Capitolul 3

43 2 0
                                    


Am sorbit din cafeaua fierbinte, mici aburi se vedeau iesind din ceasca mea. Am ridicat tigara spre buze, tragand cat mai mult din ea, de parca odata cu tigara ma linisteam, imi simteam gandurile ce incercau sa ma macine, dar le-am ignorat expirand fumul ce iesea usor din gura mea. Urmeaza a doua zi, astazi trebuie sa incerc sa-l studiez mai mult, fara sa las sentimentul de dezgust sa ma cuprinda. Trebuie sa ma comport normal. Sa-i vorbesc frumos, nu vreau totusi sa grabesc lucrurile si sa stric tot, o sa ma joc cu el. O sa-l las sa vina el la mine, tragandu-l usor, usor in capcana mea.

Am mai tras un fum, lasandu-ma cuprinsa de un moment respiro. Will inca dormea, eu mai aveam trei ore pana sa plec spre facultate, dar nu as vrea sa stau in casa inca trei ore, si nici pe Will nu as vrea sa-l trezesc, am nevoie de un moment intre mine si... mine. M-am dat jos usor de pe canapea, am stins tigara si am dus ceasca de cafea la chiuveta. M-am indreptat spre dormitor usor, cu pasi lenti, si am reusit sa intru fara sa-mi deranjez iubitul. Dormea linistit, pe spate cu o mana pe locul in care am dormit eu. Avea buzele usor intredeschise si parul ciufulit. Am zambit la imaginea barbatului cu care urmeaza sa-mi petrec eternitatea.

M-am intors spre dulap si nu stiam cu ce sa ma imbrac. M-am uitat rapid pe fereastra si am vazut ca este soare, asa ca sper sa fie si cald. Astazi o sa fiu putin mai indrazneata, o sa port o rochita. Am pus mana pe umerasul pe care se afla rochia albastra, cu maneci scurte, si am luat si o jacheta de blug. Am iesit usor din camera, privind inca o data spre Will care dormea in continuare si am plecat spre baia din camera oaspetilor. Nu pot folosi baia fara ca Will sa se trezeasca, asa ca o sa-mi duc rutina pana la capat aici. Mi-am spalat fata, dintii, renuntand la ideea de a mai face inca un dus, avand in vedere faptul ca am facut aseara, pentru ca nu aveam somn.

Mi-am imbracat rochita, materialul fin cazand peste pielea mea, am pus jacheta, si am aplicat putin rimel peste gene, dandu-le putin volum. Mi-am prins parul intr-o coada lejera si am pornit spre masina mea. Ce pot face 2 ore ? Am decis sa merg spre parcul de langa facultate, acolo pot scrie cateva rapoarte si sa-mi reprogramez antrenamentele. Sunt cam 4 zile pe saptamana in care ma antrenez pentru momentele in care as putea fi atacata, si invat sa trag cu arma. Ma descurc din ce in ce mai bine cu cea din urma, avand o tinta foarte buna. Uneori o mai fac si ca sa scap de stres, imaginandu-mi persoanele care ma enerveaza, tragand fara mila. Trebuie sa recunosc ca odata cu moartea parintilor mei, am devenit o persoana introvertita, imi este frica sa-mi deschid mintea asupra altei persoane. Frica ca si-ar putea bate joc, sau ar rade, sau poate pur si simplu nu ar vrea sa asculte, facand asta cu superficialitate. Prefer sa am activitate cand sunt suparata, lasand totul la o parte, uitand.

Pe de o parte ma simt fericita cu Will, dar pe de alta parte simt ca nu ma intelege suficient, si poate ca sunt dezamagita ca inca nu am gasit acea persoana speciala inca, doar ca sunt speriata, trebuie sa recunosc ca sunt speriata de esec.

Ajunsa in parc, am ochit o banca libera si m-am indreptat usor spre ea. Mi-am lasat laptopul pe banca si m-am asezat si eu, asezand cateva rapoarte langa mine. Dosarele astea imi dau dureri de cap. Cu siguranta sunt mult, mult prea multe crime in orasul asta. Imi deschid dosarul lui Harry Styles, marcat cu un HS, din dorinta de a ma documenta mai mult in ceea ce il priveste. Hm, se pare ca nu este de aici, e din Anglia, mi s-a parut putin ciudat accentul lui, dar nu am dat o importanta prea mare, fiind mult prea socata de aparitia lui in fata mea.Are 24 de ani, deci este mai mare decat mine cu un an. Vreau ceva mai mult despre el, inaintez in dosar si observ ca a plecat din Anglia in urma cu trei ani, din cauza unei crime de care a fost acuzat, dar a reusit sa scape ca si nevinovat. Nici nu ma asteptam la altceva. Sunt atat de multe acuzatii aici ca ma pierd cu firea, in cate belele a putut baiatul asta sa se bage ? Prima acuzatie are loc cand avea 16 ani, furt. Nici nu ma asteptam la altceva.

UndercoverΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα