5. Prehliadka okolia

42 2 0
                                    

Po skončení školy sme išli s Emmou na zastávku. ,,Nechceš sa ísť potom prejsť?" opýtala sa Emma a už bola veselejšia. ,,To nie je zlý nápad.
Po domácich úlohách a naučení môžem ísť. Napíšem ti, aké je tvoje telefónne číslo?" opýtala som sa Emmy a vyťahovala som z tašky mobil. ,,Wow ty máš iPhone SE?" Emma prekvapene hľadela na môj mobil a popri tom mi diktovala jej telefónne číslo.
,,Ou už mi ide autobus, tak ahoj Emma", zakývala som jej a nastúpila do autobusu. Po príchode domov som si otvorila dvere. ,,Mami už som doma!" zakričala som a išla som do obývačky. ,,Ahoj Amy, ako bolo v škole?". ,,Celkom fajn. Mám novú kamošku!" radostne som zvolala a hodila som sa na gauč. ,,Super. Ako sa volá?" maminu to začalo zaujímať. ,,Emma. Mami mohla by som ísť potom s Emmou von. Vraj mi tu to ukáže. Mohla by som ísť?" išla som do chladničky, dať si niečo na jedenie. ,,Môžeš, ale až vtedy keď budeš naučená, nachystaná a budeš mať hotové domáce úlohy", objala som mamu a išla som do svojej izby sa učiť. O 2 hodiny neskôr už som bola naučená, nachystaná a mala som domáce úlohy. Zazvonil mi mobil, volala Emma. Rýchlo som sa obliekla a išla som von. ,,Ahoj mami. Prídem domov o 16:20", zatvorila som dvere. Pred domom ma čakala Emma. ,,Ahoj, tak poď. Pôjdeme najprv na námestie". ,,Dobre, tak poďme!" radostne som povedala. O 3 hodiny sme prešli skoro celú Trnavu.

Prečo verím na duchovWhere stories live. Discover now