Laura

4 0 0
                                    


Brian waar gaan we heen als ik het vragen mag? Ik volgde hem. Wat voor wezen is hij eigenlijk maar als hij weet waar we heen moeten gaan dan geloof ik hem graag ik weet te voorspellen als het mis gaat. Al mag deze blondie niet zo dom zijn om mij in de val te lokken want ik vertrouw niemand. Niet meer na wat er met James gebeurd is.

Ik zie een flits en voel een pijnscheut naast mijn lip. Ik schreeuw van de pijn. "Aaaa! shit BRIAN!" Er valt bloed naast mij,  een deel van mijn lip is eraf, mijn prachtige gezicht is beschadigd. Als mijn vrienden me nu zouden zien. Iedereen zou opkijken en zich afvragen wat er nu met mij is gebeurd? "Een klein deel van mijn haar wordt grijs van de spanning en stress. "Zo zo Andy" .... zegt een man met wit en blauw gehighlight haar die een soort krachtige robotarm heeft. "Hoe weet je wie ik ben? Hoe weet je dat ik Andy heet?".. Mijn mond vult zich met bloed terwijl ik bijna stik! "Laat hem met rust of ik geef je een broodje pak slaag!". Ik krijg een beetje hoop als ik de grappige uitdrukking van Brian herken. Hij roept Brian terwijl om zijn vuist electriciteit komt. Hij wordt woest en  smijt de man de lucht in. De man landt een heel eind verderop en ligt stil.

Ik kijk om mij heen. Het gras is groen daaromheen staat een stad. Zijn we geteleporteerd in een stad? Hoe heet dit land en waarom ben ik hier?

Voordat ik daar  verder over kan denken staat er opeens iemand naast mij. Het is de nepAndy. "Wie ben jij?" Zeg ik... Ik bedek mijn mond want ik wil niet laten zien dat ik bloed. "Au!"

Het lijkt weer alsof ik mezelf zie. Dat is dus weer die nepperd! "Zo...Zo Andy..Je bent een stuk zwakker geworden dan volgende keer." Ik word kwaad en onder druk gezet maar ik moet kalm blijven als ik nu toegeef aan mijn woede dan word ik net zoals hij. Kwaad en woest en dat wil ik niet! "Ben ik dood?" ik mis Alex mijn broer wat is er met hem gebeurd? Ik snik.

"Zo je mist je broer!" zegt de nepperd. En ik zeg: "hoe kan het dat jij niet dood bent nepperd je hoort hier niet te zijn!" "Zeker wel ik ben hier om jouw wereld kapot te maken. Ik ben veel sterker dan jou. Ik ben machtiger dan jou. Mijn wereld is kapot en heeft zielen nodig om voor mij te werken."

Brian zegt iets. "Andy ik kan je nu niet helpen, de elektriciteit van mijn vuist kost zoveel energie dat ik verzwakt ben .. je zal dit jammer genoeg in je eentje moeten handelen."

"Lekker dan Brian". Ik lig op de vloer lig en wil eigenlijk mezelf overgeven aan die ander. Ik kan dit niet meer ik ben toch zwak zoals .exe zegt. "Dus je mist je broer... nou je zal hem snel weer zien want, jammer voor jou, ik heb Natalie bij me en zij zal jou afmaken.

Natalie kijkt mij aan en praat tegen Andy.exe. "Andy..Laat mij dit alstublieft niet doen". Ik zeg tegen Natalie: 'Maar Natalie maar waarom val je me nu aan..  ik dacht dat je goed was!".

Natalie huilt.. "Ik weet dat ik slechte dingen heb gedaan.. Brian heeft mij afgeholpen van mijn zonden en mijn hersenspoeling. Ik weet dat je mij een schande vindt.. Maar nu ik vrij ben van mijn stiefvader en in deze wereld ben gekomen probeer ik langzaam mijn leven te beteren.. En met Brian de toekomst beter te maken zodat..." Ze snikt... "We allemaal een happy einde krijgen.. Als ik wist hoe dat moest dan zou jouw vader nooit dood zijn.. Zou jouw moeder niet sterven..dan zou jij niet aangevallen worden en dan zou ook Alex geen gevaar lopen door deze gekken.. Het spijt me zo erg." "Vergeef me!" snottert ze.

"Vermoord hem! Vermoord hem of jij zal er ook aan gaan!" "Weet je nog..Je zou niemand over de moord vertellen van Andy. En als beloning wis ik je geheugen en laat ik jouw goede ik over!"

Als ik opsta en het mea uit de handen van Natalie sla met bloed aan mijn handen word ik woest op mijn neppe zelf.

'Denk jij nou echt dat je verder komt met mensen manipuleren.. Kijk eens wat je Natalie hebt aangedaan!!? Jij bent de redene dat haar stiefvader slecht geworden is je hebt gewoon met haar en zijne geest gespeeld!". 'Ik ben blij dat Brian jou uit Nathalie's geest gehaald heeft maar jij bent geen held.. Je bent maar een zielige geest met een zielig leven die voor zijn eigen bestwil het leven van anderen verkloot!" Hij kijkt naar mij "Alsof dat mij boeit!" "Je bent mij niet!". 'Ken je nog dat wij hetzelfde zijn?" "Wij zijn allebei Andy..."Wij doen allebei stoer en we hebben allebei goed en slecht in ons. Ik kies voor het slechte en jij bent een slappeling die kiest voor de softe en lieve kant." "Wat is er met jou gebeurd zodat je zo geworden bent?" en Andy.exe begint te vechten. Hij slaat me op mijn gezicht en ik val op de grond. Hij trapt me in mijn buik en ik grijp met mijn handen om mijn buik terwijl ik ondertussen probeer weg te komen. Ik hoor een ijselijke gil van een vrouwenstem en daar springt Natalie op zijn rug. Ze slaat hem keihard met haar vuisten en dan teleporteert hij. "Wa .. waar ..?" mompelt Natalie en dan staat vlak achter haar en slaat hij haar keihard van achteren op haar rug. Nathalie valt voorover. Hij springt bovenop haar met zijn volle gewicht en zijn schoenen met puntige spijkers prikken in haar vel. Hij springt er vanaf. Natalie kermt van de pijn en lijkt uitgeschakeld te zijn. Met mij gaat het ook niet zo goed. Maar toch spring ik op terwijl .exe nog naar Nathalie kijkt haal ik zijn benen onderuit. Hij valt plat op zijn lelijke gezicht. En hapt vol in de modder. Dat zal hem leren! Hij wil weer teleporteren maar ik kan hem toch nog keihard tegen zijn kaak schoppen. Het kraakt een beetje en dan is hij weg. Voor nu is hij weggejaagd maar nog niet voor altijd verslagen. 

Natalie had een snee in haar hand. Brian was aan het vechten met Jack. Jammer dat het zo moet gaan deze dag ik mis mijn huis en waar is Alex? is hij weg. wat is er met hem gebeurd? Ik vraag het me af.

Het is jammer dat het zo moet gaan maar het moet zo. Laten we samen naar een veilige plek gaan en onze wonden verzorgen. Natalie en Brian krabbelen op, Brian krijgt al wat kleur op zijn gezicht en omdat hij geen mens is gaat zijn herstel heel snel. 




Descendant AU CDWhere stories live. Discover now