Del 56

2K 85 13
                                    






"Hva er dette for noe?"sa jeg da jeg så alle bilene. Det var også et gigantisk lerret som hang på to stolper litt nedenfor alle bilene. Og når jeg sier gigantisk så mener jeg gigantisk.


"Utekino"sa han og smilte.



"DU KØDDER!"sa jeg høyt og sperret opp øynene. Plutselig var jeg ikke lenger trøtt. Jeg var lys våken. Han visste jeg elsket filmer og Netflix mer enn noe annet på denne planeten! Jeg så inn i de andre bilene og så personer sitte med popcorn og brus og ventet på at filmen skulle komme opp på lerretet. Jeg hadde sett dette i tusen av filmer men ALDRI opplevd det selv!

Aiden smilte fornøyd.

"Hvilke film?"sa jeg spent uten å ta øynene vekk fra alt ute. Om han sier grease så dør jeg. Jeg dør.


"Grease"sa han. Jeg skrek og jeg tror han kvapp litt av reaksjonen min. Han hadde aldri sett filmen med meg noe jeg synes var dumt. Han mente den var jentete og bare masse klisjé og drama. Men endelig så skulle vi se den sammen!

Jeg smilte bredt og så på han. Han smilte og skulle til å si noe men han rakk det ikke siden jeg la hendene mine rundt kjeven hans og presset mine lepper mot hans. Jeg kunne føle han smile mot leppene mine. Da jeg lente meg tilbake igjen så jeg lerretet lyse opp.

"Jeg skal hente mat til oss før den starter"sa Aiden og gikk ut av bilen. Jeg snudde meg til setet bak meg og tok et pledd som lå der. Det var veldig mørkt ute og kaldt også men enda var det koselig og behagelig.

Aiden kom kjapt tilbake med både brus, sjokolade og popcorn. Filmen startet og jeg la meg så tett inntil Aiden jeg kunne.





"You better shape up! Cuz I need a man! And my heart is set on you!"sang jeg og Aiden lo. Jeg var så fornøyd. Aiden hadde heller ikke sovnet av kjedsomhet heller, jeg tror faktisk han likte filmen. Klokken var litt over 2 om natten og jeg følte meg mer våken enn jeg noensinne har vært.



Vi parkerte utenfor og gikk inn. Jeg hadde fortsatt mye energi og sang på sangene i filmen hele tiden. Vi gikk inn på soverommet. Jeg skulle til å ta av meg genseren men da jeg hadde den halvveis over hodet kunne jeg føle et par hender på hoften min. Jeg skulle til å ta ned igjen genseren siden jeg ikke kunne se noen ting men Aiden holdt den oppe.

Plutselig dyttet han meg og jeg trodde jeg seriøst skulle treffe gulvet men heldigvis for hans del landet jeg i sengen. Jeg dro kjapt av meg genseren og Aiden flirte.


"Maddy, du gjør meg så jævla svak vet du det? Jeg har sett faen meg sett grease"sa han. Jeg smilte.


"Jeg vet at du likte filmen så ikke prøv deg på å si at det er en jentefilm"sa jeg og lo. Han sukket lavt og ristet på hodet mens han smilte det typiske Aiden smilet.

Han dro av seg genseren sin og jeg spente av meg tightsen. Jeg la meg godt under dynen og hørte Aiden gå inn på badet. Jeg lukket øynene men plutselig begynte mobilen min å ringe. Jeg tok den og hørte stemmen til Bell.


"He-"

"Bell!?"sa jeg og smilte.


"Hei"sa hun og jeg kunne høre hun lo lavt. "Hvordan gikk det?"

"Visste du-"

"Selvfølgelig. Aiden kom og var helt i super stressa for hva han skulle gjøre for deg"sa hun, "men det var han som fant på alt"

"Hæ- kom han til deg på sykehuset?"sa jeg litt lavt sånn at han ikke skulle høre det. Hun lo.

"Du skulle sett han. Han bryr seg så mye om deg Maddy, det er drit skjønt"sa hun. Jeg rødmet av det hun sa.

"Det var helt fantastisk! Du burde ha vært der!"sa jeg.

"Ja.. Jeg kommer ut om noen få dager bare!"sa hun.

"Da skal vi ha verdens feteste sleepover!"sa jeg. Tenk å ha en svær overnatting i et slott!? Helvete jeg har alltid drømt om det.

"Ja! Sånn serr, og da skal det være ingen gutter! Jace har kommet hit nesten hver dag.. Det begynner å gå meg på nervene men han er søt da"sa hun. "Men jeg er nødt til å gå nå. Vi snakkes"

"Ja. Hade"sa jeg og hun la på. Jeg presset bryna sammen. Var ikke det ganske brått? Kanskje Jace kom eller noe..

Aiden kom ut igjen fra badet og la seg i sengen. Han la hendene rundt hoften min og dro meg mot han.


"Tusen takk for idag. Det var fantastisk"sa jeg og la hodet inntil brystet hans.


"Om du tror dette var alt så tar du feil"hvisket han. Jeg så opp på han og presset bryna sammen.


"Aiden-". Han kunne ikke gjøre mer enn dette! Dette var mer enn nokk!

"Hysj" sa han og smilte mens han la en finger over leppene mine. "God natt. Jeg elsker deg"

A Royal One NightstandWhere stories live. Discover now