5. brev

12 1 0
                                    




           

Edward

Hvad skal der til før du svarer. Please fortæl mig det. Du behøver ikke komme tilbage, du behøver ikke sige, at du savner mig, men er et brev for meget, at spørger om? Jeg vil bare vide om du overhovedet får brevene, om du åbner dem, eller om jeg sidder og spilder tid, og tårer på dig. Jeg savner dig, og du er alt jeg har kunne tænke siden, du rejste. Jeg ved ikke hvorfor, men på en eller anden måde ville jeg ønske det kunne stoppe, men så alligevel ikke.

" I used to be happy but without you here I feel so low." Har du nogensinde hørt en sang, hvor de sang det i? jeg hørte den her forleden, da jeg sad i bilen, men jeg dog ikke hvad den hedder.

Jeg er begyndt at hænge ud med Jacob igen. Han har også spurgt mig flere gange, om vi ikke skulle være sammen, da du var flyttet. Men har altid sagt nej, eller kommet med dårlige undskyldninger. Men det var faktisk rart at være sammen med ham igen. Du har aldrig rigtig kunne li' Jacob. Var det fordi han havde følelser for mig? Eller hvad? Han er altså en rigtig sød fyr. Tænk over hvor mange gange jeg har prøvet, at fortælle dig det.

Bella
- Julie

Letters to you (Complete)Where stories live. Discover now