Capitolul 5

5K 145 4
                                    

Sebastian

Fata asta mă omoară cu zilele!! Are nişte buze delicioase de care nu mă pot despărţi. I-am mărturist că o iubesc şi acum sunt cel mai fericit că e a mea!! Nu vreau să o văd niciodată suferind.

  Este dimineaţă, iar eu îmi ţin îngerul strâns în braţe. Aseară a fost cea mai nebună şi frumoasă noapte pe care am avut-o. Pentru ea a fost prima dată, dar a făcut-o cu mine şi asta e tot ce contează acum, şi să fii sigur că o să mai aibă nopţi de acestea!

Îi îndepărtez părul de pe faţă şi îi dau săruturi pe tot gâtul. Rânjesc când geme şi se scufundă mai mult în strânsoarea mea. Continui ritualul până îşi întoarce capul şi îşi ţuguie buzele pentru a o sărută. Nu ezit şi pun toată dragostea în acel sărut. După câteva minute ne despărţim pentru a respira. Se ridică în şezut şi îşi trage cearceaful să se acopere.

- Neaţa! spune ea căscând. De când eşti treaz??

- De o jumătate de oră, cred. mă gândesc eu.

- Atunci de ce nu ai plecat?? mă întrebă confuză.

- Că îmi place să mă uit la iubita mea! accentuez ultimele cuvinte. Pari aşa de inocentă când dormi.

- Bine spus : 'par' .Visam cum mă luptam cu oamenii Nebunului de Cupă şi îi omoram pe toţi în moduri diferite.

- Din nou, spun : total inocentă!! Şi ca să ştii te-a sunat tatăl tău, dar nu am vrut să te deranjez.

- Ok. Stai să îl sun.

Spune cu butic şi se întoarce către telefon fără să îşi scape cearceaful. Apucă telefon şi în 2 secunde răspunde tatăl ei,adică şeful meu.

* convorbire telefonică *

- Bună, tati! Scuze că nu am răspuns, dar dormeam. se scuză ia pe un ton alintat.

- Bine, prințesă! Azi sa treci pe la sediu cu băieţii si prietenele tale. Am o misiune foarte importantă pentru voi şi cred că o să-ţi placă.

- Am înţeles! Să o saluţi şi pe mami din partea mea. Paa!

- Bye princess!!

* convorbire telefonică încheiată *

M-am abţinut toată convorbirea să nu râd. Cum poate să se comporte aşa cu părinţii ei, iar în misiuni să îngheţi în faţa ochilor ei?! Oricum o iubesc enorm!! Când pune telefonul pe noptieră izbucnesc în râs.

- Tati?? Mami?? Prințesă?? râd eu, iar ea îmi dă una peste cap. Auu!! Asta a durut, iubito! acum e rândul ei să râdă de mine.

- Dacă ai vreo problemă despre cum vorbesc eu cu părinţii mei mi-o spui în faţă!! Mai auzit, tigrule!! ţipă la mine, şi rămân înlemnit când aud ultimul cuvânt rostit, dar îmi revin imediat.

- Tigrule sună foarte bine. Îmi place la nebunie!! spun pervers şi îi dau un sărut scurt pe buze. Acum hai să ne pregatim să plecăm.

- Bine!! ţipă ea şi sare din pat rămânând total dezbrăcată, şi simte cum mă uit intens la fundul ei bombat. Îţi place ce vezi, tigrule??

- Iubesc priveliştea! Acum hai să facem baie!!

Mă ridic repede din pat şi o pun pe umăr. Nu bag în seamă toate înjurăturile colorate sau pumnii primiţi în spate. Intru în baie ,o las jos şi o trag după mine în cabina de duş. E aşa de dulce când e îmbujorată la faţă!!

***

Rose

După duşul lung împreună cu Sebastian, m-am îmbrăcat cum i-a dorit sufleţelul iubitului meu. Iar el chiar se pricepe la asta.

Vipera rozWhere stories live. Discover now