(•( Kapitel. 6 - Virkelige fede personligheder )•)

2.1K 44 3
                                    

Canada, Toronto -Lokation: East High School, mandag d

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Canada, Toronto -Lokation: East High School, mandag d. 12 Juni, kl.08.54

Jeg lader mit blik glide rundt på alle eleverne, i klassen. De kigger alle sammen mærkeligt på mig, imens Logan stadig ikke er dukket op til time. Det er i dag, at vi skal fremlægge vores opgave, som jeg har formået at lave færdig, samt at jeg har givet Logan notaterne, til det hvad han skal sige. Og ja, jeg har med vilje, valgt at snakke mest, dog slipper Logan ikke helt for at sige noget.
Jeg har heller ikke set noget til Austin endnu, da han sikkert er sammen med Logan, og det skulle ikke undre mig hvis de slet ikke kommer. Det vil faktisk være passende for mig, hvis de ikke vælger at sætte deres fødder i klassen. Jeg er stadig virkelig sur på Austin, fra i går, hvor han først valgte at kalde mig en nørd og derefter for en bitch. Altså, hvad tænker han på? Han kan da ikke bare sige sådan nogle ting. Og jeg, der endda, synes det er sødt af ham at tilbyde mig om at blive kørt hjem af ham. Logan, behøver heller ikke at komme, for hvis han ikke kommer, skal jeg ikke fremlægge. Tro mig, jeg kan til visse tider, godt lide at fremlægge, men de her elever, er nogen jeg ikke kender, og det er lidt grænseoverskridende for mig, at skulle stå og fremlægge for mennesker, som jeg egentlig ikke kender.
Mrs. Haper, har aftalt med Mr. Golding, at fremlæggelserne om opgaven, han gav os for sidste mandag, skal fremlægges i hendes time, hvor Mr. Golding så også vil dukke op, kun fordi, at Mr. Golding skal til et vigtigt møde i den time, hvor vi normalt har ham. Det vil selvfølgelig også sige, at vi skal have vikar senere, hvor vi normalt skulle have Mr. Golding.
"Mrs. Cooper, du kan bare sætte dig ned på din plads igen. Det ser ikke lige ud til at Mr. Butler har lyst til at dukke op lige foreløbig" Lyder det opgivende fra Mr. Golding. Jeg nikker stille ned til ham og begynder at pakke min computer væk, for derefter at sætte mig ned ved siden af Laura, igen. Den næste gruppe bliver sendt op til tavlen, for at påbegynde deres fremlæggelse.
Jeg sukker opgivende, og fatter egentlig ikke at Logan vælger at blive væk. Jeg kimede ham ned på Facebook i går, med at han skulle huske at vi skulle fremlægge og så havde jeg selvfølgelig, sendt hans notater... Eller mine notater, som han skulle sige. Han svarede dog ikke på beskederne, selvom jeg tydeligt kunne se, at han så hver eneste besked.
Tilfældigt, begynder min mobil at lyse på bordet, som hurtigt fanger min opmærksomhed mere end fremlæggelsen. Jeg ser at der er en besked fra Justin, sendt fra Messenger. For at Laura ikke skal se det, tager jeg hurtigt min mobil hen til mig og låser den op, for derefter at gå ind på Messenger og se hvad han har skrevet.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
ComplicatedWhere stories live. Discover now