Capitolul 21

2.1K 68 29
                                    

    Înainte de a începe acest capitol vreau să vă anunț că puteți părăsi oricând acest capitol! Pentru dornicii de actiune, am decis să îl fac, așa că puteți să vă puneți pe citit!
    harrystyleswifey07 este cea care m-a ajutat în proportie de 80% cu acest capitol, eu doar l-am corectat și l-am adaptat cărții și succesiunii evenimentelor din povestea mea!
    Just for fun, nu mă înjurați!

    Acesta a coborât cu sărutările spre umerii mei, s-a îndepărtat ușor privindu-mi pieptul. Și-a pus mâinile pe talia mea, ridicând ușor bluza. A ridicat-o și mi-a dat-o jos. Privirea i s-a blocat pe sânii mei, eu din instinct mi-am acoperit sânii cu bluza. El mi-a dat mâinile la oparte, rânjind ștrengărește.

— Nu trebuie să te acoperi! Arăți foarte bine, îmi spune rânjind în continuare.

    Simt cum temperatura corpului meu crește, sunt stânjenită, dar îmi este teamă de ce va urma. Buzele lui calde se aşează peste gura mea întredeschisă. Ii simt muşcătura fina a dinților săi care se alintă peste buzele mele.
Dintr-o data îi aud vocea în gura mea. Trupul meu este zguduit la auzul vocii sale. Un fior puternic şi fierbinte mă face să mă întind ca şi coada unui arc gata de rupere. Vocea lui îmi străbate trupul care este hipnotizat de el. Buzele mele fierbinți îl caută, pentru a primi încă un sărut dulce. Am început să-mi mişc picioarele de plăcere. Îl simt pe Andrei fierbinte lângă mine. Sânii mei erau tari, sfârcurile înțepau obraznic în palma mea în care simțeam energia

—Vorbeşte-mi iubito! Vreau să-ți aud vocea.

—Andrei, am nevoie de tine acum, vreau să te simt în mine, sunt atât de fierbinte, am spus copleşită.

    Degetele lui au alunecat spre clitorisul meu umed si fierbinte. Gemetele de plăcere începeau să fie din ce în ce mai puternice.
Fără să mai zică nimic, intră uşor în mine, având grija să nu mă rănească.

    Începe cu mişcări lente de du-te vino în timp ce-mi săruta sânii.

— Iți place cum se simte asta? întreabă el gâfâind.

—D..da..se simte f..foarte bine..îi răspund cu jumătate de gură.

    Selly continuă mişcările de du-te vino până ce amandoi atingem apogeul şi suntem în culmea plăcerii.

—Asta a fost cea mai tare chestie din viața mea, îi zic, roşind.

—Chiar a fost, nu-i aşa? Zice el, chicotind şi dându-mi un sărut pe frunte.


     Poate nu vă aşteptați la asta, idk and i don't care! Am făcut acest capitol pentru voi şi pentru a vă satisface dorința sadică de a citi aşa ceva =))) Într-o altă ordine de idei, sper că v-a fost ok să citiți capitolul asta, şi da ştiu, extrem de scurt, dar chiar cred că am intrat destul în detalii...

Dragoste cu Andrei Șelaru (Selly) Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora