•16•

412 82 29
                                    

Μικρά πατήματα ακουγόταν σε ολο το σπίτι. Ο Yoongi αναστέναξε λίγο και δεν τον πείραξε καθόλου που υπήρχαν παραβάτες στο σπίτι του. Σταμάτησε στον ήχο μιας γρατζουνιας στον τοίχο. Γύρισε και είδε κάποιον να στρίβει στην γωνία. Ο Yoongi σιγά σιγά πήγε προς αυτή την κατεύθυνση. Πέρασε ένα σκοτεινο μερος και ήλπιζε πως ο παραβάτης θα βρισκόταν εκεί άλλα όχι. Υπήρχαν δύο πιθανά μέρη που μπορεί να ήταν. Τα δύο δωμάτια στο τέλος του διαδρόμου.

Ο Yoongi ήσυχα άνοιξε την πόρτα από το δωμάτιο των γονιών του. Έχει να πάει εκεί εδώ και ποσά χρονιά. Το άρωμα τους ήταν ακόμη εκεί. Αν και ήταν σκονισμένο, ήταν καθαρό. Το κρεβάτι ήταν φτιαχμενο και δεν ήταν τσαλακωμένο. Τα βιβλία ήταν στοιβαγμένα με αλφαβητική σειρά. Όλα ήταν σε τέλεια κατάσταση. Περπάτησε σε ολο το δωμάτιο και πήγε προς την ντουλάπα. Άνοιξε την πόρτα αργά. Έκανε στην άκρη μερικά ρούχα που ήταν στην κρεμάστρα. Κανένας. Τα τακτοποίησε λίγο πριν κλείσει την πόρτα. Τώρα στην τουαλέτα. Άνοιξε την πόρτα και έπεσε κάτω επειδή τον έριξε καποιος. Το μαχαίρι στα χέρια του πήγαινε προς τον Yoongi. "Γαμωτο!" Φώναξε και τον έριξε κάτω. Το μαχαίρι έπεσε κάτω κάνοντας μια γρατζουνιά στον Yoongi. Έβρισε και κατευθύνθηκε στο άτομο που βρισκοταν στην μπανιέρα. Ο Hoseok. Ο Yoongi κατσουφιασε και κράτησε το μαχαίρι σε απόσταση από τον λαιμό του. "Τι στο καλο κάνεις εδώ;!"

"Σκότωσες τον κολλητό μου! Τώρα θα σε σκοτώσω με τα χέρια μου εάν πρέπει να-"

Πετάχτηκε αιμα. Χωρίς δισταγμό ο Yoongi έβαλε το μαχαίρι στον λαιμό του Hoseok. Αίμα έτρεχε από τον λαιμό του και η άσπρη του μπλουζα έγινε κόκκινη. Προσπαθούσε να αναπνευσει αλλα δεν μπορουσε. Ο Yoongi τον πήρε και τον έριξε στην μπανιέρα για να μην γεμίσει το πάτωμα αίμα. Κλείδωσε την πόρτα και τον άφησε εκεί να πεθάνει. Αν είναι ο Hoseok εδώ, πάει να πει πως και ο Namjoon βρίσκετε κάπου εδώ μέσα.

Ο Yoongi έψαχνε όλο το σπίτι για να τον βρει. Δεν ήταν πουθενά. Έψαξε πίσω από πολυθρόνες κάτω από κρεβάτια και στις ντουλαπες άλλα και πάλι δεν μπορούσε να τον βρει. Λες να ήρθε ο Hoseok μονο; Όχι. Υπήρχε ακόμη ένα μέρος που δεν έψαξε. Στο υπόγειο.

[...]

Με κάθε βήμα ο Yoongi κατέβαινε κάτω και πατούσε το γεμάτο με αίματα μαχαίρι στον τοίχο. Πήγαινε κάτω. Σκοτάδι γέμισε όλο το δωμάτιο. Έπεφτε στους τοίχους μέχρι που βρήκε ένα κρεβάτι. Έπεσε στο κρεβάτι μέχρι που βρήκε το φωτάκι. Το άνοιξε. Το φωτάκι φώτισε ένα μικρό μέρος του υπόγειου. Το κρατούσε όσο πήγαινε και το καλώδιο. Το έβαλε κάτω στη μέση του δωματίου. Πριν σηκωθεί, ένιωσε ένα χέρι στον ώμο του. Σηκώθηκε και αμέσως χτυπησε στο χέρι τον Namjoon. Ο Namjoon τον κλοτσησε. Το μαχαίρι γλίστρησε στο σχεδόν φωτισμένο δωμάτιο και χάθηκε στο σκοτάδι. Ο Namjoon με τον Yoongi πάλευαν για λίγα λεπτά. Ο Yoongi τον έριξε και σηκώθηκε γρήγορα όπως και ο Namjoon. Και οι δυο τους ήταν χωρίς όπλο. Οι δύο τους κοιτάχτηκαν και έτρεξαν στο σκοτάδι για να βρουν το μοναδικό μαχαίρι.

Ο Yoongi το έψαχνε όταν τα δάχτυλα του το έπιασαν. Σηκώθηκε και πήγε στο μέρος του Namjoon ο οποίος έψαχνε το μαχαίρι. Τον έπιασε από τον ώμο, τον σήκωσε και τον μαχαίρωσε στην κοιλιά. Ο Namjoon έβγαλε έναν ήχο και δάκρυα άρχισαν να πέφτουν από το πρόσωπο του. Έκλεγε ασταμάτητα καθώς ο Yoongi τον μαχαίρωσε συνεχώς. Έπεσε στο πάτωμα και έβγαζε μικρές κραυγές. Προσπάθησε να φτάσει τον Yoongi άλλα ήταν πολύ αδυναμος. Το χέρι του έπεσε στο πάτωμα και σταμάτησε να αναπνέει.

"Είχε πλάκα." Γέλασε ο Yoongi και έριξε το μαχαίρι. Πήγε πάνω και κατευθύνθηκε στο δωμάτιο όπου είχε αφήσει τον Hoseok να πεθάνει. Πήρε το βαρύ πεθαμένο πτώμα του και τον πήγε στο υπόγειο. Ακουστηκε ενας δυνατος θορυβος πριν ο Yoongi κλειδώσει το υπόγειο καλά. "Θα ασχοληθώ μαζί τους αργότερα."

Καθάρισε το ματωμένο μπάνιο, έβγαλε τα ματωμένα ρούχα του και έκανε μπάνιο.

Όταν τελείωσε, τύλιξε μια πετσέτα στην μέση του και έβαλε τα ρούχα του στο πλυντήριο. Ντύθηκε και ξεκίνησε να φτιάχνει φαγητό για όταν ξυπνησει ο Jimin. Μουρμουριζε καθως εκοβε ντοματες με ενα καθαρο μαχαιρι με το οποιο δεν το είχε χρησιμοποιήσει σαν δολοφονικό όπλο.

Μικρά πατήματα ακουγόταν. Ο Jimin, τυλιγμένος με μια κουβέρτα, πήγε πίσω από τον Yoongi και τον πήρε αγκαλιά. Πετάχτηκε λίγο ο Yoongi άλλα χαλάρωσε στην αγκαλιά του.

"Γεια σου υπναρα." Είπε καθώς του έδινε μικρά φιλάκια στο μάγουλο.

"Μμμχμχ." Μουρμούρισε ο Jimin και είχε στηριγμένο το κεφάλι του στην πλάτη του Yoongi. "Έλα ξάπλωσε μαζί μου."

"Φτιάχνω φαγητό."

"Δεν μπορεί να περιμένει;" σήκωσε το κεφάλι του ο Jimin και έδινε φιλιά στον λαιμο του. "Σε παρακαλω;"

"Καλά." Ο Yoongi άφησε το μαχαίρι και καθάρισε τα χέρια του. Γύρισε και πήρε τον Jimin αγκαλιά. Τον πήγε στο δωμάτιο, ξάπλωσε μαζί με τον Jimin έχοντας τον από πανω.

"Σ'αγαπώ Min Yoongi."

"Σ'αγαπώ επίσης Park Jimin. "

Ο Jimin ξάπλωσε στο στηθος του ακούγοντας τον χτύπο της καρδιας του Yoongi. Καταλαβε πως η καρδια του Yoongi πηγαινε πολυ γρηγορα. Αλλα δεν εδωσε πολυ σημασια. Ηταν χαρούμενος. Ήταν με τον Yoongi. Μόνο αυτό τον ένοιαζε.

Senpai | 윤민 Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα