•6•

635 104 22
                                    

Ο Yoongi περπατουσε στους διαδρομους με το χερι του γυρω απο την μεση του Jimin. Τον κρατούσε δίπλα του, το κεφαλι του Jimin ήταν στον Yoongi καθώς προχωρούσαν στο πρώτο μάθημα της ημέρας. Οι φίλοι του Jimin, ο Taehyung, ο Hoseok και ο Namjoon όλοι τους κοιτούσαν απο την συζητηση που είχαν για να δουν το αγαπημενο ζευγαρι να έρχονται.

"Ουάου! Jiminie, απέκτησες αγόρι!" Γέλασε ο Hoseok.

"Πότε συνέβη αυτο;" ρώτησε ο Namjoon.

"Ωωωω, τόσο γλυκούλια!" Είπε ο Taehyung.

O Jimin κάθησε κάτω με τον Yoongi δίπλα του. Γλίστρησε τα δάχτυλα του στην αγκαλιά του Yoongi και ένωσαν τα δάχτυλα τους δίνοντας του ένα φιλί στο μάγουλο.

Αυτό έκανε τους άλλους να πουν ένα "Ωωωω."

"Πώς σε λενε;" τον ρώτησε o Namjoon.

"Ειμαι ο Min Yoongi. Χαιρομαι που σας γνωρίζω."

"Ειμαι ο Namjoon." Του χαμογέλασε.

"Ο Hoseok στις διαταγές σας."

"TAEHYUNG!"

Ο Jimin γέλασε και σήκωσε το κεφάλι του. "Οι τρεις δουλοι." Ο Yoongi γελούσε και τους άκουγε να φωναζουν για το τι ειπε ο Jimin. Ήταν ωραία. Έμοιαζαν να είναι καλοί φίλοι, πολλοί κοντινοί. Όλη την ζωή του ο Yoongi ευχόταν για μια τέτοια φιλία.

"Yoongi!" Φώναξε ο Taehyung.

"Τι;" γύρισε το κεφάλι του.

"Είσαι ο φίλος μας τώρα. Οπότε εύχομαι να σου αρέσει να σε πειράζουν!"

"Δεν έχω πρόβλημα, υποθέτω."

Ο Jimin τον πήρε αγκαλιά και χαμογέλασε. Η καθηγήτρια ήρθε όταν το κουδούνι χτύπησε. Όλοι οι μαθητές πήγαν στις θέσεις τους. Ο Yoongi έφυγε από αυτόν και κρατούσε το χέρι του για όσο μπορούσε πριν γυρίσει στην θέση του στην άλλη άκρη της αίθουσας που ήταν ακριβώς δίπλα στον Hoseok. "Πόσο ρομαντικό." Χαμογέλασε ο Hoseok και έγυρε προς τον Yoongi για να του ψιθυρισει. Ο Yoongi γυρησε τα ματια του και εκατσε καθολη τη διαρκεια του μαθηματος χωρις να δεινει σημασια τι ελεγε η καθηγήτρια. Αντιθέτως, κοιτούσε τον Jimin που έγραφε σημειώσεις. Ακόμη και αυτό τον εντυπωσίασε. Απλά ο άλλος να γράψει στο χαρτί ή να περνει τα μαλλιά του μπροστά από το πρόσωπο του ή ακόμη να πάτα την γόμα του μολυβιού στα χείλη του όσο σκεφτόταν. Ο Jimin ήταν τέλειος με ότι και να έκανε.

Το μάθημα επιτέλους τελείωσε και ο Jimin σηκώθηκε και μάζευε τα πράγματα του. Ο Yoongi τον πλησίασε και τον αγκάλιασε από πίσω. "Γεια." Είπε ο Jimin ενώ έγυρε το κεφάλι του στον ώμο του Yoongi για να τον κοίτα.

Senpai | 윤민 Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα