👋🏻

1.1K 54 28
                                    

Hey~~ Daca mai e cineva aici....Deci nu stiu cum sa incep, au trecut 5000 de ani ik.... ok so am intrat din prostie pe contul asta acum, fiindca mi am amintit de el, si aparent am vazut comentariile voastre de la ultimul capitol. =))))) ok multumesc super mult pentru toata sustinerea, dar chiar nu inteleg ce v a placut asa mult.... adica aveam 14 ani cand am facut cartea asta(cand am conceput toata ideea) eram practic o copila.
Nu stiu ce sa zic de partea a doua inca, fiindca deja cartea asta are multe greseli. Eu ma bucur ca mi a iesit ce mi am propus, adica e cringe si 1 in cancer!!
Oricum in caz de ceva spoiler rebecca nu e moarta.
Si in ultima perioada chiar imi era greu sa mai scriu la ea si o faceam mai mult pentru voi cei ce o cititi. Adica nu stiti cat de greu e sa corectezi un capitol in care peste tot ai scris suga si dupa sa scrii selly...

In orice caz.... eu nu mai vad relevanta acestei carti... cred ca deja toti ati uitat ce se intampla in ea... ma gandesc sa o continui doar daca se strange destul suport si sustinere din partea voastra, si bineinteles daca mai vreti si voi.

annyeong!

Dragoste cu Andrei Șelaru (Selly) Where stories live. Discover now