23

1.6K 111 14
                                    

Skylett p.o.v.

Ik zie Niall verbaast kijken. Zijn ogen staan wijd en zijn mond hangt open.
''Skylett?'' Fluisterd hij zachtjes. Ik knik voorzichtig. Ik weet niet als ik verbaasder ben over het feit dat hij hier in de woonkamer zit of omdat hij me direct herkende. Zijn ogen lopen vol met tranen, en bij mij gebeurt precies hetzelfde. Hij staat op en loopt op me af. Hij slaat zijn armen om me heen. Voorzichtig sla ik mijn armen ook om zijn lichaam heen. Ik voel dat mijn shirt natter wordt. Niall huilt. Hij pakt me nog strakker vast. Een pijnscheut schiet door mijn lichaam heen. Niall kijkt me verbaast aan. Ik bijt op mijn lip en moet m'n best doen om niet in huilen uit te barsten. Ik haal me uit zijn greep en loop naar boven. De tranen maken hun wegen over mijn wangen. Snel haast ik 'mijn' kamer in. Als ik voetstappen op de trap hoor, weet ik dat het Niall is. 
Zachtjes hoor ik de deur open gaan. ''Sky?''  Langzaam hoor ik Nialls voetstappen dichterbij komen. Hij plaast zijn hand op mijn schouder, en meteen voel ik een tinteling. ''Sky, ik heb je zo gemist. We dachten dat je dood was. Het spijt me zo. Ik weet dat het mijn schuld is. Het spijt me echt heel erg. '' Zijn stem breekt in de zin. ''Kan je alsjeblieft vertellen wat er gebeurt is?'' Kan ik het hem vertellen? Natuurlijk wel toch? Het is nog steeds dezelfde Niall. De Niall waar ik verliefd op ben. Ik ga rechtop zitten en negeer de pijn.  Ik kijk Niall aan en zie dat zijn ogen rood zijn van het huilen. Hij geeft me een bemoedigend knikje. Ik vertel hem alles. Ook wat mijn vader allemaal heeft gedaan. De tranen lopen over mijn wangen en Niall zet me voorzichtig op zijn schoot en trekt me in een knuffel. De knuffels die ik zo lang gemist heb. Ik zie dat hij ook moet huilen. ''Het spijt me zo Sky. Het spijt me echt heel erg. '' ''Niall stop met verontschuldigen. Het is niet jouw schuld..'' ''Beloof me alsjeblieft dat je nooit meer zelfmoord probeert te plegen..'' Ik zucht diep. ''Ik beloof het..'' ''Ik laat je niet meer alleen Sky.'' Ik knik. Onze ogen ontmoeten elkaar. Niall komt steeds dichterbij, tot zijn lippen de mijne raken.

-

Nieuw hooofdstuk voor jullieee! Jullie zijn de beste!
Echt hoe kan ik jullie ooit bedanken? Al die reactie's maken me zo blij, damnnnnnnn

NIEUWS:

@niall_lovertje HEEFT EEN TRAILER VOOR CLAUSTROFOBIE GEMAAAKT! ALLE EER GAAT NAAR HAAR! ECHT ZO ERG BEDANKT! ALS HET GOED IS STAAT HIJ HIERNAAST (?) ANDERS IS HIER EEN LINK : https://www.youtube.com/watch?v=wusUTKmZ4GA&feature=youtu.be

WIL JIJ OOK EEN TRAILER? GA ALSJEBLIEFT NAAR @niall_lovertje TOEE!

Claustrofobie - Niall Horan [Don't read this please ]Where stories live. Discover now