Chapter 1

3.2K 152 11
                                    

HAPPY B-DAY TO HAZZAAA!

MIDNIGHT MEMORIES IS PERFECT! WE MOETEN HET RECORD HALEN!!

Hier is hij dan,  hoofdstuk 1!

Het 1e wordt opgedragen aan @KimvanHoorn

Veel leesplezier x

-------------------------------------------------

Skylett p.o.v.

Ik loop door de gangen van het onbekende gebouw. Ik stop bij de deur waar 3B op staat. Ik klop op de deur. ''Binnen'' Hoor ik een vriendelijke stem zeggen. Ik druk de klink naar beneden en stap naar binnen. ''Hallo, jij moet Skylett zijn. Ik ben Anne Elster. Noem me maar gewoon Anne.'' Ik schud haar hand en knik. ''Ga maar zitten.'' Ik neem plaats op de stoel in de kamer. Anne gaat achter haar bureau zitten. Ze doet iets op haar computer. Ik kijk de kamer rond. Door die pesters zit ik hier mijn tijd te verdoen. Ik zit hier om van mijn claustrofobie af te komen. Aangezien de pesters het nog al grappig vinden om mij op te sluiten. Hierdoor ben ik al een paar keer flauwgevallen. Mijn moeder vondt het niet meer kunnen en stuurde me hier heen. Ik wordt uit mijn gedachten gehaald door iemand die op de deur klopt. ''Binnen!'' roept Anne weer. De deur gaat open. Ik kijk op, recht in de ogen van... Niall Horan. Dit meen je niet. Ik moet toch niet mijn therapie doen met zo'n arrogante boyband jongen. Mijn vriendin uit Amerika is helemaal fan van One Direction. Vandaar dat ik ze ook ken. Ik vind ze maar arrogant. Ik schrik uit mijn gedachten door Anne die een keer kucht. Shit ik heb al die tijd in zijn ogen gestaard. Als hij nu maar geen dingen gaat denken. Oh Skylett, kom op. Waarom zou Niall Horan wat in mij zien. Stop waarom denk ik dit?! Niall loopt de kamer in en Anne stelt zich voor. Daarna komt Niall mijn kant oplopen. ''Hey, ik ben..'' ''Ja, ik weet wie jij bent. Jij bent een van die arrogante boyband.'' Ik sla zijn hand weg. Hij kijkt me verbaast aan. Net zoals Anne. ''Ehm, Dat is Skylett.'' Zegt Anne. ''Niall ga maar even zitten.'' Niall loopt naar de andere stoel en gaat zitten.

Niall p.o.v.

Ik klop op de deur. ''Binnen!'' roept een vriendelijke stem. Ik doe de deur open. Er zit een meisje op een van de stoelen. Ze is best knap. Ze kijkt me aan. Ik zie dat ze schrikt. Ze herkent me dus. Soms wou ik echt dat iemand me een keer niet herkent. Ik wordt uit mijn gedachten gehaald door de vrouw die kucht. Ik heb dus al die tijd in haar ogen gestaard. Ik heb nog nooit zulke mooie ogen gezien. Ze zijn fel blauw maar dan ook echt fel. De vrouw loopt naar mij toe en stelt zich voor. Ik schud haar hand en loop richting het meisje. Ik steek mijn hand uit ''Hey, Ik ben..'' mijn zin wordt al snel afgekapt. ''Ja, ik weet wie jij bent. Jij bent een van die arrogante boyband.'' Ze slaat mijn hand weg. Ik kijk haar verbaast aan. Ik zie Anne net zo verbaast kijken. ''Ehm, Dat is Skylett.'' Zegt Anne. ''Niall ga maar even zitten.'' Ik loop naar de andere stoel en ga zitten. ''Ik zal even uitleggen wat we allemaal gaan doen. We gaan veel gesprekken voeren. Ook doen we veel opdrachten. Jullie moeten samen ook buiten de therapie opdrachten doen, zodat jullie sneller van jullie claustrofobie af zijn.'' ''JE DENKT TOCH NIET DAT IK MET HEM OMGA BUITEN DEZE THERAPIE? HIJ IS TOCH EEN EN AL ARROGANT.'' Dat doet pijn. Op dit moment haat ik beroemd zijn echt. ''Okay Skylett, nou moet je echt even dimmen!'' Ik weet niet waarom maar ik krijg tranen in mijn ogen. Ik ren snel de kamer uit voor dat ik begin te huilen. Ik ren in de gang opzoek naar een wc.''  Eindelijk heb ik er een gevonden. Ik ren snel naar binnen en sluit mezelf op. Soms haat ik dit leven echt. Ik wordt bijna altijd  bevooroordeeld. Alleen omdat ik in een band zit. Ondertussen stromen de tranen over mijn wangen. Ik ben echt een loser.

Skylett p.o.v.

Ik zie vanuit mijn ooghoek dat Niall het moeilijk heeft. Al snel staat hij op en rent hij de kamer uit. Wat heb ik nu weer gedaan. Ik heb hem veel te hard behandeld. Ik doe alles fout.  Misschien had ik het mis, en valt hij toch wel mee. Snel sta ik op en ren ik achter hem aan. Ik zie hem nog net de wc’s inschieten. Ik weet dat hij het daar niet lang volhoud aangezien hij dus ook claustrofobie heeft. Ik klop op de deur. ‘’Niall..’’ zeg ik zacht. Ik schaam me echt voor hoe ik me gedroeg. Ik krijg geen antwoord. ‘’Niall.. Ik weet dat je hier zit.’’ ‘’Wat?!’’ Hoor ik hem boos maar tegelijkertijd ook gebroken zeggen. ‘’Het spijt me. Ik had niet zo mogen doen. Kom alsjeblieft naar buiten.’’ Weer geen antwoord. Ik zak op de grond en begin te huilen. Al snel hoor ik dat de deur van slot wordt gehaald. ‘’Skylett? Wat is er?’’  ‘’Het spijt me Niall. Het spijt me echt. Ik snap dat je me haat. Ik haat mezelf ook. Als je wilt kun je een andere partner zoeken.’’ ‘’Skylett, ik haat je niet! Ik hoef ook helemaal geen andere partner. Ik vergeef het je. Ik ben het wel gewent’’ Ik kan mijn oren niet geloven. Niall is liever dan ik ooit had durven dromen. ‘’Kom hier.’’ Niall spreid zijn armen en ik geef hem een knuffel. ‘’Niall één ding, noem me alsjeblieft Sky. Skylett doet me denken aan… Laat maar noem me maar gewoon Sky.’’ Ik zie Niall vragend kijken maar hij vraagt niet door en knikt. ‘’Kom we gaan.’’ Hij trekt me mee. We lopen de kamer binnen. Er is alleen niemand meer in de kamer. Niall en ik kijken elkaar aan en beginnen te lachen. ‘’Ik denk dat het is afgelopen.’’ Zegt Niall door het lachen heen. Hij pakt onze jassen en geeft de mijne aan mij. Ik trek mijn jas aan en samen lopen we naar buiten. Als we voor de deur staan vraagt Niall: ‘’Ehm.. Sky, mag ik je nummer?’’ Ik wordt warm van binnen. Wow wat?! ‘’Eh natuurlijk, geef me je telefoon.’’ Niall drukt zijn telefoon in mijn handen. Ik krijg in een keer een leuk idee. Ik zet mijn nummer onder de naam ‘Pink Elephant’ Ik geef zijn telefoon terug. ‘’Dankje.’’ Hij stopt zijn telefoon terug in zijn broekzak. Tot de volgende keer! Ik geef hem een knuffel. Ik zwaai nog een keer en hij zwaait terug. Dan draai ik me om en loop weg. Hij doet hetzelfde. Ik kan het niet laten om nog één keer achterom te kijken. Ik schrik me dood als ik zie dat hij hetzelfde doet. Ik voel mijn hoofd rood worden. Snel kijk ik weg. Wat doet die jongen toch met me?

------------------------------------------------------

Dit was het dan ! Hooofdstuk 1

Laaat me weten wat jullie er van vinden!

Ik draag het volgende hoofdstuk op aan de leukste reactie ! :)

Vote, Comment, Follow ?

Ik ga verder bij 5 reacties en 5 vote's

I LOVE YOU ALL SO MUCH

XXX

Claustrofobie - Niall Horan [Don't read this please ]Where stories live. Discover now