Del 42

2.3K 92 9
                                    




Vi fikk huset!! Jeg hoppet rundt i sengen av den gode nyheten. Aiden sov fortsatt.. Eller sov og sov, jeg hadde vekket han men han prøvde fortsatt å sove. Jeg hadde fått en melding av advokaten til Aiden om at huset var vårt.

"Ja, jeg skjønner. Kan du legge deg igjen?"spurte Aiden surt mens han hadde hodet nedi puten. Jeg himlet med øynene.

"Nei, dette må feires med hopping i sengen"sa jeg og begynte å synge.

"Maddy"sa han strengt.

"Aiden"sa jeg og prøvde å herme etter stemmen hans.

"Jeg mener det"sa han

"Jeg mener det"hermet jeg.

Jeg kunne høre at han stønnet og plutselig kjente jeg en hånd rundt ankelen min. Jeg skrek og han dro meg ned. Jeg falt ned i madrassen, det var som om det gikk i slow motion.

"Aiden!"skreik jeg og skulle til å reise meg men han tok en arm rundt meg og rullet seg over meg sånn at han satt oppå meg.

"Du er så jævlig vanskelig"sa han. Jeg myste på han for å se om han var leken eller sur. Han så ned på leppene mine. Før han kunne reagere kysset jeg han men det var bare ett lett kyss. Jeg lente meg tilbake og smilte.

"Jeg kan ikke tro at vi fi--"sa jeg men ble avbrutt da Aiden lente seg til meg og kysset meg igjen. Denne gangen mye hardere. Han lente seg tilbake men bare noen få centimeter. Vi var begge ganske andpusten etter det heftige kysset. Vi så bare på hverandre noen sekunder. Det var som om øynene våre hadde en samtale for vi begge lente oss inn igjen og leppene våre møttes igjen.

Han reiste seg opp fra sengen og bærte meg bortover gulvet uten å bryte kysset. Begge visste hvor vi var på vek selv om vi ikke hadde sakt noe til hverandre. Jeg var bare i en lett nattkjole i silke og han var bare i Calvin klein bokser.

Han satt meg ned og jeg beit han lekent i leppen. Vi snublet inn i dusjen og han lente seg inntil veggen hvor vannbryteren var og kom ani på knappen. Vannet var kaldt men jeg brydde meg ikke. Alt jeg brydde meg om nå var Aiden.

Jeg dro av meg nattkjolen sånn at jeg bare sto i undertøyet mitt og lente meg inn igjen til Aiden.

Plutselig ringte en mobil. Aiden og jeg så forbauset på hverandre og Aiden løp ut til soverommet for å hente mobilen. Heldigvis hadde han et bad i som var knyttet til soverommet hans.

Jeg lo siden han etterlot våte fottrinn. Han kom inn igjen på badet og svarte.

"Eh.. Hei mamma"sa han og jeg fniste.

"Nei, vi kommer ikke ned til frokost"

"Ja"

"Hade"

Jeg skrudde av dusjen.

"Hvor skal du?"spurte han.

"Jeg er klissvåt og vannet er kaldt"sa jeg. Han så på meg og så ned på boneren han hadde. Jeg smilte og gikk bort til han. Jeg satt meg ned på knee. Dere vet hva jeg skulle til å gjøre..

"Hva skal- ahh"

Og sånn var morningen vår.






Jeg skrek. Meg og Aiden så på skrekkfilm og jeg var veldig lettskremt. Han smilte hver eneste gang jeg kvapp. Bell var også her.

"Kan dere slutte å holde hender og kysse sånn når der passer for dere? Jeg føler meg veldig ensom"sa Bell. Ikke visste hun at vi hadde invitert Jace.

"Aiden?"sa plutselig en stemme og døren til hjemmekinoen åpnet seg. Jace så på oss og så på Bell.

"Jace!?"sa hun og løp bort til han.

"Bell?!"sa han og klemte henne hardt. Jeg smilte av synet. De var virkelig ment for hverandre.

Plutselig var det en skummel jente som poppet opp på skjermen og jeg hoppet seriøst nesten av setet. Aiden lo og jeg myste på han. Det var faktisk ikke morsomt, det er faktisk grusomt.

"Det er ikke morsomt, jeg kan ikke kontrollere det"sa jeg.

"Vell, nå kan du se hvordan det føles ut som når jeg blir kåt på under ett millisekund"sa han. Jeg lo og la hånden min i skrittet hans. Bell og Jace var ved inngangen og verken så eller hørte hva som foregikk.

"Maddy ikk-"det var forseint. Han var allerede kåt. "Tusen takk"sa han sarkastisk.

"Bare hyggelig"sa jeg og tok hånden min tilbake.

"Det blir koselig for deg i natt da"

A Royal One NightstandWhere stories live. Discover now