Chapter 4

2.9K 132 11
                                    

Ik schrik wakker door iemand die op de deur klopt. "Sky.. mag ik binnen komen." Ik hoor aan de stem dat het Niall is. Ik stap langzaam uit bed en maak de deur open. Meteen voel ik twee armen om me heen. Ik kan het niet laten en barst weer in tranen uit. "Ssst.. stil maar. Ik ben bij je." Dit is precies wat ik nodig heb. Iemand die om me geeft en me niet verteld dat het goed komt. Het komt niet meer goed. Mijn moeder is dood. Ik voel dat Niall me optilt. Hij gaat op bed zitten en zet mij op zijn schoot. Hij legt mijn hoofd op zijn schouder en wrijft weer over mijn rug. Het stelt me toch een beetje gerust. Hij is zo lief voor me. Niemand heeft dit ooit voor me gedaan, op mijn moeder na. Na een tijdje zo gezeten te hebben, schrik ik uit mijn gedachten. "Mijn vader!" Ik haat m'n vader dan wel , maar het blijft mijn vader. Hij hoort dit te weten. "Je vader weet er van. Hij komt volgende week naar huis met de begrafenis." De begrafenis. Daar had ik nog helemaal niet aangedacht. Ik zie er nu al tegen op. "Niall, wil je alsjeblieft mee naar de begrafenis? " "Natuurlijk babe" Er verschijnt een kleine glimlach op mijn gezicht bij het woordje 'babe'. "Dankje Niall." Zonder er bij na te denken druk ik een kus op zijn wang. Meteen krijg ik weer een warm gevoel van binnen. "Je kan bij ons blijven tot je vader weer thuis is." "Dat zou heel fijn zijn Niall, maar ik wil jullie niet tot last zijn.." "Natuurlijk ben je ons niet tot last gekkie." Niall zet me neer en loopt naar de kast. Hij pakt een sweater en een trainingsbroek uit zijn kast. "Hier, trek dit maar aan." Niall loopt de kamer uit en ik kleed me om. Langzaam loop ik naar beneden. Alleen Zayn en Niall zitten nog beneden. Zayn geeft me een knuffel. "Je weet me te vinden als je me nodig hebt" Ik knik en loop naar de bank en ga naast Niall zitten "Bye" roept Zayn nog. Ik hoor de deur met een klap dicht slaan. "Kom hier babe" Hij slaat zijn arm om me heen en legt me tegen zich aan. Het is stil in huis, te stil als je het mij vraagt. Na een tijdje begint Niall te zingen. Ik weet niet welk liedje maar het klinkt prachtig,  vooral met zijn stem erbij. "Hoe heet dit liedje?" "Little things" "Het is prachtig" Niall glimlacht en gaat weer verder met zingen. Even kijken we elkaar in de ogen. De ogen waar ik in verdronk en nog steeds in kan verdrinken. Ik verbreek het oogcontact en ga weer tegen zijn schouder aanliggen. Ik voel dat mijn oogleden zwaar worden. Ik probeer ze open te houden, maar na een tijdje vallen ze toch dicht.

Niall p.o.v.

Ik zie dat Skylett in slaap is gevallen. Als ze slaapt is ze nog schattiger. Voorzichtig til ik haar op en breng ik haar naar boven. Ik leg haar op het logeerbed,  aangezien ik niet denk dat ze bij mij wil slapen. Daarna loop ik naar mijn eigen kamer. Ik doe mijn kleren uit en stap met mijn boxer aan in bed. Ik vind Skylett leuk. Alles aan haar is leuk, maar ik maak geen enkele kans bij haar. Altijd als ik iemand leuk vind, is ze al op iemand of vind ze mij gewoon niet leuk.  Soms vraag ik me echt af wat er mis is met mij. Niet zoveel denken Niall.

Uiteindelijk val ik in slaap.

Ik word wakker van een harde gil. Ik schrik en zit meteen recht op. Er volgen er nog meer. "Skylett" Ik spring mijn bed uit en ren naar de logeerkamer. Ik open de deur. Skylett ligt helemaal bezweet en intranen in bed. Nog steeds loopt ze te gillen. Ik ga naast haar zitten en probeer haar wakker te schudden. "Skylett!" "Skylett wakker worden!!" "Skylett !!!" Ze schrikt wakker en barst meteebmn in tranen uit. Ik heb het zo met haar te doen. Langzaam trek ik haar op schoot en wieg ik haar heen en weer. "Ssstt.. Ik ben nu bij je." Na een tijdje wordt ze weer rustiger. "Had je een nachtmerrie?" Ze knikt. "Kom het is goed. Ik ben bij je." "Niall, mag ik alsjeblieft bij jou slapen? " "Natuurlijk babe." Ik til haar op in bridestyle en loop naar mijn kamer. Ze dlaat haar armen om mijn nek en legt haar hoofd tegen me aan. "Niall, bedankt dat je dit allemaal voor me doet. Niemand is ooit zo lief voor me geweest." "Geen dank babe. Voor jou doe ik alles" In mijn kamer aangelopen leg ik haar op de ene helft van het bed. Zelf loop ik om en ga ik op de andere helft liggen. Ze kruipt wat dichter tegen mij aan en ik sla mijn armen om haar heen. "Niall het spijt me." "Voor wat babe?" "Omdat ik je lastig val."

"Je valt me niet lastig. Ik ben blij dat je er bent."

Skylett  p.o.v.

"Je valt me niet lastig. Ik ben blij dat je er bent." "Dankje Niall. Voor alles." Niall drukt een kus op mijn voorhoofd. Ik leg mijn hoofd tegen zijn borst. "Niall, wil je alsjeblieft nog een keer zingen?" Vraag ik voorzichtig.  "Tuurlijk" Hij begint weer little things te zingen. Vanaf nu is dat echt mijn lievelings liedje. Na een tijdje val ik in een droomloze slaap.

Ik wordt wakker door het licht dat de kamer binnen schijnt. Ik voel Nialls arm om me heen. Langzaam draai ik me om en kijk ik naar zijn gezicht. Hij is super schattig als hij slaapt. Zijn mond staat een beetje open en hij maakt zachte snurk geluidjes. Na een tijdje gekeken te hebben doet Niall langzaam zijn ogen open. "Goodmorning babe" zegt Niall met zijn sexy ochtendstem "Goodmorning Nialler" "Hoe voel je je?" Ik haal mijn schouders op. Niall slaat beide armen om me heen en drukt me tegen zich aan. Ik leg mijn hoofd oo zijn borst en luister naar zijn hartslag. Het geeft me een rustgevend gevoel. Na een tijdje trek Niall zich terug. "Zullen we wat gaan eten?" Ik knik en stap uit bed.  Ik voel dat mijn onderarm een beetje steekt. "Gaat het?" Ik schrik van Nialls stem. Snel knik ik. "Kom is hier. Bang loop ik naar Niall toe. Niall stroopt m'n mouw omhoog. Hij kijkt naar mijn onderarm en dan naar mij. Ik zie dat hij tranen in zijn ogen krijgt. Ik kijk hem bang aan. "Waarom Sky? Waarom?"

"Het spijt me Niall. Ik kon het niet meer aan. Alle pijn van mijn moeder's dood en van vorig jaar kwam alles terug." De tranen stromen weer over mijn wangen. Niall loopt naar me toe en trekt mijn mouw weer naar beneden. Daarna slaat hij zijn armen om me heen en trekt hij me naar zich toe. "Alsjeblieft Sky, beloof me dat je dit nooit meer doet. " "Ik zal he proberen Niall, voor jou." "Je kan alles bij me kwijt. Als je wilt vertellen wat er is gebeurt. " "Ik wil het je wel vertellen,  beneden." Niall knikt en we lopen samen naar beneden. Hij gaat op de bank zitten en klopt op zijn schoot. Ik neem plaats en begin te vertellen. Van de pesters tot aan mijn ex. Mijn ex heeft me misbruikt. Daarom heb ik mezelf belooft nooit meer verliefd te worden. Na mijn verhaal slaat Niall zijn armen om me heen. "Het spijt me voor je. Dit verdien je niet Sky." We kijken elkaar aan. "Waarom ben je zo lief voor me?" "Omdat... Omdat ik van je hou."

Ik schrik van zijn antwoord, maar toch weet ik dat ik ook van hen hou. "Ik... ik hou ook van jou Niall." Ik zie dat onze hoofden langzaam bij elkaar komen. Een paar seconden later voel ik zijn zachte lippen op de mijne. Een bom van vlinders ontploft in mijn buik. Nialls tong vraagt toestemming en ik laat hem gewillig toe. Als het kon zou ik zweren dat ik vuurwerk zag. Na een tijdje trek ik me terug, smachtend naar adem. Ik weet het zeker, ik ben verliefd op Niall. "Sky.." Bang kijk ik Niall aan. "Sorry Niall. Het was niet mijn bedoeling. Het spijt .." Ik wordt onderbroken door Niall die voor de tweede keer zijn zachte lippen op de mijne drukt. Hij haal zijn lippen van de mijne en kijkt me aan. Ik verdrink in zijn ogen. "Sky." Ik schrik op en kijk hem weer aan. "Sky, wil je mijn vriendinnetje zijn?"

----------------------

Ik hoop dat het lang genoeg is ;)

Sorry voor de schrijffouten maar ik typ dit allemaal op mijn mobiel en heb niet gecontroleerd.

Volgende keer 15 votes en 10 comments?

Loveyouuu crazy mofosss x

Claustrofobie - Niall Horan [Don't read this please ]Where stories live. Discover now