Waarheid

89 12 7
                                    

Eenmaal in de blackgate..Stond er een tafel klaar,Gedekt en vol met eten!Meindert ging zitten.Ik ging ook zitten,Het was best wel raar..Je bent een gevangenen en Je word zo behandeld?Hier moet iets achter zitten..."Pak maar wat je wilt"Zei Meindert.Hongerige pakt ik wat gebakken eieren en wat brood.Meindert zelf begon met een Appel.Hij keek met een bestuderend gezicht naar me,ik merkt het pas nog 10 minuten ofzo op."Het is heel raar dat je je Empire kant kan verbergen...Hoe doe je je dat?"Vroeg hij.Heel aarzelend keek ik hem aan.Als ik hun vertelde over mijn verleden dan...Nee dat kan niet gebeuren.''Ik kon het gewoon al altijd.''zei ik."Joy.Je hoeft niet te liegen.''Zei Meindert.Ik keek hem aan met een blik die iemand zou kunnen vermoorden.''U weet toch al hoe het komt.Ik hoef het u niet 2 keer te vertellen.''Zei ik.Hij keek me aan met een slimme blik.''Dus voor het eerst zit oor me 1 van de verloren kinderen van Empire.''Zei hij glimlachend.''Niet dat ik er trots op ben..''snauwde ik.Meindert nam een hap van ze watermeloen.

Een half uur ging voorbij.Meindert hadden over veel gepraat waaronder Mijn FamilieGeschiedenis.maar het enigste is dat ik nog steeds niet wist waarom ik hier was.

"Heb je zin in een wandeling?''Vroeg Meindert,Ik knikte en stond samen op. We liepen samen uit de Het kasteel.Er waren soldaten buiten aan het trainen.Meindert liep met zen handen achter zen rug rond kijkend.Ik keek heel goed rond,ik moet wel zeggen je krijgt niet altijd den kans om de Black Gate te zien vanbinnen.Opeens reed er een Boodschapper binnen."Generaal Meindert!"Riep hij."Ja?"Anwtoorde Meindert. "Koning Cemal verzoekt uw aanwezigheid in de troonzaal."Zei de boodschapper."Goed,Joy meekomen."Zei Meindert.Ik heb niet veel keus om nee te zeggen.Want dat word dan men dood.Dus ik liep met Meindert mee.

Eenmaal aangekomen in de Troonzaal zat Koning Cemal op zen troon."Gegroet Cemal"Zei meindert. Ik bleef wat achter Meindert staan.Ik voelde me veilig bij hem."Heb je der mee?"Vroeg Dennis."Ja en 'Der'heeft een Naam.."Zei Meindert.Ik zetten en stap op zij."We laten jullie even alleen."Zei Cemal.Dennis en Cemal verlieten de groote Troonzaal.Naast de troon stond en tafel met een hoop Aantallen aan Papieren.Ik ging kijken wat der opstond.

*Stamboom van de koningen van Jenava* Boven op de Boom stonden en De Naam Cemal en Daarnaast Ella

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

*Stamboom van de koningen van Jenava*
Boven op de Boom stonden en De Naam Cemal en Daarnaast Ella. ik keek even goed Koning Cemal had zo te zien 3 kinderen,Maar er stond nog een Naam langs Koningin Ella's naam?Ik rolde het Papier wat verder uit.'Leonardo Lachte-...'W-Waarom staat mijn Achternaam op dit papier.Ik keek verder.Mijn naam staat er op.Samen met die van Finn en ..Sem...ik kee geschokkeerd.Mijn moeder leeft nog?!*

Meindert legde zijn hand op me schouder.Hij zei niks ."Hoe kan ze levend zijn...?"Vroeg ik."Je moeder werd niet gedood door ons Maar ze kwam terug naar haar eigen volk."Zei Meindert "Alles wat over jij familie geschiedenis in de boeken staat is een deel niet waar."

"Je moeder.De oudste van 1 van de rijkste Families in jenava Werd wakker geschud nadat Jij,Je broertje Sem waren geboren.Ze was Toen zwanger met je Broertje Finn.Ze kreeg te horen dat haar familie in jenava werd gestraft voor haar daden.Zei kon dat niet aanhoren toen ze het nieuws kreeg.Ze hoorden
dat Empire haar Familie zou uitmoorden en iedereen die ze lief heeft in Ljord.Ze ging naar Empire toe Smeekens om vergiffenis.Empire zou haar vergeven maar er was een voorwaarde.Ze zou al haar kinderen moet afstaan aan Empire.Ze zou haar man moeten verlaten en ze zal terug naar jenava gaan.Smekend vroeg ze dat Empire haar kinderen in leven zou houden.Empire gong akkoord.Jij en je broertjes werden afgestaan aan jenava.En ze verliet jullie.Later ontmoete ze Cemal.Die haar vergeefse om al haar daden.Hij kon het goed met haar vinden en uiteindelijk Trouwde hij met haar.Ze kreeg een nieuwe naam.En nieuwe start..."Vertelde Meindert.

Trillend stond ik op men Benen.De reden dat deze vloek over mij rust is door mijn moeder?Meindert keek me van de zij kant aan.Plots mijn 2 gekleurde ogen werd voor even Wit.Meindert keek me geschrokken aan..Hij zette en stap achteruit."Ik breng je wel naar je kamer."Zei hij .Hij liet me naar men kamer.En verdween daarna.Waarom altijd mij...

Het dagboek van een Sneeuwelfje (INACTIVE)Where stories live. Discover now