Hoofdstuk 18.

35 6 1
                                    

Magie? Hoe bedoelt hij dat nou weer? Natuurlijk merkt Drunai mijn verbaasde gezicht op en hij begint te  vertellen. "Toen de koningin centaurs schiep, deed ze dat met magie. Sommigen van ons bezitten nog steeds magie, het koninklijk huis sowieso altijd, maar sommigen ook." Mijn ogen worden groot. Dan heeft Njereti ook magie! "Ik denk dat je magie hebt, ik weet niet waarom, maar ik voel dat jij meer kracht hebt dan de rest hier om ons heen!" Ik schrik. Meer kracht? Hoe kan dat nou weer? "Hoe komt het dan dat ik... Magie heb?" Drunai schudt zijn hoofd. "Ik heb werkelijk geen idee maar ik wil dat je gaat proberen je magie te vinden. Voor zover wij weten zijn er vier soorten magie: Grond, water, vuur en lucht. Ik vraag me af wat jij bezit!" Ik knik een beetje opgelaten. Ik heb werkelijk geen idee hoe  ik deze 'magie' moet vinden!

"Goed, sluit je ogen en maak je hoofd leeg. Probeer de grond te voelen, of de lucht die door je staart heen waait. En misschien hoor je het water wel heel erg duidelijk of krijg je het opeens heel erg heet. Zo merken we vanzelf welke kracht je hebt!" Ik knik en doe mijn ogen dicht. Ik probeer nergens aan te denken en voel en lekker briesje door mijn haar. Is dit een teken? Maar ik weet bijna zeker van niet. "Voel je al iets?" Hoor ik een vage stem maar ik denk hem meteen weer weg. Dan voel ik een bepaalde kracht door mijn vingers heen stromen en als ik mijn ogen opendoe zie ik een geschrokken Drunai. Ik kijk naar mijn handen en zie dat er prachtige zwarte lijnen over lopen. Ik beweeg mijn handen en concentreer me goed: Ik zie dat er zwarte vonkjes vanaf komen. Ik kijk glimlachend naar Drunai, maar hij kijkt bezorgd terug. "Njishi, dit is zwarte magie..."

__________________

Cliffhanger mwoehahahaha! Ik hoop dat jullie het een leuk boek vinden tot nu toe, ik vind het in ieder geval leuk om te schrijven! Vote commend and follow :).

Decinan.Where stories live. Discover now