaţă. Ieşită din baie numai în lenjeria intimă, observ că el e deja îmbrăcat şi mă aşteaptă. Mă îndrept spre dressing şi mă fac cu o palmă la fund. Încep să râd şi intru în încăperea plină cu haine. Îmi aleg blugi rupţi negrii, o maieu alb cu un cap mic de extraterestru într-un colţ , şi teneşi tot albi cu argintiu. Părul mi-l prind în coc, machiajul e simplu : rimel şi un ruj mat roşu.

   Coborâm jos şi acolo sunt toţi prietenii noştri. Zâmbesc pervers când o văd pe Mia în braţele lui Lucas. După ce ne salutăm, spun :

  - Vreţi să mergem în Hawaii??  ridic mâinile în aer.

- Da!!! ţipă toţi în cor.

  - Atunci făceti- vă bagajele plecăm mâine ,eu merg acasă ca să luăm avionul părinţilor mei şi să-mi mai iau ce îmi trebuie de acolo. spun mai calmă

  - Vin cu tine! şopteşte iubitul meu la ureche.

  - Nu, tu îți faci bagajele!  îi zic şi merg spre uşă .Paaaa!!

- Paaa!!  ţipă prietenii mei în cor imitându-mă pe mine.

  Îmi dau ochii peste cap şi merg în garaj la frumuseţea mea. Mângâi capota şi apoi urc în ea. Mi'e dor de Sebastian, dar trebuie să mă descurc în viaţă şi fără el. Vai ce am devenit!!  Eu care aveam inima de gheaţă şi doar familia şi prietenele mele erau importante, acum nu mă pot dezlipi de iubitul meu!! Trec peste gândul ăsta şi dau muzica mai tare. Fug pe şosea cu o viteză trecută de cea legală, dar nu îmi pasă.

  În câteva minute ajung la casa mea drăguţă, unde am copilărit. Intru înăuntru şi totul e la fel ca atunci când m-am mutat cu băieţii. Merg pe hol ,după ce mă descalț, ating frumoasele tablouri pictate cu familia mea de când eram mică.... Atâtea amintiri. Am crescut într-un conac mare care e parte din viaţa mea. Când stăteam cu bunica locuiam într-o casă cu un singur etaj, dar tot frumoasă era.

   Mă îndrept spre biroul părinţilor ( pentru că ei au spus că nu pot sta  separaţi).  Intru cu un zâmbet larg pe faţă când o văd pe mama în braţele tatei şi lucrând la calculator . Ei mă observă şi se ridică ca să mă ia în braţe, nu mai stau mult şi trec la subiect :

   - Am voie să împrumut avionul o săptămână ca să merg cu prietenii mei în Hawaii??

  - Hmmm! Păi e vacanţa de vară, deci da! spune tata zâmbind larg.

  - Mulţumesc mult!! sar în braţele lui şi îl  pup pe obraz. Şi o să stăm la casa noastră de pe plajă.

  - Nici nu se pune problema asta! spune mama rânjind. Dar când ai timp, chiar vreu să am o discuţie despre ce se întâmplă între tine şi Sebastian. Încă mai eşti, nu??

  Roşesc puternic şi îmi las privirea în jos, se referă la virgininate. Tata se albeşte la faţă când îşi dă seama ce se întâmplă, iar mama chicoteşte.

  - Oh, nu!!  Nu îmi vine să cred!!  O să te pedepsesc când te întorci din Hawaii!!  Am trecut peste giganticul tatuaj care ţi l-ai făcut, dar asta e prea de tot!!  Nu mai ai voie să conduci sau să mergi în misiuni timp de o lună!! ţipă tata suparat.

  - Travis, dragule, are aproape 18 ani. Oricum venea acest moment la un moment dat. Şi parcă noi nu am fost la fel ca ei! îmi ia apărarea mama, dar tata e la fel de serios.

  - Bine, dar tot nu conduci o lună!!  Acum du-te şi făți bagajul mâine la 9 aveţi avion. spune tati mai duios de data asta.

   Îmi iau la revedere de la ei şi fug în camera mea ca să îmi fac bagajul. Îmi pun costumele preferate de baie, haine subţiri, dar şi o geacă de piele dacă e frig, crema solară, 4 ochelari de soare şi multe perechi de pantofi. Am 3 valize enorme. Il pun pe Andrew ( servitorul nostru) să îmi pună bagajele în maşina noastră.

  Când ajung acasă, de abia poţi intra în sufrageria plină cu bagaje. Toţi prietenii mei stau în bucătărie şi mănâncă pizza. Mă vede Sebastian şi mă trage în braţele sale şi îmi pune două felii în faţă. Le mănânc cu poftă şi după un film ne punem la culcare.

  Sâmbătă dimineaţă, mă trezesc devreme şi mănânc cereale până se trezesc ceilalţi. Când suntem gata toţi, ne îmbarcăm în avion. În 6 ore ajungem în casa de vacanţă. Iubesc priveliştea! Stau pe terasă şi simt două braţe luându-mă pe la spate. Îi simt parfumul specific şi ştiu că e sufletul meu pereche.

Ne hotărâm să lăsăm despachetatul pentru mai târziu. Fugim pe plajă, eu într-un bikini alb. Se vede foarte bine tatuajul de pe spate ,ne facem poze întruna,stăm la plajă sau înotam în ocean. A fost foarte frumos azi... până m-a sunat tati...

* Asta a fost!!  Sper să vă placă!!

Vipera rozWhere stories live. Discover now