Ontvoerd

66 11 3
                                    

Mijn hoofd doet pijn..Het is best donker hier...W-waar ben ik?!Hoe meer mijn ogen openen,hoe meer ik kan zien waar ik me bevind.Het is een grot.Een dokters tafel staat voor men cel.En IEL!Het stink hier!Het laatste wat ik me kan herinneren is dat..Nee..Langzaam begint er paniek te komen..
Waar ben ik in Gods naam?! "Hallo?Is er iemand?"Vraag ik met een zwakke stem.
Niemand antwoord..Fijn!Ik weet niet waar ik ben ! Hoe ik hier kom !"H-Hallo?"Er klinkt een zachte stem door deze Grot."Hallo?!Wie ben je?"Vraag ik. "W-Wie ben jij?!"Vraagt de stem . Het klinkt als een jongen.."Ik ben Joy,Vrouwe Joy uit Ljord.En jij?" Ik keek rond ik kon nergens een Cel zien..."Ik ben Liam..Ik kom uit..."Er kwam een stilte "Ja?"Vraag ik..."Ik weet niet waar ik vandaan kom...Ik zwerf al jaren rond en reis al jaren door wereld"Zei hij. "Wel aangenaam Liam"Zei ik "Zelfde"Zei hij.Voor een paar minuten was er een stilte...Ja ik kan die jongen Niet eens zien..Dusja..."Weet jij waar we zijn?"klonk er weer..."Geen idee."Zei ik. Als ik goed rond kinkte kon ik zien dat dit een soort van grot was.Er ging zeker een vuil luchtje.Ik zag een grote kookpot hangen,Het kookte.Er stroomde ook ene waterval naar beneden in de grot.Het was donker in de grot...Hoe lang zit ik hier al..Opeens hoor ik een raar geluid..Net of er iets..Verschuift word..

Snel kijk ik door men tralies Rond..Ik zie al snel iemand aan lopen,Ik kan niet goed zien wie het is en of hoe hij eruit ziet...Hij sleept iets..Hij loopt mijn kant om..Ik kribbel al snel achteruit in de cel .Het licht raakt niet niet mijn voeten..De man legt wat hij sleepte op de tafel..Hij doet zijn jas uit en legt het weg..Heel scherp observeer ik hem..Wie is hij?Wat doet hij?
Even kijk ik wat dichterbij wat erop de tafel ligt..Dan komt het me te binnen..Het is een lichaam...

Hij kijk naar mijn cel..Shit..Wat moet ik nu doen...
Hij komt wat dichter staan..Ik kribbel en snel terug achter uit.."Ohh je bent wakker!"Zegt hij.Hij zegt het op een opgewonden stem,Ik antwoord niet. "Volgens mij heb ik mezelf nog niet voorgesteld.Mijn naam is Silvesto,Donter silvesto.."Zei hij.Hij kwam ook wat meer in het licht staan.Silvesto had een bruine jas aan en had een dokters Monddoek aan.Er zat bloed op..Hij was half empire wat betekende dat hij Jenavaanse was. "En wie ben Jij als ik vragen mag?"Vroeg hij.Hij stond nu voor de Tralies. "Joy.."Zei ik. "Ah Joy aangenaam kennis te maken!"Zei hij. Hij liep naar beneden in de grot.Ik keek hem achterna.Hij ziet er wel als een dokter uit,maar iets zegt me dat hij niet is wat hij lijkt. "Ahh Jij bent ook wakker!"zei hij tegen Liam..Ik kon het maar niet helpen om te kijken naar Het lichaam op de tafel.ondertussen hield Silvesto een gesprek met Liam..Ik keek goed naar het lichaam..Het was en wachter..aan de kleding te zien was het een Jenavaan.Hij was bewusteloos en had vele bloed op zen Kleren..Wat wilt hij met hem doen?Wat doen wij hier...Zoveel vragen,Zo weinig antwoorden.. Ik zag dat hij terug naar boven kwam.Snel terug in het donkere..Hij liep naar de tafel..Hij haalde een klein tafeltje en zette dat naast hem.Opeens haalde hij een mes te voor schijn..Opeens,Kon de de man op de tafel horen schreeuwen..Silvesto sneed zijn buik open..Afschuwelijk om te zien..Ik deed men handen op men oren het geschreeuw werd erger en erger..Silvesto begon allemaal organen eruit te halen..Ik-ik hen zoon gevoel dat ik moet..En ja je kan het raden,ik was aan het overgeven...Ik voelde me zo ziek vanbinnen.Het schreeuw was opgehouden maar nig stads was Silvesto bezig om alles maar dan ook echt alles eruit te halen..Ik kan dit niet langer aan zien.._Ik draaide al snel men hoofd weg.Ik kan tegen veel maar dit Gaat over mijn grens..

Na een dik uur was het eindelijk voorbij..Ik weet niet wat Silvesto nog meer met die man had gedaan maar het was verschrikkelijk..Hoe kan iemand zo Slecht zijn ..Hoe kan iemand zoon ...Wat gebeurt er..Mijn ademhaling werd moeilijker...Met de seconde werd ademen erger..Ik smakte naar adem..Alles werd zwart...

"UHHH"Ik smakte naar adem..Waar ben ik nou weer?!Ik was nogsteeds in de grot..de zelfde walgelijk geur..Jup.Ik keek rond.Ik was blijkbaar vast gemaakt aan een rechtstaande paal terwijl ik buitenweste was.Ik keek goed rond.Er stonden 3 palen.Er was nig een jongen vast gemaakt aan de palen."Jij bent zeker Joy.."Zei de jongen.Ik herkende de stem"Liam?"Vroeg ik. "Spijtig genoeg wel."Zei hij.
"pfff" blaasde ik.Nu kon ik Liam eens goed bekijken, een redelijk grote Jongen,Bruin haar.Bruine ogen,Redelijk verward haar."auw"Zei ik zacht,deze touwen rond men polsen waren wel erg strak..."Wat zou Silvesto met ons moeten?"Vroeg Liam plots."Ik heb geen iedee maar het kan niks goeds zijn"Zei ik verontrust.

"Ahhh!Jullie zijn wakker!"En ja je kan al raden wie dat zei..Ik keek op.Silvesto stond boven op de trap.Hij kwam rustig naar beneden..."Nou laat ik jullie vraag een beantwoorden :Jullie zijn hier omdat jullie iets gemeen hebben.."Zei hij.Ik en Liam kijken elkaar verward aan ."Jullie zijn alle twee Vergeten kinderen van Empire"Zei hij.Liam en ik keken elkaar aan van Wat?!"Hoe weet jij van..."Vroeg ik maar ik werd al snel onderbroken "Wel zoals Generaal Meindert zou zeggen 'Mijn vogeltjes vertellen veel'"Zei hij. "Maar waarom zijn wij dan hier?Wat wil je van ons?!"Vroeg Liam "Wel..Ik wil een einde maken aan dat verschrikkelijk Jenava en heel die Duivelse bende!En jullie gaan mij daar mee helpen!" Zei Silvesto."Jouw Helpen!Dacht het niet!"Zei ik."Ow jullie hoeven niet fysiek te helpen,Ik heb alleen heel maar dan ook heel veel bloed van jullie nodig..."Hij keek me aan met een vuile lach...

NOTE:Hoii ja ik was dood.Wnat ik zat namelijk met een grote Writhersblock!Ik ga proberen om minsten in 2 weken 2 delen van Elk actief boek dat ik schrijf online te zetten..(Dus daar mee bedoel ik deze boeken 1. The Lost Sisters 2.Meindert generaal van Jenava 3.(Deze 1 keer in 2 weken want ja hij is Engels)The force inside me. Ik wil jullie wel bedanken voor het lezen van dit boek!Want dat betekend srs veel voor mij :)
MVG:SmilingJoy_💜💙❤️

Het dagboek van een Sneeuwelfje (INACTIVE)Where stories live. Discover now