•7•

568 100 3
                                    

Τα μάτια του Yoongi άνοιξαν όταν άκουσε έναν δυνατο ήχο. Πεταχτηκε χωρις να νιωθει το βαρος του Jimin πανω του. Ο Yoongi σηκώθηκε και αναρωτήθηκε σε τι είδος σκανταλιας μπλέχτηκε πάλι. Περπάτησε στην κουζίνα από όπου ερχόταν ο ήχος. Ο Jimin κρατούσε ένα τηγάνι. Υπήρχε ένα μεγάλο μπολ δίπλα του και αλεύρι υπήρχε παντού. "Jimin;" είπε κοιτώντας γύρω του. Ο Jimin τρόμαξε και πέταξε το τηγάνι κάτω και ζυμι για τηγανίτες χύθηκε στο πάτωμα.

"Ξύπνησε κιολας;" έδωσε ένα σπαστικό γέλιο.

"Ναι. Τι κάνεις εδω;" ο Yoongi κοίταξε στην ακαταστασία γύρω του και γέλασε.

"Προσπαθώ να σου φτιάξω τηγανιτες. Ξέρω, είναι καταστροφη ."

"Έχεις μαγειρεψει ποτέ σου;"

"Όχι... νόμιζα πως δεν είναι τόσο δύσκολο." Είπε καθώς γονάτισε για να μαζέψει το τηγάνι. "Καλύτερα να ξεκινήσω να συμμαζευω."

"Θα βοηθήσω. Μετά θα σου δείξω πως να φτιάξεις στα αλήθεια τηγανίτες."

Ο Jimin γέλασε και ξεκίνησε να μαγεύει τη ζύμη από τις τηγανίτες. Ο Yoongi πήγε δίπλα του και πήρε λίγο αλεύρι που είχε μείνει κάτω και το έριξε στο κεφάλι του Jimin.

"Ει!" Φώναξε ο Jimin.

"Αυτό επειδή έκανες ακαταστασία." Τον πείραξε ο Yoongi.

Ο Jimin σηκώθηκε και έριξε αλεύρι στον Yoongi. "Αυτό επειδή μου έριξες αλεύρι."

Δεν τελείωσε εκεί. Οι δύο τους ξεκίνησαν να ρίχνουν ολόκληρες χούφτες με αλεύρι και κρύβονταν πίσω από τις καρέκλες για να καλυφθούν. Γέλια και αλεύρια γέμιζαν τον αέρα μέχρι που έριξαν για μια τελευταία φορά. Κοίταξαν ο ένας τον άλλον.

"Τελικά έχουμε περισσότερο καθάρισμα να κάνουμε."

"Εννοείς εσύ;" γέλασε ο Yoongi σκουπίζοντας με το δάχτυλο του το πάτωμα.

"Ει! Συμμετείχες και εσύ σε αυτο!" Γέλασε ο Jimin κατευθυνόμενος προς τον Yoongi. Ο Yoongi τώρα ζωγράφιζε εικόνες στο πάτωμα. Έγραψε το όνομα του Jimin με στρογγυλά γράμματα και μικρές καρδιές δίπλα του. Γέλασε ο Jimin και έγραψε από δίπλα το όνομα του yoongi με καλλιτεχνικα γραμματα και έπειτα έβαλε καρδούλες.

"Είναι τόσο γλυκανάλατο."

"Αλλά χαριτωμένο." Έγυρε ο Jimin πάνω του και ζωγράφιζαν διάφορα είδη εικόνων. "Θα θυμώσουν οι γονεις;"

"Δεν θα το μάθουν ποτέ."

Μετά από ώρες καθαρισμού, επιτέλους τελείωσαν.

"Επιτέλους!" Αναστέναξε ο Yoongi και έκατσε στον πάγκο της κουζίνας.

"Περίμενε! Ρούχα!"

Ο Yoongi σηκώθηκε γρήγορα. "Θα πρέπει να αλλάξουμε." Άρπαξε το χέρι του και πήγαν πάνω. Ο Jimin κοίταξε πίσω όπου τώρα ξαναγεμίσε. Ο Yoongi μπήκε στο δωμάτιο του και έβγαλε την μπλούζα του πετώντας την στα άπλυτα.

"Ξεχνάς ότι ειμαι εδω;!!" Είπε ντροπιασμένος ο Jimin και έκρυψε τα μάτια του.

"Όχι." Γέλασε ο Yoongi. Περπάτησε δίπλα του και ξεκίνησε να ξεκουμπωνει την μπλούζα του Jimin.

"Τι κανεις;!!"

"Το αλεύρι θα πέσει στο πάτωμα. Είσαι πολύ αργός." Ο Yoongi έβγαλε την μπλούζα του Jimin και την πέταξε στα άπλυτα όπως και την δική του.

Ο Yoongi τελείωσε να τον ξεντυνει και άνοιξε την ντουλάπα για να βρει ρούχα. Ντύθηκε και έδωσε και στον Jimin. Τα έπιασε και κάλυψε το στήθος του με τα ρούχα. "Μ-μπορώ να π-παω να αλλάξω στην τουαλετα;"

"Όχι, θα πρέπει να αλλάξεις στην ταράτσα. Ναι, μπορείς να πας."

Ο Jimin έτρεξε στην τουαλέτα ενώ ο Yoongi κατέβηκε στην κουζίνα και μάζεψε το αλεύρι.

Ο Jimin επιτέλους τελείωσε και έβαλε τα ρούχα του στα άπλυτα. Κοίταξε το δωμάτιο γύρω του από περιέργεια. Τα μάτια του σταμάτησαν σε ένα τετράδιο στο κρεβάτι. Το πήρε.

Άνοιξε το!
Όχι, δεν πρέπει. Αυτό είναι το μυστικό τετράδιο του Yoongi!

Σκεφτόταν μέχρι που τελικά άνοιξε το τετράδιο.

"25 Μαΐου.

Αποφάσισα να έχω ημερολόγιο, νομίζω. Οι γονείς μου πάντα μου έλεγαν πως είναι ένας καλός τρόπος για να εκφραστω. Αλλά πως πρόκειται να γράψει κάποιος για τα αισθήματα του εάν δεν νιώθει κατι;" το διαβασε ο Jimin από μέσα του. Δάγκωσε τα χείλη του νευρικά.

Άλλαξε σελίδα! Μπορείς να το κάνεις! Άλλα άμα σε πιασει;

Αλλά η περιέργεια του δεν τον άφησε και έτσι συνέχιζε να διαβάζει.

"Το όνομα του είναι Park Jimin. Όταν ειμαι δίπλα του έχω αυτή την περίεργη αίσθηση. Τα πόδια μου τα νιώθω αδυναμα, το πρόσωπο μου γίνετε ζεστό και η καρδιά μου χτυπά."

Ο Jimin άρχισε να κοκκινίζει σαν τρελός. Δεν ήξερε πως ο Yoongi ένιωθε έτσι. Σκέφτηκε πως είναι γλυκό. Διάβασε το υπόλοιπο από τις 25 Μαΐου και συνέχισε. Διάβασε όλες τις αρχές. Δεν ήταν πολλά.

"Θα τον προστατεψω. Όσο είμαι δίπλα του, ο Jimin θα είναι ασφαλής. Όποιος τον χτυπήσει θα έχει να τα βάλει μαζί μου."

Ο Jimin γέλασε και έβαλε το τετράδιο πίσω στη θέση του έτσι όπως ήταν πριν. Κατέβηκε κάτω. Ο Yoongi γκρίνιαξε όταν τον είδε να έρχετε εκεί. "Σου περνει πολύ χρόνο να ντυθείς."

"Συγγνώμη." Είπε ο Jimin και έκατσε δίπλα στον Yoongi. Ήταν ήσυχος για λίγα λεπτά. Είχε τα μάτια του κατεβασμένα κάτω. Ενοχή τον γέμιζε.

"Είσαι ενταξει;" τον ρώτησε.

Ο Jimin σηκώθηκε και τύλιξε τα χέρια του γύρω από τον Yoongi αγκαλιάζοντας τον σφιχτά. "Δεν μπορώ να είμαι καλύτερα."

Senpai | 윤민 Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα