Nieuwe vriend

15 0 0
                                    

Ik ben blij dat ik hem ontsnapt ben. Pfew... Dat was net op het nippertje. Ik denk dat hij nu well dood zou zijn. Ik hoop dat ik nog langer door kan gaan. Dan dit. Ik kijk op mijn horloge. Het is twaalf uur s'nachts. Dit is eng.. Ik heb alleen een zaklamp bij me. Ik moet James hierover vertellen. Goedzo Andy..Denk goed na.. En tijdje bij tijdje moet die vrouw die ik nu op het spoor zit haar nepwimpers meenemen.

James heeft Natalie een tijdje als detective gehad maar ze raasde door de speciale documenten heen om ze door te verkopen. Jammer ik moet intussen nieuwe maken en de oude zien te vinden. Ik weet me begeven.. Waarom hebben we niet de nieuwe gevonden? Ik vind dit maar raar. Mijn god... 

Ik leef nu pas een paar maanden alleen. Ik verdien nog niet echt veel maar genoeg om van te leven. Mijn moeder is intussen hartklachten aan het krijgen van het roken en drinken. Jammer voor haar... Ik heb haar geprobeerd te helpen maar het helpt niet. 

Ik ben binnenkort weer moeilijk op weg. Mijn moeder heeft het all zwaar gehad met het verwerken van haar trauma van mijn vader. Tja jammer.. Als ik snik. Morgen een begrafenis van James. Jammer... Ik voel me nu vreselijk alleen... Ik ben kwaad op Natalie ze heeft weer een slachtoffer gemaakt. Omdat James wist dat er iets aan de hand was. Mijn enige vriend... Hoe durf je me dit aan te doen?

Ik loop door de donkere grijze straten. En neem een bloem mee. Ik loop naar een groen veldje met mooie bomen. En een grijze flat. Ik loop binnen. Ik hoor geluid.. "Kan het niet stiller zijn ik probeer te slapen!" roep ik. 

Ik heb vandaag echt een rotdag... Vooral aan Natalie die mijn enige vriend vermoord heeft. Ook all was hij een beetje starend naar vrouwen ik vond hem nog steeds aardig.Dit is het.. Ik ben kwaad.. Ik ben woest dat ik het niet eerder gemerkt hebt. Ik ben zo'n slechte detective. We hadden haar van het werk geschopt en toch bleek ze slecht te zijn... De tweede solicitante en waarom was ze ook blond? Zoals de andere collega.. Ik haat je Natalie je zal hiervoor boeten.

Ik kijk in mijn telefoon of ik nog iets gemist hebt.

Ik zall dit uitzoeken tot het bittere einde.

Het is eenzaam hier. Sinds ik nu helemaal alleen ben.


Ik slaap en zet mijn telefoon uit.



De zon schijnt op. Pfew.. Ik was lang weg dit is een rare wereld zeg. Op Alley 15 in Amerika.

In de kamer is het bed zwart met witte doodskoppen. En de gordijnen zijn er is een grote bruine  witte glazen tafel met documenten.  Ik zet een nummer aan. Digital love van Daft Punk .. En ik zie dat ik laatst weer edgy muziek heb geluisterd All of me van crush 40, Ik ben steeds deppressiever aan het worden. Sinds James weg is.. Ik voel me alleen en ik heb het gevoel om iets vreselijks  stoms te doen maar hopelijk komt niemand erachter ik ben tenminste gebroken. Wat maakt het uit? Ik steek een sigaret aan. Dit is niet goed maar oke.,, Een sigaret per dag zoals ze zeggen maakt je een dag sterfelijker. Ik kuch... "Godverdomme ik heb die bitch met die nepwimpers weg laten komen.. En die dure fake wimpers mag ze oog houden". Ik kijk naar mijn gestreste ogen..

"Ik ben Andy de edgie detective..." "Ha.. Wat heb ik toch een kutleven.. Ik will iedereen helpen en dan krijg ik dit voor mijn kop... Ik hoop echt dat ik de rest kan beschermen want verder dan dit kan het niet meer". Ik loop naar buiten als ik een jongeman zie met een gestippelde zwart met witte bontkraag. Een beetje dat dalmatier patroon als je ziet. lichtblauwe ogen blonde haren en een duur wit shirt. Blond haar met een knot aan de achterkant. En een zwarte broek en gele schoenen. Ik denk dat hij zo'n 16-17 jaar is ofzo. Ik ben zelf 16 als je met het afvraagt.

Ik kijk naar mezelf in de spiegel ik trek mijn handschoenen aan en er ze zijn niet helemaal dicht alleen mijn vingertoppen kun je zien. Ik heb een wit shirt aan en ik trek een korte bruine broek aan. Eindelijk.. Waarom ben ik ineens spontaan verliefd? Ik zou het liever niet zijn.. De gozer is zo knap hij heet Brian Bosch ofzo.. Ik mis Jack nog steeds maar jammer dan.

I don't know what to do about this dream and you.

James wat had ik beter kunnen doen want ik miss je vreselijk

Ik doe een rode pet op. Nou ja... Bedankt dit is niet wat ik wou. Ben ik nu altijd alleen? Ik hoop het niet. Tja.. Ik zou het niet zo willen.

Ik loop naar buiten en zie Brian. Ik weet niet hoe ik moet reageren dus zeg ik maar "Hey daar". 

Brian kijkt naar mij "Hey gast jij ziet er cool uit". Brian keek naar mij.  Ik keek naar hem. "Bedankt.. Hoe gaat het met je?" Het gaat goed hoor. Ik zie het all.  Alvast sinds ik  bij je in de wijk woon zal ik mijzelf voorstellen .. Ik heb je wellis eerder hier gezien. Mijn naam is Brian. Brian Bosch ik ben gewoon een gozer die werkt met het vernietigen van slechte informatie en apparaten. Als je het weet heb ik ook gestudeert in forensische wetenschappen maar daar doe ik niet zoveel mee. Maar ik vind het wel leuk als ik je kan helpen gewoon als een vriend.


Ik denk bij mezelf. Deze gast is cool.. Hij is een destructor. Hij komt er well bij goed van als ik weer moet vechten tegen weer zo'n raar wezen! Ik hoop dat ik vrienden met hem kan worden om te beginnen weet ik even niet meer hoe het zit.

Descendant AU CDWhere stories live. Discover now