Kapitel 1

146 5 0
  • Dedicated to You <3
                                    

Selena's pov

Äntligen skulle jag få börja på ett nytt collage. Jag skulle ha gått på ett collage i närheten av LA för jag fick en plats men någon vecka innan fick jag brev om att de gett min plats till någon annan som tydligen hade bättre betyg än mig. Så nu hra jag ingen aning om vart jag ska gå men mamma sa att hon hade fixat ett nytt åt mig och att jag har en plats som ingen skulle kunna ta. Asså mamma blev helt skogstokig när hon läste brevet om att jag inte fick gå i LA så det var nog då hon fixade ett nytt college. Fast det hade ju varit schysst om jag fick reda på VILKET college jag ska gå på. 

''Selena gumman kan du komma ner'' hörde jag min mamma ropa mitt under mitt tänkande

''Visst'' ropade jag tillbaka

Jag förstod direkt att mamma skulle berätta något viktig för då kallade hon mig alltid för gumman för att ''lätta'' på stämningen. Jag borde verkligen säga till henne att det inte funkar så värst bra mer tvärtom. 

''Gumman du ska ju börja på college nu'' sa mamma nervöst

''Ja och'' oj där lät jag ju inte lite kaxig.

''Skolan ligger inte här i USA  utan i London'' sa mamma och kollade överallt i rummet förutom på mig

''Vänta va? London? Jag trodde jag skulle gå här i närheten!'' sa jag

''Ehm ja jag tänkte det men jag har hittat en man i London och vi ska flytta till han i helgen'' sa mamma lyckligt

''Mm vi får se men jag kanske vill skaffa lägenhet för jag är ju faktiskt 17 år jag kan ta hand om mig själv''

''Ja vi kan kika på det när vi kommer dit men då får du skaffa ett jobb så att du har råd men jag kan hjälpa till med hyran nu i början typ 75% av hyran eller nåt sånt'' sa mamma glatt

''Jaaa jag går upp och packar nu men kommer vi ha kvar det här stället?'' frågade jag

''Nepp det är faktiskt sålt vi fick hela 3,5 miljon för det!'' Sa mamma

''Oj'' sa jag och gick upp

Även om jag älskade det här stället så skulle det bli roligt att flytta till London OCH få en egen lägenhet!! Har alltid älskat London, jag och mamma brukar åka dit varje sommar så jag kan ju staden ganska bra. Men jag älskar ju USA ännu mer men det kanske ändras? 
Min mamma har varit skild i ca 5-6 år för mamma och pappa kände ingen kärlek för varandra längre. Jag tog det hela väldigt hårt och det värsta är nog att jag inte sett pappa sen dess för han flyttade till Paris med sin pojkvän. Ja min pappa skilde sig med min mamma och blev sen gay.   Fast vem vet han kanske var gay hela tiden? Eller kanske mer bisexuell.
Min mamma har ett bra jobb och är rik. Men jag gillar inte att säga det många vill utnyttja mig för det oså då och jag gillar inte att vara skrytsamm heller utan jag handlar gärna på tex second hand men älskar även att köpa nytt. För second hand har inte alltid kläder jag gillar så jag handlar ju såklart en hel del nytt, fast det är såklart när jag väl shoppar vilket inte är ofta.

Jag tog fram mina resväskor och packade alla tre proppfulla. När jag var klar bestämde jag mig för att gå och shoppa lite. Det var ju ändå ett bra tag sen så det ska nog gå bra.
Jag tog min väska och la ner plånboken, mobilen och hemnycklarna. Jag tog bilnycklarna i handen och ropade

''Mamma jag åker till stan och shoppar lite nu ses sen'' sa jag

''Okej ses sen Selena''

När jag kom fram gick jag till cubus (vet ej om cubus finns i England men nu finns det där) och där hittade jag ett par sjukt snygga byxor som var svarta med några få slitningar på. Dom var även på rea så dom kostade bara 99:- så jag letade fram min storlek och köpte dom efter att jag gått och kollat på olika affärer i ca 1 timme så gick jag in på en vanlig mataffär och köpte en cola. Många tror säkert att jag är en sådan tjej som dricker starbucks men så är det inte om jag ksa vara ärlig hatar jag Starbucks det är så sjukt äckligt. ALla tjejer tror ju att dom är så coola för att dom dricker ''kaffe'' det är typ 5% kaffe och resten är grädde och någon sås. Dyrt är det också ca 45 spänn för en liten kopp med ''kaffe''. Hata mig alla starbucks lovers men jag säger bara sanningen.

Eftersom jag inte hade några fler ärenden så besämde jag mig för att åka hem.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

För er som har varit här från början så har jag i stort sett gjort om HELA berättelsen, allt från personer till personligheter till händelser. Så det vore liksom bra om ni läsde om hela boken. Det är ändå bara si sådär 5 kapitel som inte är så långa ;) 

För er andra skit bara i det jag har skrivit och fortsätt läs xD <3

//Hannah

You're the oneWhere stories live. Discover now