SPOİLER ▲

12.8K 659 53
                                    

KARAKTERLERİ ÖĞRENMEK İÇİN ÖNSÖZE BAKABİLİRSİNİZ.

SİZİN İÇİN SPOİLER DE VERDİM :)) LÜTFEN 8. BÖLÜMÜN OKUYUCU VOTE VE YORUM SAYISI ARTSIN :))




Şu kızlarda ne korkak ya. Abi bi yukarı çıkıcam,hemen inicem. Sanki evin sahipleri beni yakalasın diyo on saat orada bekleyeceğim. Saçmalık. Beni yalnız bırakıyorlar ama ben korkmam zaten. Hemen çıkıp bakayım işte.

Burada bir kapı var demirden. Ama hafif aralıklı.Girip baksam mı ya ? Merakıma yenik düştüm ve aralıktan içeri girdim. Burada bir sürü tıbbi malzeme vardı. Ayrıca çelikten kıyafetler. Büyük bir ihtimalle dışarıya çıkarken giyiyorlar. Dışarıda zarar gelmesin diye. Astronotların giydiği kıyafetlere benzer kıyafetlerde var. Ne işlerine yarayacak ki bunlar ? Buradan çıkmalıyım artık. Oh ! olamaz. Birileri geliyor. Saklan Eylül, saklan. Hah ! buldum. Burası iyi.

*Bence hiçbir şey bulamayacağız. Boşuna uğraşıyoruz.*

*Uğraşmazsak ve bir çare bulamazsak öldürürler .*

*O yüzden çalışıyorum ya. Bundan çabalıyorum. Ailemi korudukları için her istediklerini yapabilirim onların. *

*Benim durumda aynı dostum. *

Adamın elindekilerden bir şey saklandığım yerin tam önüne düşmüştü.Sonumun geldiği düşüncesi kafamı parçalıyordu.Adam tam eğiliyordu ki yanındaki adamın sesiyle doğruldu.

* Onu bırak artık.Yenisini al.O kirlenmiştir. *

* Haklısın. Temizlikçiyi çağırayım da temizlesin.İçindeki ilaç yere saçılmış .*

Oww, evet temizlikçi.O gelmeden çıkmalıyım buradan.Adamlar dışarı çıktıkları anda masanın altından çıktım.Dışarıya doğru adımlarımı attım.Bu gece çok action yaşadım.Bu kadarı yeter.Ama daha bakılacak çok yer var.Ne yapsam diye düşünürken koridorun sonundaki yer dikkatimi çekti.Oraya doğru sessiz adımlarla koştum.Kapıyı açtığım gibi içeri daldım.Burası ameliyathaneye benziyordu. Ve yerde kan damlaları vardı. Fakat bir kapı daha vardı. Yarısı camdan oluşan bir kapı. Oraya doğru yöneldim. Ve içeri girmeden camdan odayı gözledim.

Gördüklerimle şok olmuştum. On dakika kadar içeri şaşkın gözlerle baktım ve hiçbir hareket yapmadım. Biz nasıl bir yere gelmiştik böyle ? Burası hiç güvenli değildi ve bizim acilen buradan gitmemiz gerekiyordu. Hemen aşağıya inmeli ve gördüklerimi anlatmalıydım. En güvenli yerdir diye düşündüğümüz , kurtuluş yeri olarak gördüğümüz yer aslında hiç güvenli değildi. Buradan kaçmalıydık. Yoo olamaz. O biraz önce gördüğüm adamlarla artık göz gözeydim.

* Hey çocuk ! Ne yapıyorsun sen burada ?! *

Bir yalan düşün , bir şeyler uydur eylül .

(Eylül) * Beni Jale abla gönderdi. Size bakmamı ve bir ilerleme gösterip göstermediğinizi öğrenmemi istedi. *

* Güldürdün be çocuk. Birincisi seni ilk defa görüyorum. Ve seni neden daha önce gördermedi ? İkincisi Jale diye biri yok burada. *

(Eylül) * Nasıl ya ? Hani 35 yaşlarında sarışın bir kadın. Tanımıyor musunuz ? *

* Ne Jale si be çocuk. O kadının adı Anna . *

(Eylül) *Yanlış biliyorsunuz. Bize kendini Jale diye tanıttı ama. *

* Bize mi ? *

(Eylül) * Pardon bana diyecektim. Siz nereden geldiniz peki ? *

* Sana niye anlatalım. Seni Jale pardon ANNA'nın yanına götürmek zorundayız. *

*Hayır beni bu evden atar. Lütfen göndermeyin. *

* Ailelerimiz söz konusuyken seni dinleyemeyiz. *

- Alo Anna hanım. Burada bir kız bulduk. Lütfen gelip alın. 20'li yaşlarda -

- Hemen geliyorum -

------

(Eylül) * Jale abla. *

* Her şeyi öğrendiğini biliyorum cadı. Adımın Anna olduğunu bile bile neden Jale diyorsun ?! Size buraya gelmeyin demiştim. Ama sen kuralı çiğnedin şımarık. *

(Eylül) * Bana ne yapacaksın ?! *

Ses vermeden kolumdan tutup ilerledi. Gözlerimi bir bez ile kapattı. Ağzımı bantladı. Ellerimi de bağladı. Ve ilerledik. Nereye geldiğimizi bilmiyorum ama beni bir yere kilitlediğinden eminim.

Burası hiç güvenli değildi. Peki ya o odadaki şeyler.Onlarla ne yapıyor olabilirler ? Jale diye bildiğimiz kadının adı bile Anna çıktı. Neler oluyor burada ?! Arkadaşlarıma nasıl haber vereceğim ? Buradan gitmeliyiz. Peki bana ne yapacaklar ? Daha kendimden haberim yokken arkadaşlarıma nasıl yardım edeceğim ? Duvara doğru yaklaşmak istedim.Sırtımı oraya dayayarak oturup uyuyacaktım.

AAAAA! Bu da ne ? Göremiyorum hayırrrr !!

ZOMBİ SALGINI Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin