2. Shortest foodfight

13.1K 467 130
                                    

Ik doe een koraal kleurig jurkje met kanten details aan. Mijn donkerblonde haar laat ik golvend over mijn schouders vallen. Ik neem twee voorste plukken en pin ze aan de achterkant van mijn hoofd vast met een wit strikje. Als laatste trek ik mijn koraalkleurige ballerina's aan en pak mijn handtasje.

'Kom je Sky?'

Ik loop de trap af, de deur uit en stap mijn vaders grijze Mercedes in.

'Je ziet er mooi uit lieverd dit zal vast indruk op ze maken.' Ik glimlach tevreden en vraag me af wie hij met 'ze' bedoelt.

Marloes natuurlijk, maar hij heeft niet gezegd of haar een kind een jongen of meisje is en hoe oud diegene is. Diep van binnen hoop ik heel erg dat het een jong meisje is, ongeveer 10 jaar. Ik heb al tijd al een zusje willen hebben dus daarom.

'Ik word wakker van mijn vader die luid (en vals) meezingt met zijn favoriete nummer op de radio. Hij stopt de auto en kijk even lachend naar achter naar mij nog steeds zingend. Nog half slaapdronken stap ik de auto uit.

Ik kijk mijn ogen uit wanneer we voor een schitterend en groot gebouw staan. 'Evangelie' staat er in sierlijke letters op het gebouw.

Mijn vader kijkt of hij Marloes kan vinden terwijl ik de grote eetzaal bestudeer. Het is heel mooi in 2 kleuren (goud en zwart) ingericht. Er zijn veel klanten en ze zien er ook nogal deftig uit.

'Daar is ze!' Ik word bijna meegesleurd door mijn vader naar een rond tafeltje waar een mooie blonde slanke vrouw aan zit verveeld rond te kijken, echter springt ze meteen blij op wanneer ze mijn vader aan ziet komen.

Ze groeten elkaar en geven elkaar 3 gebruikelijke kussen op de wang.

'Oh ben jij dat Skylar? Wauw wat ben je mooi, je vader heeft veel over je verteld! Joelt ze vrolijk voordat ze me opeens een warme onverwachte knuffel geeft.

'Goedenavond mevrouw.' Zeg ik met mijn mooiste glimlach.

Net wanneer ze haar mond open doet om weer iets te zeggen, verbreekt ze het oogcontact en laat haar blik vallen op iemand achter me.

Mijn vader en ik volgen beiden haar blik en op dat moment zie ik een lange lachende jongen op ons afkomen. Hij heeft mooi donkerbruin haar en een stralende glimlach. Hij loopt meteen op mijn vader af, schud zijn hand en stelt zich voor.

Dit moet vast Marloes' zoon zijn. Maar WAUW wat een stuk!

Terwijl hij druk in gesprek is met mijn vader observeer ik hem stiekem.

Hij heeft een zwarte broek en een net wit overhemd aan waarvan de eerste 2 knoopjes los zitten.

Damn wat zou ik dat shirt willen ontknopen rawrr.

Ik schrik op uit mijn gedachten wanneer ik mijn naam hoor vallen.

'En dit is Skylar mijn dochter, ze is 1 jaar jonger dan jouw.' Zegt mijn vader terwijl hij zijn hand op mijn schouder legt om te laten zien wie hij bedoelt.'

'Hey ik ben Cameron.'

Stelt hij zich voor met zijn parelwitte lach.

' Hai ontmoeten leuk je te.'

Zeg ik met een zenuwachtig lachje erachteraan,

Nadat ik besef wat ik net gebrabbeld heb sla ik mezelf voor mijn hoofd waarna hij in lachen uitbarst.

'Ik snap wat je bedoelt.' Zegt hij nog steeds nagrinnikkend.

Mijn wangen gloeien de puurste rood die er maar is, ik kan wel door de grond zakken!

Ongemakkelijk prik ik in mijn salade. Tegenover me zit Cameron soms naar me te grijnzen waardoor ik me nog ongemakkelijker voel. Naast me zit mijn vader te voetje vrijen met Marloes onder tafel en tegelijkertijd ondeugend naar elkaar te lachen. Walgelijk.

En daar gaat hij weer met die grijns om z'n gezicht. Dit keer trek ik het niet meer.

'Wat moet je toch van me!?' Sis ik.

'Wat bedoel je?'

'Ja, ik bedoel die stomme grijns op je gezicht'

'Wowow rustig ik vind het gewoon leuk dat je zo onhandig en verlegen ben.' Zegt hij grinnikend.

'Dat ben ik niet! Ik ben gewoon anti-sociaal ofzo oké Jezus... Dat jij nou gaat vooroordelen.'

'Aiai sassy girl'

Sassy...

Omg nee nee nee foute boel. Dat is mijn zwakte. Ja ik weet het, ik overdrijf maar het is gewoon een soort inside Joke van mij en Abby. De eerste keer dat zij het woord "sassy" gebruikte met d'r schattige gezichtsuitdrukking erbij moest ik bijna huilen van het lachen omdat ze altijd zo stil en verlegen is en haar een Engels woordje zien gebruiken was ongewoon hilarisch. Natuurlijk keek iedereen me met vreemde blikken aan toen ik begon te schaterlachen, want ja ik ben raar. Maar soms heb je van die momenten met je beste vriendin!

En juist op dat moment wanneer Cameron 'sassy' gebruikte zag ik Abby's gezicht voor me en laat ik nou ook lekker een slok water nemen...

Ik proest het uit van het lachen waarbij mijn water gemengd met speeksel op zijn witte overhemd terechtkomt.

Geschrokken sla meteen een hand voor me mond. Maar kan het niet laten om te giechelen bij z'n verbaasde gezichtsuitdrukking. Wanneer hij me ziet krult er een duivels lachje om zijn mondhoeken.

'Oh, dat vind je grappig hè.'

'Nee, Nee, niet-!'

Er land een handjevol spaghetti- IN MN BH.

Ik slaak een gil en ren naar het toilet. In een glimp zie ik het verbaasde hoofd van mijn vader die te druk bezig was met Marloes.

Ik rol zoveel mogelijk wc papier uit het wc papier vasthoud ding, lol.

Ik vis alle slierten spaghetti uit mijn BH en maak mijn mooie rode jurk zoveel vrij van de donkerrode tomatensaus vlekken.

Plotseling ben ik niet de enige meer in de luxe dameswc. De deur zwaait open waarna een nonchalante Cameron komt binnenlopen.

Oh my freaking god! Sorry voor dat rare stukje ik probeerde het zoveel mogelijk uit te leggen met dat 'sassy' stukje maar daar ben ik nou eenmaal niet goed in enzo ugh.

Naja je heb toch weleens een momentje gehad dat je dacht aan één van je vrienden die iets grappigs deed waarna je dan als een gek begon te grijnzen op de fiets ofzo!? Ja, dat probeerde ik in het verhaal te omschrijven!

Haha naja oké... Maar Jezus ik ben super blij want jullie voten gewoon op dit verhaal!! En bedankt voor alle leuke comments enzo!! andbwifpwnvvgqyqjsndvmke *-*

En nu moet ik snel slapen want ik heb morgen alweer een bio so ulg. T_T (< Jank smiley weet je wel? xd...)

Byeeee oké ik haat het om dit neer te zetten maar uuhm

Don't forget to vote, comment zoveel je wil... Blabla xd

(Hoeft niet als je het niet wil)

Tot de volgende chappie!

Love,

Meh derpster *-*

Verliefd Op Mijn Broer. [GESTOPT]Where stories live. Discover now