Ébredés

59 1 0
                                    

'felicity szemszöge'

Eltelt egy óra mikor Thea megszólalt.

-Srácok pihennetek kéne egy kicsit.-mondta

-Nem megyünk sehova míg nem láttuk őket.-mondta Oliver felpattanva.

-Ollie!Kiara nem tudja mi történik,Donna hívott hogy nemtudják megnyugtatni .Folyamatosan utánnatok sír.-mondta Thea a báttyjára nézve.

Igaza volt.Itt álltunk és nem tehettünk sokat ,de otthon volt a kicsi lányunk aki nemtudta mi is történik körülötte.

-Oliver,igaza van ,valamelykünk haza kell menjen hozzá.Nagyon fáradt vagy ,egész nap talpon voltál és kivagy készülve.Menj haza a kislányunkhoz és nyugtasd meg őt és magadat is.Itt maradok Thea-ékkal és ha bármi történik szólok.Kérlek Oliver a lányunknak szüksége van rád.

Arra számitottam hogy ellenkezni fog és marad,viszont csak bólintott és felnézett rám a bambulásból  azzal az ellenálhatatlan kék szemeivel és ennyit mondott.

-Rendben.

Ezzel nyomott egy apró csókot a számra megfordult és megölelte a húgát,kezet fogott Roy-al és elindúlt a folyosón.Ott álltunk tovább mikor eszembejutott Kate,azonnal kerestem egy nővért hogy megbizonyosodjak róla hogy minden rendben.Találtam egy ápolót aki megnyugtatott hogy semmi baja azon kívűl hogy halálosan megvan rémülve és adtak neki egy adag nyugtatót.Visszamentem Thea-hoz és ott ültek egymásba borulva aggódva.Tudtam hogy ők is épp annyira aggódnak mint mi ,William olyan volt nekik mintha a sajátjuk lenne,mióta Thea megismerte Will-t azóta imádja és ha létezik tökéletes nagynéni akkor Thea az volt.Vanessa-t pedig szintén mindketten imádták.Leültem melléjük amikor ugyanis megjelent egy orvos és felém fordult.

-Mrs.Queen! A lánya felkelt és kétségbeesetten keresi a testvérét ,bejöhet hozzá és kérem nyugtassa meg.

Azonnal felpattantam és követtem az orvost.Beléptem a szobába és Nessa zavartan és kábán ismételgette testvére nevét.Odamentem hozzá és megfogtam a kezét.

-Vanessa!

-Anya ,mi van Will-el?-kérdezte kábán

-Alszik,kincsem.Az orvosok megmentették,de sokat kell aludnia és ..rendben lesz.

-Hazudsz.

Nem hazugság volt ez ,csak egy kétségbeesett anya aki magát is nyugtatni próbálja.De Vanessa már nem volt kislány,tudta hogy nem mondom el a teljes igazságot.A családunkból egyedül én tudtam valami féle képpen hazudni de azt is gyengén s mostmár ez sem megy.Oliver egyetlen útoda sem tudott hazudni ,egyik sem.S azthiszem egy idő után a párok átveszik egymás szokásait s így már én sem tudtam többé eltakarni azt amit nem akartam hogy lássanak.

-Nem ,kicsim.William él,csak kómábam van.Mesterséges kómábam.

-Micsoda?-kérdezte könnybe lábadt szemekkel.

Túl sok vért vesztett és belső sérülései vannak,az orvosok úgy látták jónak ha igy csökkentik a fájdalmát.Akkor fog felkelni mikor elég erős lesz magától lélegezni.

-És ez mikor lesz?

-Sajnos nem lehet tudni,a szervezetétől függ.Az orvos szerint lehetnek napok ,hetek de sajnos akár hónapok is.De Nessa,nem kell félned ,kicsim ,William nagyon erős.

-Most békültünk ki és aztán ez történik..

-Mi?

-Ma reggel a suliban odajött hozzám hogy béküljünk ki mindannyiónk érdekében,ezért megbeszéltük hogy kibékülünk,anya nem halhat meg.

-Jaj kicsim,ne mondj ilyeneket,dehogy fog meghalni,még egy oka van rá hogy felkeljen mihamarabb.

-Mivan Kate-el?

-Kisebb sokkot kapott,de semmi baja.

-Williamat ide fogják hozni hozzád az intenzívről.Mind úgygondoltuk hogy mindkettőtök felépülésében hasznos lesz.

-De anya,nekem semmi bajom néhány karcoláson kívűl.

-Nos,az  orvos úggondolja lelikeg lesznek problémák és hogy nem ártana beszélgetni valakivel...

-Nem vagyok kattant!

-Jaj persze hogy nem vagy az,csak jó ha valakinek elmesséled mit éltél át,és.

-Nektek os elmesélhetem,akikben megbízom.Nem holmi idegen embernek fogok kibeszélni dolgokat az életemből.

-Vanessa,ne fújd fel.Nem kell ha nem akarod.Ez csak egy lehetőség,persze hogy beszélhetsz velünk és most is bátran mondhatsz bármit.

-Tudod azon gondolkodom hogy apa is megélt sokmindent,és ő sem volt soha agyturkásznál.

-Apád esete teljesen más.

-Mégis miben?

-Mindenben.Vanessa az apád előbb lőtt volna 2 nyilat a phszihiáterbe minthogy egy szót is mondjon a szigeten eltöltött éveiről.

-Igen ,ezt el tudom képzelni ,és ő hol van most amúgy?

-Kiara-val.Hazaküldtem ,mert teljesen szétvolt esve.

-Anya,ha apa nem jön a fickó megölte volna Will-t.

-Tudom kicsim,de ne aggódj.Az apád mindig ott lesz hogy megvédjen és megígérem hogy Anatoly Kynazev megfizet ezért.

-Apa megfogja ölni?

-Ha ő nem teszi meg ,megteszem én habozás nélkül.

-Azthittem már nem így intézitek ezt..

-Nem is,de Anatoly átlépett egy határt amit sosem lett volna szabad ,ezzel aláirta a halotti bizonyítványát.Ez már vérbosszú ,különben is az apád kevesebbért is ölt már .Ismerem az apádat már nagyon nagyon régóta,mikor William még csak nem is tudta hogy Oliver az apja ,Oliver már akkor mindent megtett hogy biztonságba tartsa őt és a minden alatt ölt is érte.És tudod sosem hibáztattam ,nem értettem az elején de mikor William az én életembe és bekerült és az anyja lettem mindent megértettem.Soha de soha nem éreztettem vele hogy ő nem az enyém.A szívem majd kiugrott mikor előszőr belekeverdett eg tornaórai balesetbe,és onnantól tudtam hogy bármit megtennék hogy biztonságba tartsam őt ,mert ez a szülők dolga,védd meg mindentől és neveld szeretetben.Eszerint gondolkodik az édesapátok is aki annyi év szenvedés után megtalálta a nyugalmat a családjában és mindent megtesz annak érdekében hogy biztonságba tartsa őket.

-Ti ketten nagyon közel áltatok már akkor igaz?Ezért ő a leganyásabb mindőnk közül.

-Sok minden van mögöttünk,sokat beszélgettem William-el mikor összeházasodtunk apátokkal,sokszor krízisek közepette is leültem vele beszélgetni vagy viedojátékozni.Sokszor nyúltak a beszélgetéseink az éjszakába amikor ugyanis apád ébreszett meg minket .Egy idő utan jobban megnyílt nekem mint az apjának,beszélt az álmairól és az érzésiről.Sokat mesélt Samantharól a biológiai édesanyjáról.

-Ismerted őt?

-Igen ,persze.Még szurkolt is nekem meg apátoknak.

-Biztos kedves nő volt.

-IGen,tudod sokszor látom William-be,apró pillantásokban de észrevehető annak aki ismerte őt.

-Anya.

-Hm?

-William miért nem hagyta meg az anyukája családvenét?

-Ez egy igen érdekes történet ,akkor történt mikor megszülettél

-Komoly?De miért?

-Mikor apátok a keresztleveldet rendezte a születésed után William megemlítette hogy mostmár ő a kakukktojás a családba mert neki nem a Queen név állt a keresztlevelén.Megértettük vele hogy nem számit egy darab papír mert ő mindig is Queen volt és az is lesz.Másnap reggel a korházba azzal állitott be mikor jött meglátogatni téged hogy ő is új keresztlevelet akar.

......15 évvel korábban......

Old LiesWhere stories live. Discover now