De dag.

77 12 5
                                    

"Lourens?!"Riep ik,"Joy?"Hoorde ik iemand zeggen het was Justin...""Alles oké met Jullie?"Vroeg Anne."Kan niet beter!"Zei Justin sarcastisch."Maar heh?Waar is Tom?"Vroeg ik."We hebben Tom niet meer gezien sins dat we aankwamen in Eleftheria..Ik schrok.Tom was niet meer gezien sins we aankwamen...Anne vroeg"En Ilse waar is..."ennplost werd ze onderbroken door Justin"Ilse is een vieze verrader net zoals: Mimi,Fabienne,Joeri...Hier van schrok ik zo hard..."Het was altijd al het plan van hun om ons in de val te lokken.."Zei Lourens droef.

Het was voor even still"Meiden ga slapen jullie zijn vast moe.."Zei Justin. Ik knikte,En ging liggen op de koude vloer...Ik had dit nooit verwacht Fabienne Ljord verraden?Heel stiekem ging ik dood van verdriet . Ik probeerde in slaap te vallen,Maar het ging niet goed. Na uren te proberen viel ik in slaap maar niet voor zo lang want na drie uur kwam de zon Al op. "WAKKER WORDEN!"Word er geschreeuw,Vermoeid ging ik rechtop zitten.Er stonden mensen voor men cel,Koningin kwam Anne voor me staan"Raak der niet aan!"Schreeuwde ze maar te vergeefs ze werd ruw opzij geduwd. Ik werd vastgenomen aan men Armen "LAAT ME LOS VUILE HONDEN!"Schreeuwde ik tegenwerkend. "LAAT DER GAAN!"Schreeuwde Justin.Er werd niet geluisterd. De wachter sleurde me een deeltje mee naar boven"NEE JOY!"Ik draaide men en zag Anne probeerde uit te breken maar die seconde gingen voorbij...We waren om de hoek.

"LAAT ME GAAN!"Schreeuwde ik nog altijd tegenwerkend.Ik werd helemaal meegesleurd tot in de troonzaal.Toen we in het midden van de troonzaal waren werd ik op de grond geduwd.Ik keek op en zag een man voor me staan hij stond voor me iets te doen.. Plots

*Flashback*
"Waarom doen jullie dit?"Vroeg een Jonge Joy.Er staat een Empire soldaat naast haar ze is vast gebonden.
*Flashback*
Plots word ze in een raar Portaal geduwd,Je hoort haar Kinder stemmetje schreeuwen van de pijn.
*Flashback*
Ze ligt op de grond...Thanatos staat voor haar.."Wie-Wie bent ik?"Zegt ze."Koning haar transformatie is Mislukt samen met der kleine broer maar de bij de oudste is de transformatie wel gelukt..."Zegt een Empire met een witte lange jas aan het lijkt wel op een wetenschapper "Gooi de mislukte in de mijnen,Die andere zal mijn zoon worden.."Zegt Thanatos tegen De Empire Wetenschapper .

Mijn hoofd,Het doet pijn...
Ik hou men hand tegen men hoofd. Plots komt er een Een wit portaal voor me,"Koningin het portaal werkt..."zegt de man. Ruw trekken de soldaten me recht."Lopen.."Zegt de ene.Nog altijd tegen werkend naderen we . Ik was half door de poort toen ik hoorde "TEN AANVAL!" Ik kon net niet omkijken want opeens stond ik met 2 Eleftheriaans Soldaten in een zanderig gebied ik keek terug om plost stonden een Oosterling voor me en een mond doek rond , In de kleuren Orangje-Zwart..Na puur seconde besefte ik waar ik was..Ik was naar Jenava gebracht. We stonden even voor een paar seconde maar opeens gaven de Jenavaanse soldaten 2 paarden aan De Eleftheriaanse Soldaten.Mijn handen werden vast gebonden en er werd een touw er aan aangemaakt.Dat touw werd aan de ander kant aan het zadel van de paarden vast gemaakt.De

Jenavaanse en Eleftheriaanse soldaten steigerde op en ik werd gedwongen om achter hun aan te lopen..

Na dagen te lopen was ik helemaal vuil.Vol met zand en bezweet.De soldaten van Eleftheria en Jenava praatte veel maar natuurlijk niet met mij. Maar toen zag ik het in de verte.De grote muren die ik herkende door men spionnen missie.Niet wetend wat er ging gebeuren werd ik in de stad nieuw-Falmar gebracht ..

Het dagboek van een Sneeuwelfje (INACTIVE)Where stories live. Discover now