Onderweg

74 11 7
                                    

Hoe veel weken waren we al onderweg?Starend naar de zee.Het was ongeveer 3 weken geleden dat we ontvoerd waren naar Eleftheria. Anne was bezig om de dagen bij te houden,en ik?Geen iedee.Ik had nogsteeds wonden die nog net genezen waren.We wisten niet Waar Tom,Lourens,Ilse,Justin waren. "LAND IN ZICHT!"Hoorde we.Het was een bemanning van het schip,Gouw keek ik door een klein gaatje in de Boot. Ver in zicht kon je de hoofdstad van Eleftheria zien.Het was zooooooooooooo Heet!Al snel deden we onze winter kleding uit.

Nogsteeds met Lange mouwen en een Lange Broek kwamen we eindelijk aan in Eleftheria. Soldaten kwamen ons uit de Cellen halen.Ze bonden onze handen vast en namen ons mee naar het kasteel,"Wat moeten we in het kasteel?!" Vroeg Anne,"Geen iedee!Waarom zitten we niet bij Tom enzo?"Vroeg ik "Ik heb geen flauwbenul!"Fluisterde Anne.

Uiteindelijk waren we in het kasteel,best groot eigenlijk!We werden gebracht naar een vergader zaal,de soldaten duwde ons op een stoel rond een groote vergadertafel. "Hier blijven zitten!"zei hij ruw,hij liep weg deed de deur dicht en ging er voor staan. Voor even bleven Anne en ik elkaar aanstaren. "Oke waarom zitten we niet in een Cel?!"Vroeg Anne "Ik heb letterlijk geen iedee!"Zei ik. Ik stond op "hij zei blijven zitten.."Zei Anne."Sins wanneer Luisteren Ljords naar Eleftherianen?" Zei ik lachend. Ik liep rond opzoek naar een uitgang,Maar de akmer had alleen groote ramen en die waren opslot.. "Kak!"Riep ik uit frustratie. Ik ging terug zitten op de stoel.

Opeens komen er 2 meisjes binnen gelopen. Toen ze ons zagen blijven ze even stilstaan, het leek wel of ze bang waren. "h-hier..."Zei een meisje.De 2 legde kleren voor ons neer,"Jullie moeten die aantrekken van Koning Fay"Zei een Meisje met een wat kalmere stem. Zei liepen weer weg. "Ik ga dit niet aantrekken.."Zei ik,Anne knikte.Er lagen wel 2 Blauwe mantels."Deze doe ik aan.."Zei Anne.Ik knikte.

We zaten er voor een tijdje niet wetend wat er juist met Die Hertogen en De koningen was gebeurt..
Plots ging de deur open,Er kwamen veel Soldaten binnen maar in de groep soldaten liep er een Vrouw met Blonde haren en een kroon op.Het was Fay,Er kwam een soldaat bij lijn stoel staan, en een ander bij die van Anne.Anne en ik keken elkaar vragend aan...Fay ging zitten"Gegroet.."Zei ze,Ik en Anne Bleven swijgend."Ik weet dat jullie verward zijn..Maar dit was noodzakelijk."Zei ze rustig,"Noodzakelijk?!"Zei Anne"Jij hebt Joy ik elkaar laten slaan om Tom toe te laten geven!?"Zei Anne Boos,ik keek Fay aan met Bloed aan men Hoofd."Ik weet dat dat niet noodzakelijk was maar Op Joy haar hoofd is ons een Prijs beloofd.."Zei Fay ,Ik keek haar aan "Wat?"Vroeg ik ?"Er is een prijs op jou hoofd Door een geheime Opdrachtgever,We horen je voor hem aan Jenava Uitgegeven.."Zei Fay recht. voor even ging er angst in me heen."DAT KAN JE NIET MAKEN!"Zei iemand plots..Ik keek om..Een bekend gezicht..Het was Mimi."Mimi wat doe jij hier?!"Vroeg ik..Even bleef het stil."Mimi heeft ons verraden..Niet waar Mimi?"Zei Anne,Ik keek Mimi aan die Met spijt knikte.Ik we boosheid borrelde...Anne keek me aan ze wist dat elke moment mijn Empire kant zou komen en mijn gezicht half duister werd."Joy Dont!"Zei ze..Fay keek me Nadenkend na."Ik heb genoeg gehoord..Escorteer Da Ljord damens naar hun Cellen.."Zei Fay.We werden geëscorteerd naar Onze Cellen. Ruw werd ik in men Cel geduwd.Samen met Anne, "Ik had dit nooit van Mimi verwacht.."Zei ik verbaasd.."Ik ook niet..."Zei Anne. plots"Wie hoor ik daar?"Een bekende stem?Opeens wist ik het Het was Lourens..

Het dagboek van een Sneeuwelfje (INACTIVE)Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ