Kiara megmutatja a helyes utat.

85 1 0
                                    

Vacsora után apa és anya elmentek dolgozni az ,,esti műszakjukba,, ,így én maradtam otthon a hiperaktív kishugommal akinek esze ágában sem volt aludni,pedig alvásidő volt és holnap suliba kell mennie,ahogy sajnos nekem is,még egy napot nem lóghatok az már feltünő lenne,túl feltünő.Nem szeretek kiabálni a hugommal,de azthiszem ha rákényszerít nem lesz más megoldás.

-Kia.Lefekvés.

-Nemár,anyáék nincsenek is itthon,légyszííí Nessa nézzünk egy mesét.

-Szó sincs róla .Le kell feküdnöd,holnap suli.

-Olyan vagy mint anya,ez nem ér.Azthittem jobb fej vagy.

-A jófejség nem itt kezdődik.

-Nem tudsz szórakozni,te mindig komoly vagy ,és mindig elterel3ed a figyelmed a mókáról.

-Nincs időm mostanság mókázni .

-Neked sosincs Nessa.Neked nincs rendes életed.

Na ez igen.Én hallottam hogy a mai kicsik okosabbak már.De ilyet? A hugom aztmondja nincs életem és nemtudok szórakozni.Igaza lenne? Azért az túlzás hogy nincs életem ,de akkor is .Miért mondd nekem ilyet?

-Ja,persze.De most tünés aludni.

-Hol van William?

-A barátnőjénél.-mondtam gúnyosan.

-Mibajod van Kate-el? Nem ő a legjobb barátnőd?

-De,az volt.De ezt te még nem értheted,szóval 5 percet kapsz hogy felmenj a szobádba átöltözz,fogat moss és ágyba bújj.

-Áruló. És ezzel felszaladt a lépcsőn.

-Kössz.mondtam magamba.

Szuper ,mostmár a hugom is utál ,a bátyám nem képes a szemembe mondani az igazságot ahogy a legjobb barátnőm sem ,szerelmes vagyok a padtársamba és a szüleim nap mint nap az életüket kockáztatják ezért az amúgy is romlott városért.Azthiszem ha létezik a kamaszkori depresszió és csalódásokkal teli élet,na akkor ez pont az.Beültem a konyhába és töltöttem magamnak egy kis kávét ,hogy megnyugodjak.Ennyit az alvásról,mikor úgygondoltam elég időt adtam a hugomnak elkészülni felmentem megnézni és az ágyában találtam.

-Na ugye hogy nemvolt nehéz?

-Tudod ,Nessa ,ha ilyen leszel lehet senki sem fog szeretni téged.

-Vállalom a kockázatot.Jóéjszakát Kiara.

-Jóéjt.

Bezártam az ajtót és elgondolkodtam azon hogy lehet igaza van,hogy is szerethetne valaki ha mindenkit elűzök magam mellől? Hogy is gondolhatom azt hogy lesz valaha valami köztem és Tom között mikor annyi titokkal élek együtt,egy kapcsolat alapja nem a bizalom?De valószínüleg az,viszont ,mikor én Tommal vagyok az többnyire csak suli időben van,vagyis ha ez megváltozna a saját környezetemben kellene hazudjak neki.Elmondani pedig nem mondhatom el.A kérdés az hogyha ez igymarad akkor kiben bízhatok majd a szüleimen kívűl?Egyedül leszek életem végéig? Nos egyenlőre ez a legbiztosabb megoldás.A hugom felnyitotta a szemem arról hogy nem szabad senkinek  látni rajtam hogy megtörtem ,sem Tomnak,sem másnak.Tom egy nagyon jó barátom ennyi ,semmi több.És megkell emésszem a nyomorult érzelmeimet hogy elrejtsem őket.Nem szerethetem Tomot, ha tudná a szüleim titkát akkor csak ő is rettegne ,épp elég hogy neki is problémái vannak a családjában.Mindenkinek megvan a problémája ,s jobb ha egyes dolgok titkok maradnak.Attól lehetünk mi barátok mert nem tudjuk egymás családi bajait,nem igaz?Nem engedhetem meg magamnak hogy érezzek.Nem.Mióta Williamnek barátnője van sokkal sebezhetőbb lett,nem történhet meg velem is,igyis veszélyben van már csak azért mert szóbaáll velem.Ha ez a Bratva maffia is ismer mindőnket nemtudjuk mikor válunk célponttá,sok múlik ezen.Így a legjobb.Ott ültem a konyhába az asztal mellett és csak meredtem előre mikor az ajtó kilincse lebillent és anya meg apa beléptek az ajtón.Egy kő esett le a szívemről,ittvannak és élnek.Odaszaladtam és megöleltem őket.

-Vanessa.Hajanli két óra van,holnap iskola mit művelsz ilyenkor?

-Vártalak titeket.Nemtudtam aludni,Kiara kicsit kiosztott.

-Kiara?

-Ja,olyanokat mondott nekem hogy nincs életem és senki nem fog szeretni.

-Miért mondott neked ilyeneket a hugod?

-Mert nem engedtem meg neki hogy mesézzen lefekvés időben.

-Tudod hogy utál lefeküdni.

-Ez nem mentség arra hogy rám ne halgasson mikor megigérte nektek hogy szótfogad.

-Ez igaz,és beszélni is fogunk vele,de ne adj jelentőséget a szavainak.Tudod hogy még kicsi,azt se tudta szerintem hogy mit jelent amit mondd.

-Szerintem pedig pontosan tudta miket mondd.Túl fejlettek ezek a mostani kölykök.

-Szókincs.-szólt apa felhúzott szemöldökkel.

-Bocss.Mindegy,megyek lefeküdni,örülök hogy semmi bajotok.

-Nessa ,figyelj ,ha beszélni szeretnél velünk...

-Nem,csak aludni akarok,holnap suli.Jóéjt.

-Jóéjt ,kicsim.

Ezzel felballagtam és lefeküdtem.Arra gondoltam hogy haragszom a szüleimre,de miért haragudnék rájuk ?Hisz nem is csináltak semmit,csak beszélni akartak velem.Bunkó vagyok,alutasítom azokat akik a legjobban szeretnek és a legjobbat akarjaák.Talán Kiaranak igaza volt,tényleg elnyomom magam mellől azokat akik szeretnek ,és talán tényleg egyedül maradok.Nem akartam tovább erre gondolni,csak aludni akartam.Csak meg akartam nyugodni végre.

Old LiesWhere stories live. Discover now