9. V opustenom kláštore

74 6 1
                                    

Na další deň sme sa ja a Emma trochu uzmierili. Sľúbili sme Nelle že sa s ňou pôjdeme prejsť. Bežím dole schodmi a idem sa opýtať rodičov či môžem ísť s Emmou a Nellou von.
,,Mami, tati môžem ísť von s Emmou a Nellou?". ,,Dobre, ale o 17:00 nech si doma!" zavrela som dvere a pred mojim domom stála Emma a Nella. ,,Super tak poďme, pôjdeme do lesa"' Nella bola celá bez seba. Vchádzali sme do lesa a mala som pocit, že Emma tam bude zase "vidieť" Kate. Po čase sme sa zakecali s zistili sme, že sme zablúdili. ,,Ale nie, čo teraz?" so strachom povedala Nella. ,,Poďte tam je nejaký kláštor!" Emma nás doviedla pred akúsi zrúcaninu starého kláštora. Keď sme vošli do kláštora hľadali sme pomoc. Emma zabočila do nejakej chodby. Ja a Nella sme išli za ňou.
,,Pss, pozri! Čo t..t..to je?" pred nami boli malé fľaky krvi. ,,Kde je Emma?" opýtala sa ma Nella a celá sa triasla od strachu. Emma sa vyparila! Kde je ?! ,,Emma? Haló?" zakričala som ja a Nella. Vtom za nami niekto stál. Bola to Emma, ale akási divná. Bola jemne priesvitná. ,,Uf! Emma!" hodila sa Nella na Emmu. Ale namiesto toho aby sa hodila na Emmu, spadla na zem. ,,Emma si to ty?" Nella cúvla a pritisla sa ku mne. Nemohli sme ju chytiť. POČKAŤ! EMMA JE DUCH?!
,,Emma ti si duch?" opýtala som sa Emmy a ona sa usmiala a povedala:,,Nemusíte sa ma báť!" a chcela sa nás dotknúť. ,,Nella, bež! Bež!" zakričala som a rozbehli sme sa. Emma išla za nami. Nella rýchlejšie bežala a mňa Emma chytila sa nohu. Začala ma škrtiť pod krk. Nella sa zastavila kopla do Emmy. Zázrakom to Emma cítila a pustila ma na zem. ,,Amy bež!" zakričala Nella a Emma sa na ňu vrhla. Bežala som ako o život. Vtom som počula výkrik! Bola to Nella! V očiach som mala slzy. Nakukla som spoza rohu a videla som na zemi krv. Vtom som počula hlas Emmy:,,Zahráme sa na schovávačku! Už ťa hľadám!" vedela som že nemám šancu na prežitie. Rýchlo som sa schovala za kôpku tehiel. ..Uf! Ušla som jej!" no keď som sa otočila Emma bola predo mnou. Držala v ruke nožík a mierila ho na mňa. ,,Teraz budeš duchom Amy!" už už ma chcela prebodnúť ale nožík jej vzal iný duch. Čože Kate? ,,Emma sa naštvane otočila, no keď uvidela Kate nala slzy v očiach a povedala:,, Nie! Ona musí byť duch!" a zobrala Kate nožík a namierila ho na mňa. Kate sa na mňa pozrela a smutne sa usmiala. ,,Nieee!" zakričala som. Emma pustila nožík na zem a povedala:,, Teraz si medzi nami Amy!" a šťastne sa na mňa usmiala a pozerala sa ako zomieram.

Viem že táto kniha zo začiatku hovorila skôr o živote Amy, ale dúfam že to bol aspoň trochu horor.
AK SA VÁM TÁTO ČASŤ PÁČILA VÍDAM AJ DRUHÚ ČASŤ❤️📖

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Mar 17, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Prečo verím na duchovWhere stories live. Discover now