K.M. 16.Bölüm

1.1K 48 46
                                    

Gördüğüm şey ile gülmem bir oldu

Batu bilgisiyardan Sude Mertoğlu'nu araştırıyordu.

''batucum kolay gelsin ben seni meşgül etmeyiyim aman sen devam et '' derken Batu'nun bilgisiyarı kapatarak bana kızgın bakışlar yolladı ardından 

''sen... ne halt edyorsun sinsi sinsi ''diyerek üstüme yürümeye başladı tabi bende geri geri gitmeye başladım.

''Batucum kuzenciğim sakin olur musun hiç sinsi sinsi ol..''derken duvara carpmam bir oldu bende sırıtmaya başladım.

''Küçük hanım süştün elime ''dedi ve köşeye sıkıştırdı (fesat analamyalım :D )

''aa Hoşgeldiniz ''diyerek kapıya  baktığımda Batuda baktı bende o esnada hemen kolunun altından kaçtım ve kapıya vardıgımda şaşkın şaşkın bana bakanBatu'ya dil çıkartarak odama koştum ve kilitledim.

''seni öldürcem '' diye kapının arkasında tıslarken bende kahkaha attım ve kendi kendime ''he he'' dedim sonra da kapının arkasından çekilerek yatagıma kendimi attım. saat büyük ihtimal daha erkendi fakat yattım. Çok yorgundum saat umrumda değildi bu yüzden kendimi uykuya bıraktım hemde üstümü değiştirmeye vakit ayırmadan 

...........

Sabah alarmın sesi ile uyandım. Yerimden kalkarak esnedim sonra da yatağımı toplayarak banyoda ki işlerimi hallettim ve gardroba yöneldim. Kenarları transparanlı siyah bi elbisemi giydim. Ayağıma siyah bi platform ayakkabıda giyerek kıyafet kombinimi siyah bi çanta ile kapattım. Saçımı dağınık topuz yaaprak hafif bi makyaj yaptım takı olarakta halka küpelerimi taktım sonra da aşağıya inmeye başladım.

 Saçımı dağınık topuz yaaprak hafif bi makyaj yaptım takı olarakta halka küpelerimi taktım sonra da aşağıya inmeye başladım

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

günaydın sultanım diyerek Emine sultanın yanağından öptüm masa kurulmuştu yukardan Batu'da inerken masaya oturdum.

''günaydın güzel kadınlar diyerek Emine sultanın elinden öptü ama bu saygıdan değilde centilmence öpülen eldi Emine sultanın yanakalrı utançtan kızardı sonra beni yanıma geldi ve benim elimi öpecekti ama elimde olan yaglı ekmegi görünce vazgeçti ve yanagımdan makas aldı bende bi kahkaha patlattım. 

''yağlı elini öpmem ''diye açıklamada bulundu ben bir yandan gülerken bir yandan gülmeyi bırakıp yaglı ekmeğimden ısırdım. 

''sen bilirsin valla öpmek istersinde öptürmem görürsün'' diyerek burun büktüm sonrada kendi kendime gülerek yemeye devam ettim. 

''hadi hadi geç kalacağız çıkalım ''diyerek Batu ayaklandı saate baktığımda daah erken odluğunu gördüm 

''Batu saatin mi yanlış ''dedim saatine baktı

''yoo 07:12 değil mi ''diye sordu bende ''evet ''dedim tamam erken değil hadi çıkalım ''diye ayaklandı

''hee senin niyetin şimdi belli oldu'' dediğimde hemen bana döndü 

KARANLIĞIN MELODİSİ Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin