Capitolul 7

3.1K 58 3
                                    

     Rebecca POV

    Am anuntat-o pe mama ca Alina e bine. Aceasta nu parea sa fie suparata pe ea, doar ingrijorata. M-am dus in camera si i-am dat mesaj lui David. Este 3 dimineata, iar eu nu dorm!

E: Daviiid!!! Raspundee la mesajeee!

    Offf! Cred ca a adormit, ar fi bine daca m-as culca si eu. De maine Alina are voie sa se vada cu Selly doar o data pe saptamana! Iar cand incepe scoala, nu are voie sa vorbeasca cu el decat o data pe saptamana! Incep sa ma transform in mama ei, dar chiar nu vreau sa o raneasca nesuferitul ala! Pun pariu ca asa face cu toate fetele!

     Selly POV

     Ma trezesc dimineata, iar Alina inca dormea. Ar fi pacat sa ii stric somnul! 😈

E: Alinaaaa! Scoala-teeee! Hai ca vine apocalipsaaaa!

A: Ceee? Undeee?!! spunea ea ridicandu-se brusc din pat.

E: Haha! Dormeai prea frumos, si am zis sa te trezesc!

     Aceasta imi da o palma usor peste umar, iar apoi se aseaza pe pat.

E: Baiii! Am spus sa te trezesti. si incerc sa o trag, dar nu am fost atent si m-am dezechilibrat si am cazut peste ea. (si probabil a turtit-o, dar asta nu a mai zis...)

     Alina POV

    Selly a vrut sa ma ridice, dar acesta s-a dezechilibrat si a cazut peste mine. S-a uitat fix in ochii mei. Avea ochii asa frumosi si sclipitori. Parul lui matasos, buzele lui usor crapate (wtf) Ma vedeam in ochii lui visatori, ca pe cea mai importanta fata, am stat cateva secunde in transa, iar apoi el ma saruta fara nici o ezitare. Parca ma hraneam cu sarutul lui (wtf 2)

     Selly POV

    Am stat cateva secunde uitandu-ne unul la altul, iar apoi instinctul ma indemna sa o fac, am sarutat-o. Aceasta parca a acceptat sarutul, iar apoi s-a intins mai bine pe spate.  (Tin sa precizez ca aici este mult asteptata parte cancer, asa ca daca nu vreti sa o cititi iesiti acum!) Ea isi plimba usor mainile pe spatele meu, iar la un moment dat mi-a dat tricoul jos. Nu mi-a venit sa cred. Am continuat sa o sarut, imi miscam mainile usor pe sub tricoul ei.

     Alina POV

     Cand ma atingea Andrei ma treceau fiorii. Fara sa mai gandesc i-am dat tricoul jos. De ce am facut-o? Buzele lui parca ma innebunesc (🤢) el isi plimba mainile pe sub tricoul meu, iar la un moment dat, a vrut sa-mi desfaca sutienul. Apoi m-am oprit.

E: Andrei, stai!

S: Ce e? Credeam ca asta vrei si tu!

E: Scuze... nu stiu ce a fost in mintea mea! Nu vreau sa intelegi ceva gresit despre mine!

S: Ahh... ok! spune acesta incercand sa para ca totul este in ordine, dar l-am observat ca era suparat.

E: Stii, eu ar trebuii sa merg acasa. Daca vrei putem sa mai iesim zilele astea.

S: Nu e nevoie! spune in timp ce ma conduce spre usa de la intrare. Am inteles mesajul, doar prieteni, nu iti incalc spatiul! Ok ok! spune el gesticuland si dandu-si ochii peste cap.

E: Andrei, nu te mai comporta ca un copil! Ti-am spus ca nu vreau sa intelegi gresit. Crede-ma ca ma simt cea mai norocoasa fata din lume, pentru ca am dormit in bratele tale... iar sarutul... nu apuc sa termin, ca acesta isi da ochii peste cap din nou, spune un pa rastit si imi inchide usa in fata.

     Chiar s-a suparat! Si el spunea ca nu e un nesimtit... Ce proasta sunt! Trebuia sa o ascult pe Rebecca! Faima asta li se urca unora la cap prea tare!!

E: Ahhh! Te urasc Andrei Selaru! spun tipand si dand cu pumnul in usa lui, iar apoi plec, cu un mers apasat.

     Rebecca POV

    O vad pe Alina cum intra nervoasa fara sa spuna vreun buna sau ceva, se duce in camera si tranteste usa in urma ei.

T: Ce s-a intamplat cu ea. spune tata curios.

E: Te intereseaza asa tare? spun ridicand o spranceana.

T: Da, chiar da!

E: Ok atunci! O sa vorbesc cu ea si iti spun!

    Am plecat in camera, pun pariu ca Selaru i-a facut ceva si sunt 100% sigura ca il castig. Nemernicul! I-am spus sa nu se mai apropie de ea!

E: Alina! Esti ok?

    Aceasta era cu spatele la mine, ma apropii de ea si oberv ca plangea.

E: Doar da din cap, iar daca el a fost, IL OMOR!

A: ...







     Da da vesnica incheiere.

Dragoste cu Andrei Șelaru (Selly) Where stories live. Discover now