Del 1

8.2K 133 8
                                    


"Fy flate! Jeg har ingen ting jeg kan ha på meg!"skreik jeg av frustrasjon og dro hendene mine gjennom det mørkebrune håret.

"Du burde ha stjålet den andre kjolen, ikke det skjørtet"sa Bell. Bell var den eneste vennen jeg hadde. Den eneste ekte vennen. Hun vet alt om meg. Foreldrene hennes kommer fra India men hun er født og oppvokst her i England. Hun bodde fortsatt med foreldrene sine, jeg derimot, bodde alene i en liten støgg leilighet. Foreldrene mine dro bare fra meg og broren min. De la bare igjen en dose penger så vi kunne leve for. Broren min er 25, siden jeg bare er 17 så burde han egentlig bo meg med men han har kjæreste i Australia og flyttet bare ned dit uten meg. Livet er såå nydelig må jeg si.

"Jeg veettt"sa jeg og hev alle kjolene jeg hadde ut av skapet mitt.

"Ta den rosa da"sa hun mens hun la på ett ekstra lag med mascara.

"Nei, den er for 'jentete''"sa jeg

"Ja, men da får du 100% sikkert en gutt hjem i kveld"sa hun

"Ja Ok da"sa jeg og la kjolen på sengen og stappet de andre kjolene inn i skapet. Jeg tok av meg alle klærene, unntatt undertøyet, og tok på kjolen. Jeg så meg selv i speilet i forskjellige vinkler.

"Hvor lenge er det siden det har begynt?"spurte jeg. Festen hadde faktisk allerede begynt. Men vi ville jo komme litt sent sånn at vi kunne gjøre en 'entreé'.

"45 minutter, vi børr kjappe oss litt no, så går vi ikke glipp av noe"sa hun. Jeg nikket og tok tak i vesken min.

Vi ankom festen og hadde den fake Id'en i hånden. Bell svettet, hun hadde ikke gjort dette så mange ganger. En svær mann kledd i en svart dress sto utenfor dørene. Den var en liten kø siden mange var allerede inne. Stilte oss i køen.

"Maddy..."sa Bell frustrert.

"Det går bra!"hvisket jeg. Han foran oss gikk inn og mannen så på oss.

"ID"sa han med en mørk dyp stemme. Jeg viste kortet. Han tok det, nikket og ga det tilbake. Det samme gjorde han med bells.

"Og vi er inne"sa jeg. Det var neon lys overalt og en bar som solgte mye alkohol. Det var helt skjukt mange folk. Jenter som så ut til å bare ha på seg singleter og gutter som hadde lyst i øynene.

"bar?"spurte Bell over all musikken.

"Ja"sa jeg og nikket. Vi presset oss frem til baren. Det var to ledige stoler i enden og vi satt oss ned på de. Jeg kjøpte 2 øl og Bell kjøpte en shot. Vi snakket lenge og plutselig kom det en gutt frem til oss.

"Hei, danse?"sa han. Han hadde brunt hår og så ut til å være i 20 årene. Vi så på hverandre og så på mannen.

"Ok"sa Bell og reiste seg.

"Jeg blir her jeg"sa jeg. Hun nikket og de forsvant mellom folkemengden.

Jeg bestilte to øl til. Og etter det husker jeg ingen ting.

****

Jeg våknet og hadde en helt sjuk hodepine. Jeg gnidde meg i øynene og skulle legge meg på den andre siden da jeg merket at jeg ikke var den eneste som lå i sengen. Jeg reiste meg brått og så rundt i rommet. Det var digert, lyst og hadde en svær balkong. Sengen var gigantisk og vi to så ut som små maur i forhold til den. Jeg kunne ikke se ansiktet til gutten siden han hadde hodet nedi putene men han hadde bustete brunt hår. Dynen lå nede på hoftene våre og der var da jeg så at jeg ikke hadde på bh.

"Shit.."sa jeg og ble helt stille da han begynte å bevege på seg. Alltid når jeg hadde hatt sex med en fyr hadde jeg passet på at han ikke hadde våknet før jeg hadde gått. Sånn at han ikke husker hvordan jeg ser ut. Han lå en hånd over midjen min. Jeg pustet sakte og prøvde å holde roen. Jeg tok sakte tak i armen hans og gled unna glippet hans.

"Yes"hvisket jeg til meg selv da jeg klarte det. Jeg reiste meg og listet meg rundt i rommet for å prøve å finne klærene mine.

"Hvor i helvete er de?"sa jeg frustrert. Etter en stund bestemte jeg meg bare for å prøve å finne noen andre klær. Jeg åpnet en svær garderobe og måpte. Bare dresser. Jaja, det får funke. Jeg tok på en hvit skjorte. Den var alt for svær så den nådde meg til lårene. Jeg hadde kneppet opp over halvveis.

"Du ser bedre ut enn meg i den"sa plutselig en stemme. Jeg så bort mot sengen. Og fikk helt sjokk. Han var våken. Fjeset hans var nydelig og jeg følte ar jeg hadde sett det før men nå var jeg met opptatt av noe annet. Jeg hadde ikke kneppet helt opp. Man kunne se puppene mine! Jeg la hendene i kryss og prøvde å skjule de. Han myste på meg.

"Du trenger ikke å skule de, det er jo ikke sånn at jeg ikke har sett de før". Jeg så rart på han.

"Så du husker meg? For jeg husker ingen ting etter jeg har drukket"

"Jeg drakk ikke-"sa han. Jeg måpte. "-Maddy". Han visste hva jeg het. Han husket sikkert samtalene vi hadde hatt. Han visste alt.

A Royal One NightstandWhere stories live. Discover now