Capitolul 18

2.5K 57 14
                                    

   ~In vis~

    Deodata cineva ma prinde de mana... totul devine din ce in ce mai negru... aud un zgomot puternic...

    ~In realitate~

    Aud un zgomot puternic, simt o presiune puternica in zona pieptului. Am realizat ca nu mai sunt intr-un vis si am incercat sa ma ridic, dar nu puteam... ceva ma impiedica. Am deschis ochii mai larg si am incercat sa ma zbat ca sa vad daca pot scapa. In camera era un intuneric de nedescris. Intr-un final renunt si ma calmez, inchid ochii si respir greu. Simteam cum acea presiune se misca pe tot abdomenul meu, acum mainile mele erau eliberate. Intind mainile si ating acea ,,presiune". Acea presiune s-a dovedit a fi Alina care doarme pe mine.

E: Ce cauta asta in patul meu? spun in soapta.

O dau usor la oparte de pe mine, apoi imi iau telefonul si ma duc in patul ei. Ma uit curioasa in telefon si observ ca este ora 00:34. Ma asteptam sa fii dormit mai mult, nu doar 2 ore. Ma asez mai comod pe patul soramii, iar abia acum realizez ca nu sunt imbracata cu hainele cu care am adormit. Ma uit spre Alina, sau cel putin incerc pentru ca e bezna, si zambesc usurata, usurata de faptul ca i-au mai trecut crizele de gelozie si de copil prost. Inchid ochii usor si adorm.

    Dimineata ma trezesc si observ ca nu e nimeni in camera... bla bla rutina mea zilnica. Ma duc la bucatarie pentru ca matele mele dau o lupta in stomacul meu. Imi iau ce prind din frigider si merg in sufragerie. O vad pe Alina si mama stand pe canapea.

E: Neata!

M: La ora 1?

E: Cat am dormit?... spun asezandu-ma langa ele si uitandu-ma in gol.

A: Eu ma duc in camera.

E: Stai!

    Aceasta se intoarce si se uita la mine putin suparata, sau nu chiar, nu stiu!

E: Multumesc ca m-ai schimbat aseara... ciudat totusi! Dar mersi!

A: Meh... nu-i mare lucru!

    Aceasta schiteaza un zambet apoi pleaca. Eu raman cu mama care e pe punctul sa plece la servici. Dupa ce a plecat, ma uit in telefon si vad ca am 5 mesaje de la David si un apel pierdut de la Selly. Offf! Baietii astia chiar nu au mai auzit de spatiu? Il sun pe Selly ca sa termin repede, apoi ii voi raspunde si lui David. L-am sunat si acesta mi-a zis ca m-a sunat din greseala ca bla bla voia sa sune pe altcineva si chestii de genu'. Ii raspund lui David, care ma tot intreaba ce fac, daca aseara ma simteam bine si restu'.

Mai sunt 5 zile si incepe chinul. Voi vorbi cu mama sa vad daca ma lasa sa merg in Bucuresti, dar problema e unde voi locui. Daca mergeam cu Selaru, stateam cu el. Off! O sa incerc sa il iau subtil sa vad ce zice, il voi face sa ma intrebe el daca stau cu el. Abia astept sa imi revad prietenii, adica sper macar sa ajung acolo!

E: ALINAAA! strig eu.

A: CE E?!

E: HAI SA IESIM AFARAAA!

A: De ce? spune ea iesind din camera ca sa nu mai strigam ca doua handicapate.

E: Asa! Vreau sa iesim cu Selaru!

A: Ce? Nuuu! Eu nu mai ies cu el in viata meaaa!!

E: Hai mai! Te rogg! Stiu ca te-a dezamagit, dar hai pentru mineee! Te rooog! *fata de catelus*

A: Ce vrei sa faci? spune pe un ton speriat.

E: Stai linistita ca stiu la ce te gandesti, eu sunt cu David, nu ma cuplez cu Selly. Vreau sa merg la Bucuresti weekend-ul asta, si nu am unde sta.

Dragoste cu Andrei Șelaru (Selly) Where stories live. Discover now